Gość: Pradera IP: *.acn.waw.pl 30.05.02, 00:41 Czy możesz mi wyjaśnić o co ci chodzi z tym podbijaniem wątków sprzed roku? To trochę przeszkadza w korzystaniu z forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Do kuby# 30.05.02, 08:51 tez mnie to intryguje... zwlaszcza, ze nie masz w tych watkach nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Do Pradery i Mikołaja 30.05.02, 09:35 Dlaczego Wam to przeszkadza? Nie wybierałem wątków kompletnie zdezaktualizowanych, tylko takie w których można jeszcze coś powiedzieć ciekawego, zwłaszcza, że na forum jest sporo nowych osób. Jak zauważył Mikołaj, ja nie mam nic ciekawego do powiedzenia :-( więc załóżmy, że robię to dla dobra ogółu - może inni napiszą coś ciekawego (a ja przy okazji będę miał przyjemność czytania). BTW: ostatnio królują prywatne wątki darthazubin vs. mikolaj7 - czy one nie przeszkadzają w korzystaniu z forum? (otwieram wątek z nadzieją na coś ciekawego, a widzę tylko cytaty na dwa ekrany i jednolinijkową odpowiedź w dyskusji obu wyżej wymienionych, którzy jak widać mają bardzo dużo do powiedzenia :-))) Właściwie to mi nie przeszkadza (ja to nawet czytam!), gadajcie sobie do woli, to tylko taki mały przytyk do Mikołaja :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do Pradery i Mikołaja 30.05.02, 10:09 dobrze, dobrze, juz przepraszam. jedyne czego chetnie bym sie czepil to to, ze podbijasz watki, ale nie piszesz w nich po prostu nic. nie potarfie zrozumiec tego dzialania... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do Pradery i Mikołaja 30.05.02, 10:10 a co do moich dyskusji z Lordem Azubinem to przeciez mozesz sie wmieszac. jakos inni sie dolaczaja i nie ma porblemow, nie jestesmy zamknietym gronem, kazdy jedi i sith ma prawo wstepu, gunganie tez :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: Do Pradery i Mikołaja 30.05.02, 10:14 A gdybym powiedział, że jestem Huttem? Wtedy też mógłbym rozmawiać? Bo jakbym nie chciał uznać waszych argumentów to moglibyście mi skoczyć :-) No dobra, Lord Azubin mógłby mnie przypalić błyskawicami :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do Pradery i Mikołaja 30.05.02, 10:21 kuba# napisał(a): > A gdybym powiedział, że jestem Huttem? Wtedy też mógłbym rozmawiać? Bo jakbym > nie chciał uznać waszych argumentów to moglibyście mi skoczyć :-) No dobra, > Lord Azubin mógłby mnie przypalić błyskawicami :-( Huttowie to niedobra rasa, nie mozemy ich okielznac, ale wszystko da sie zrobic, hehe... jak chcesz to pisz, nikt nie zabrania. Odpowiedz Link Zgłoś