Dodaj do ulubionych

śrrrooodda..brrr...zimnaa

IP: 217.97.138.* 06.11.02, 10:27
...ale słoneczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: śrrrooodda..brrr...zimnaa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 10:37
      Gdzie jest Nala w taki słoneczny poranek?
      :)))
      Hop hop
      • Gość: monia Re: śrrrooodda..brrr...zimnaa IP: 217.97.138.* 06.11.02, 10:49
        Nala..Nala...już prawie zapomniałam, jak wygląda...:-))) Tyle czasu...
        Ciekawe, czy zmieniło jej się na gorsze, czy na lepsze...?
        • Gość: tiges Re: śrrrooodda..brrr...zimnaa IP: *.wro.cdp.pl, / *.crowley.pl 06.11.02, 11:42
          :))) .. zimno jest ..
          Z Yula sie przeziebilismy :(

Wogole wszyscy zakatarzeni chodza ..
          • Gość: monia Re: śrrrooodda..brrr...zimnaa IP: 217.97.138.* 06.11.02, 12:02
            Ojojojojoooj!!! To niedobrze, Tiges! Dbajcie o siebie, ubierajcie cieplutko i
            pijcie dużo herbatki z sokiem malinowym! Przecież w ciąży jesteście!:-)
            Pozdrowionka dla domowej czarodziejki!
            A z nami coś kiepściutko, Tigesie :-( Wątek podupada, wszyscy rozpływają się w
            jesiennych mgłach i szarugach...Nalę Nazgul uprowadził...Vereen zniknęła bez
            słowa...:-( i została mi po niej tylko fotografia...to jest...to jest...bardzo
            mało..:-( Nie wiem, czy to melancholie jesienne, natłok Spraw, szlaban na
            internet firmowy czy też najzwyklejsze w świecie zmęczenie materiału? Innymi
            słowy początek końca..? :-(((
            • Gość: vereen Re: śrrrooodda..brrr...zimnaa IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 06.11.02, 12:24
              :)))Wątek nie podupada...nienie:))) Przedstawiciel Krakowa się odzywa:)) ale
              niestety i stety znalazliśmy NIERUCHOMOŚĆ!!!To podobno okazja jest(nie mylić z
              elektromechjednostką). Jestem w stanie upadłościowym - muzgstaje i
              nogi...banki..kredyty...zadatki...notariusze i jeszcze zbieszone
              nazgule...ooo..szaszmodia, jak się nie zresetuję w łikend, to marnymójlos:)))

pS. Yulę kurować!!!
              • jolajola1 jaka znowu zimna ? u mnie słońce swieci jak dzikie 06.11.02, 12:40
                Monia, nie kracz!
                JA nie zniknęłam !!!!
                jestem, tylko chwilami podrapać się nawet nie mam czasu
                hydra moja ulubiona czasami łepek próbuje z ziemi poderwać, trzeba potworę
                pilnować, miecz excelowy w dłoni omdlałej dzierżąc (mocno upierdliwa robota, co
                2 tygodnie faktury SPEC sprawdzać i wpływy czynszowe, co jedno przewalę, to
                następne napływa) - i co lepsze, wszystko w czynie społecznym .....

Yula ! TY WEŹ SIE PILNUJ !!!
                wszystkie zakatarzone nosy i zaziębione osobojednostki omijaj szerokim łukiem
                po nadświetlnej
                i pamietasz ? miód-mleko-masło, echinacea, parówki z ? no, czegośtam,
                termoforki, czosnek zywcem i w kropelkach, witaminki ....

Vereen, ty będziesz POSIADACZKĄ ???
                majatek ziemski podmiejski czy jeszcze miasto ?
                duże ? z ogrodem może ?
                cholerka, czas zacząć hodować żmijkę zazdrości ...

• Gość: monia Re: jaka znowu zimna ? u mnie słońce swieci jak d IP: 217.97.138.* 06.11.02, 13:10
                  No, coś ty, jolujolu??? Czas zacząć odkładać na bilet do Krakowa. :-)
                  Vereen, czy to już taka poważna sprawa??? Już nie Plany ale Realizacja? O
                  kurczę! (Nieruchomość??? Nie mów, że z ogródkiem?!!)
                  Jak wszystkim wiadomo, królowe są stworzone do władania państwem i poddanymi,
                  Rycerze do walki, czarodziejki...jak sama nazwa wskazuje (Yula, ubieraj się
                  cieplej!!!) :-))) no a monie do narzekania. Tak już jest, i nie należy z tym
                  walczyć! :-) To znaczy - można...ale na większych efektów nie należy oczekiwać.
                • Gość: vereen Re: jaka znowu zimna ? u mnie słońce swieci jak d IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 06.11.02, 13:21

jolola napisała:
                  > i pamietasz ? miód-mleko-masło, echinacea, parówki z ?

parówki tylko z ketchupem:))))

