Gość: hexe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:53 mam pytanie - kiedys w ręce trafiły mi sie dwie książki,które mnie całkowicie oczarowały- wiem tylko ze były z serii Ravenloft. Czy ktos wie gdzie można je znaleść?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hexe Re: mam pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:37 hmm...naprawde nikt nie może mi pomóc?dodam że były to ksiąki o wampirach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosiwoda Re: mam pytanie.. IP: 195.94.207.* 22.07.05, 08:54 Wiesz, tak bez autorów, bez tytułów, bez dat wydania, to skąd Ci mają wziąć? I jeszcze powiedzieć, gdzie są? To jest forum fantastów, racja, ale nie telepatów, prekognitów i innych mutantów... :) Jak powiedział Jahwe do Moszego: Ty mi daj szansę, Ty kup los! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just_passing_by Re: mam pytanie.. IP: *.gemenos.eur.gemplus.com / *.200.23.23.62.rev.coltfrance.com 29.07.05, 09:51 Christie Golden - Wampir z mgiel James Lowder - Rycerz czarnej rozy A kupic mozne je tu: www.allegro.pl/search.php?string=ravenloft know the power of google :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexe Re: mam pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:31 Dzięki!!!:))) to właśnie były te tytuły!! pozdrawiam naprawde mocno!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś