skwarka23 05.03.08, 11:18 Witam Kasiu odezwij się do mnie mój mail:wskwarczewska@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micra do skwarka23 05.03.08, 14:26 1. jak chcesz do kogoś napisać, to napisz - wszyscy piszący tutaj zakładają konto, które jest połączone z kontem pocztowym, które to konto pocztowe można połączyć z kontem zewnętrznym, tzw. forward. Jeżeli Kasia nie ma takiego konta to jej problem. 2. jeżeli chcesz napisać do Kasi przez forum - to najprościej kontynuuj wątek, który już istnieje i tam poproś Kasię o kontakt. Piszący zwykle czytają wątki, w których pisali, a nawet, o zgrozo takie, w których nie pisali będąc zainteresowani co ludzie ciekawego piszą. 3. podając na forum otwartym tekstem swojego maila narażasz się na spam. 4. wywaliłaś jeden najstarszy wątek, bo na jego miejsce wskoczył Twój wątek (liczba wątków jest stała - gdy jeden przychodzi, np. Twój, to jeden znika w niebycie, czyjś napisany kilka miesięcy temu). Odpowiedz Link
skwarka23 Re: do skwarka23 05.03.08, 15:00 Nie będę tego komentować. Ale niestety są na tym forum osoby które tylko czekają jak te sępy żeby kogoś krytykować. Odpowiedz Link
micra Re: do skwarka23 05.03.08, 16:25 Są też osoby, które każdy negatywny komentarz traktują jako policzek. Nie traktuj tego jako krytykę, ale bardzo delikatny komentarz, sugestię, ba, przyjacielską radę. Zrobiłaś coś, czego robić nie powinnaś, co z punktu widzenia forum, jego historii, życia - jest czymś nagannym. Jeżeli wyryjesz w szpitalu na ścianie "Tu byłam. Skwarka23" i ktoś Ci zwróci uwagę to się na niego obrazisz? Zniszczyłaś mienie to dziwisz się temu? Tu zniszczyłaś kawałek historii forum. Znikł bezpowrotnie. Nie ma i nie wróci. Koniec. Mogą się zdarzyć osoby, które nie wiedzą, że mazanie po ścianach jest czymś złym i należy im zwrócić uwagę. Jeżeli zrobią to ponownie, z premedytacją, można wtedy myśleć o karze. Może najwyższy czas przeprowadzić się na jakiś serwer, za który trzeba będzie płacić, ale z drugiej strony będzie gwarantował dużą przestrzeń na posty, a posty bez treści będą lądować w oślej ławce. Przykro mi. Odpowiedz Link
skwarka23 Re: do skwarka23 05.03.08, 17:27 Posłuchaj koleś ja się tak rzadko udzielam na tym forum że od czasu do czasu mogę chyba napisać coś co mnie akurat interesuje,koniec kropka a Ty lepiej zajmij się innymi sprawami bo w temacie było komkretnie napisane do kogo jest ten post. Odpowiedz Link
myroad Re: do skwarka23 05.03.08, 18:48 Skwarka23 , oczywiscie że możesz napisać na tym forum co chcesz i do kogo chcesz ale to miejsce powstało dla osob z rozszczepem , dla naszych dzieci ...Tobie pewnie takze zalezy na jakosci tego forum ??:) nie rozumiem dlaczego posądzasz micre o czepianie się ?? Przecież ma racje , nie skrytykowała Cię za wątek dotyczacy Ciebie ani Twojego dziecka tylko o skasowanie wątku który mógł byc dla kogos skarbnikiem inforamacji a w zamian bedzie miał prośbe o kontakt do Kasi Nikt nie broni tutaj zakładać nowych wątków tylko najlepiej żeby były żeby były na temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link
micra Re: do skwarka23 05.03.08, 22:03 Posłuchaj, czy fakt rzadkiego udzielania się na forum implikuje możliwość założenia kilku wątków, bo mało pisałaś do tej pory? Czy tak ciężko to pojąć, że zakładając tego typu puste wątki (dyskusja w tym wątku już niczego nie zmienia, z tego co mi wiadomo) doprowadzasz do usuwania starych wiadomości, które giną bezpowrotnie? Czy to, że ja mało piszę oznacza, że mam forum zaśmiecać, bo rzadko na nie piszę? Odpowiedz Link
marjasmj Re: do Nissana Micry 05.03.08, 19:57 "Micra" - o co Tobie/Wam tak naprwdę chodzi. Już raz zostałaś/eś wycięta/y za wkładanie kija w mrowisko" i ponownie się wymądrzasz. Skwarka to fajna dziewczyna - a Ty czep się brzytwy. Odpowiedz Link
micra Re: do Nissana Micry 05.03.08, 21:55 A w jakim celu stosujesz dwoistość formy w stosunku do mnie? Masz problemy z identyfikacją mojej płci? Z określeniem mojego wieku, płci, miasta gdzie mieszkam - nie powinieneś mieć najmniejszego problemu, bo zajmie Ci to do 60 sekund włącznie z poznaniem imienia mojego dziecka, historii leczenia itd. Bo to wszystko jest w moim profilu i w wiadomości w wątku "poznajmy się". Nie rozumiem - kiedy zostałem wycięty? Co to znaczy "wycięty"? Moderator pousuwał moje wiadomości? No to nie zauważyłem - wskaż mi to miejsce. Wymądrzał? Koleżanka zrobiła błąd, ja delikatnie jej to zasugerowałem, ale jak widać to za mało - gdybym zaczął wrzeszczeć, to może wtedy by zrozumiała, że postąpiła źle. Czy jest już tak źle, że jak się nie strzeli w zęby to ludzie nie rozumieją, że postąpili źle i jeszcze atakują? Mam w nosie, czy Skwarka to fajna dziewczyna, czy nie fajna dziewczyna, nie ma to żadnego związku z tym co zrobiła. Odpowiedz Link
naire1988 Re: do skwarka23 16.04.08, 18:21 micra napisał: "3. podając na forum otwartym tekstem swojego maila narażasz się na spam". Dziękuję, teraz już wiem dlaczego moja poczta jest ostatnio zaśmiecana spamami, które zawsze odrzucam. Odpowiedz Link
micra Re: do skwarka23 16.04.08, 22:36 > Dziękuję, teraz już wiem dlaczego moja poczta jest ostatnio > zaśmiecana spamami, które zawsze odrzucam. Istnieją tzw. web crawlery - które specjalizują się właśnie w przeszukiwaniu stron i wysupłują z nich adresy e-mailowe. Najprostszym sposobem ochrony jest włączenie frazy, którą człowiek usunie (powinien się domyślić, że to jest fraza do usunięcia), a automat jak głupi będzie słał, bo nie wie, że to fraza do usunięcia. Przykład to micra.usun.to@gazeta.pl lub taki zapis, który zrozumie człowiek, a automat daruje sobie zgadywanie, czy jest to adres, czy taki dziwny układ znaków, np. micra(@)gazeta(kropka)pl. Ale to tylko tak na marginesie. Odpowiedz Link
myroad Re: Do Kasia.be1 05.03.08, 22:34 Autor: marjasmj 03.02.08, 20:54 Odpowiedz Szanowna koleżanko. Tylko Ty w 2008 r. rozpoczęłaś 5 nowych, "wyjątkowo ważnych wątków". Żaden z nich nie spotkał się ze szczególnym zainteresowaniem. Swoimi wypowiedziami nie wniosłaś nic nowego. Zastanów się nad Twoją rolą na tym forum. Marjasmj trzeba być konsekwentym w tym co sie robi i pisze . Rozumiem że możesz lubić skwarke 23 ale to nie zmienia faktu ze ten wątek jest nie na temat i czytając twoją powyższa wypowiedz można dojść do wniosku że sam sobie przeczysz.Bo skrytykowałes Tylko Ty w bardzo mocny sposob a w tym przypadku uwazasz ze wszystko jest ok ? To o co chodzi ? Odpowiedz Link
skwarka23 Re: Do Kasia.be1 06.03.08, 08:26 Słuchajcie może i żle zrobiłam że wogule zalogowałam się na forum bo jak widać chcąc zkorzystać z forum zostałam zaatakowana. Już teraz nie wiem do czego służy to akurat forum. Jest tu tyle bezsensownych wątków i powtarzających się tematów..... Bardzo mi zależy na kontakcie z Kaia.be1 bo Ona jako jedyna bardzo mi pomogła jak urodził się mój syn ale niestety straciłam z Nią kontakt i miałam nadzieję że w ten sposób szybciej Ją odnajdę. DO MYROAD: albo ja nie umiem liczyć albo Ty bo ja znalazłam dwa posty w 2008r. Odpowiedz Link
myroad Re: Do Kasia.be1 06.03.08, 11:19 Hej skwarka. Mi nie chodziło o to ile wątków kto zakłada tylko żeby sie starac żeby były na temat rozszczepu wargi. Nikt Cię przecież nie zaatakował tylko zwrocono uwage na to że lepiej by było jakbys spróbowała poszukac kontaktu w inny sposob albo w rozpoczetym już watku :) Nie ma co się gniewać. A to że wątki na rózne tematy sie powtarzaja to juz inna sprawa ale przeciez nikt nie robi z tego problemu ?? Odpowiedz Link
marjasmj Re: Do Kasia.be1 06.03.08, 22:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13419&w=24713261&wv.x=1&a=71186610 Odpowiedz Link
kasia.be1 Re: Do Kasia.be1 06.03.08, 23:45 kochani, jestem jestem. zamykam ta niezbyt merytoryczna dyskusje. skwarka23, napislam do Ciebie maila. Odpowiedz Link