> Vereen, ty będziesz POSIADACZKĄ ???
                  > majatek ziemski podmiejski czy jeszcze miasto ?
                  > duże ? z ogrodem może ?
                  > cholerka, czas zacząć hodować żmijkę zazdrości ...
                  >
                  :)))Żmija nie urośnie, albo zdechnie:))) bo to tylko mieszkanko pierwsze ale
                  MOJEWLASNE....bez ogrodu:(((... w tym miejscu mało zieleni:( ale zato jedyne
                  drzewo w okolicy rośnie pod oknem tej nieruchomości:P i do Wisły dwa kroki:)))
                  Nic więcej nie powiem, żeby nie zapeszyć, bo jeszcze zadatku nie wpłaciłam:)))
                  • Gość: monia Re: jaka znowu zimna ? u mnie słońce swieci jak d IP: 217.97.138.* 06.11.02, 13:36
                    A na którym piętrze owo mieszkanko? I czy ma balkon...? I...no, dobrze, już
                    przestaję! :-))) Oby się udało!!! Trzymam kciuki
                    Monia - również zamieszkująca Pierwsze Własne Mieszkanie (no i również kredytem
                    obciążona! co ja mówię - kilkoma!:-( )
                  • mikolaj7 Re: jaka znowu zimna ? u mnie słońce swieci jak d 06.11.02, 19:07
                    hej, hej :)

> >
                    > :)))Żmija nie urośnie, albo zdechnie:))) bo to tylko mieszkanko pierwsze ale
                    > MOJEWLASNE....bez ogrodu:(((...

w Krakowie to chyba raczej ciezko z ogrodem.. wlasnym :(

ja tez bym chcial, ale niestety

w tym miejscu mało zieleni:( ale zato jedyne
                    > drzewo w okolicy rośnie pod oknem tej nieruchomości:P i do Wisły dwa kroki:)))

ciekawe, czy niedaleko mnie, hihi :))

bardziej na wschodzie, czy zachodzie? :)

chociaz jak malo zieleni to moze byc kurcze jakis Leg albo
                    cos podobnego....

> Nic więcej nie powiem, żeby nie zapeszyć, bo jeszcze zadatku nie wpłaciłam:)))

na pewno sie uda!!! powodzenia! :-)
                    • Gość: jola1 z doskoku Re: jaka znowu zimna ? u mnie słońce swieci jak d IP: *.chello.pl 06.11.02, 20:23
                      mikolaj7 napisał:
                      > ...
                      > na pewno sie uda!!! powodzenia! :-)

Vereen, zobacz, wszyscy obecni trzymają za cię kciuki - nie może sie nie udać

a potem, ach - marzenie, wirtualna parapetówka
                      • Gość: vereen Re: jaka znowu zimna ? u mnie słońce swieci jak d IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 06.11.02, 22:04
                        Dzięki...dzięki...ale nie wiem jak będzie z tą wirtualną, bo w przedwojenej
                        kamienicy to mieszkanko...he,he internetu wtedy nie zakładali:))) ale to w
                        centrum (prawie)więc może jakoś uda się podciągnąć kabelek:))) Niestety
                        jeszcze mały remoncik wchodzi w grę:(( ale będzie dobrze:))
                    • Gość: vereen Re: jaka znowu zimna ? u mnie słońce swieci jak d IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 06.11.02, 22:10
                      mikolaj7 napisał:

>>
                      > chociaz jak malo zieleni to moze byc kurcze jakis Leg albo
                      > cos podobnego....
                      >
                      coś niekumata jestem...co to ten Leg????
                      jeśli się uda to będzie to Kazimierz:)))
                      • mikolaj7 Re: jaka znowu zimna ? u mnie słońce swieci jak d 06.11.02, 22:57
                        Gość portalu: vereen napisał(a):

> mikolaj7 napisał:
                        >
                        > >>
                        > > chociaz jak malo zieleni to moze byc kurcze jakis Leg albo
                        > > cos podobnego....
                        > >
                        > coś niekumata jestem...co to ten Leg????

kurcze.. Łęg

tam, gdzie te kominy pomalowane w obloczki ;-)

> jeśli się uda to będzie to Kazimierz:)))

super.. aach, jedna z moich ulubionych dzielnic Krakowa:)

hym, hym, malo drzew? to pewnie gdzie skolo placu
                        wolnica...

ale to takie moje domysly, nie oczekuje, ze potwierdzisz..

myslalem, ze np. na Podgorskiej, super widoki :))

zazdroszcze, teraz to troche tak, jakbys miala mieszkanie
                        w obrebie Plant, Kazimierz przezywa teraz zloty okres,
                        gratuluje raz jeszcze
                        • Gość: vereen Re: jaka znowu zimna ? u mnie słońce swieci jak d IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 07.11.02, 08:15
                          mikolaj7 napisał:

> zazdroszcze, teraz to troche tak, jakbys miala mieszkanie
                          > w obrebie Plant

:))) ...w rejonie Plant to mogłabym sobie komórkę co najwyżej kupić (nie mylić
                          z telefonem):))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka