piekna.1981 08.02.06, 02:17 kto jest za tym żeby powstał film DIABLO? chociaż z drugiej strony ciężko by było temu podołać. władca pierścieni przy tym to pikuś. tylko kto miałby zostać głównym bohaterem. ja proponuje utworzyć drużynę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydygier4 Re: film DIABLO 08.02.06, 08:17 Hy hy... Już sobie wyobrażam tę "fabułę". Jeśli miałaby to być wierna ekranizacja, to powstanie taki "Helikopter w ogniu" fantasy - dwie godziny zabijania z małymi przerywnikami (niczego nie ujmując świetnemu "Helikopterowi..."). :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydygier4 Re: film DIABLO 08.02.06, 08:19 Ja tam marzę sobie o ekranizacji takiej "Czarnej Kompanii" na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiral Architect Re: film DIABLO IP: *.autocom.pl 08.02.06, 12:01 Lepiej zacznij marzyc o ekranizacji "Hyperiona" Odpowiedz Link Zgłoś
rydygier4 Re: film DIABLO 08.02.06, 13:06 Nie ma sprawy. Marzeń nigdy za wiele... :) Odpowiedz Link Zgłoś
frodziak Re: film DIABLO 19.02.06, 19:56 ja marzę o ekranizacji Baldur's Gate, ale się jeszcze bardziej obawiałbym o fabułę niż w przypadku Diablo:) a jeśli powstała by jego ekraanizacja to była by raczej podobna nie do Helikoptera a Dooma, a to już by była naprawdę nędza Odpowiedz Link Zgłoś