Gość: albi IP: *.tnt6.fft4.deu.da.uu.net 24.11.02, 21:48 hej czy ktos kupuje takie antyki jak "Fantastyka" 1/1982 - 84/1989? Gdzie mozna taki zbior sprzedac? z gory dzieki za wskazowki albi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanin Re: stara 'Fantastyka'... 24.11.02, 21:51 Ja to moze i bym sobie kolekcje uzupelnil bo brakuje mi kilku numerow, ale nie mam w tej chwili srodkow. Sproboj na www.allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albi Re: stara 'Fantastyka'... IP: *.tnt6.fft4.deu.da.uu.net 24.11.02, 22:00 jak to nie masz srodkow? a niby za ile to sprzedaje sie takie stare n-ry, chyba nie wiecej niz 4-5 zl? na allegro widzialem jednego goscia, ktory raczej bezskutecznie probuje sprzedac "fantastyki". orientujesz sie moze, czy w jakims antykwariacie przyjeliby cale roczniki? Odpowiedz Link Zgłoś
vanin Re: stara 'Fantastyka'... 24.11.02, 23:53 Gość portalu: albi napisał: > jak to nie masz srodkow? a niby za ile to sprzedaje sie takie stare n-ry, chyba nie wiecej niz 4-5 zl? Po pierwsze, numerow, ktorych nie mam troche by sie nazbieralo. Po drugie, sa pewne wazniejsze wydatki. Jest kilkanascie ksiazek (co najmniej) ktore maja u mnie absolutny priorytet przed Fantastykami. > na allegro widzialem jednego goscia, ktory raczej bezskutecznie probuje > sprzedac "fantastyki". orientujesz sie moze, czy w jakims antykwariacie > przyjeliby cale roczniki? Nie wiem, probuj. A na allegro wszystko zalezy od tego czy bedziesz sprzedawal pojedynczo, czy rocznikami czy moze wszystko naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robik Re: stara 'Fantastyka'... IP: 192.160.110.* 25.11.02, 11:25 Podaj cenę za ile sprzedałbyś całość. Kiedys miałem całość ale klęska żywiołowa mi je pochłonęła. I napisz w jakim są stanie zużycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albi Re: stara 'Fantastyka'... IP: *.tnt6.fft4.deu.da.uu.net 28.11.02, 21:17 Gość portalu: Robik napisał(a): > Podaj cenę za ile sprzedałbyś całość. Kiedys miałem całość ale klęska żywiołowa > > mi je pochłonęła. I napisz w jakim są stanie zużycia. ----- o kurcze, przykro mi z powodu tej kleski. ciezka sprawa, bo jak ci teraz powiem cene... myslalem o okolo 100 euro za wszystko z tym ze moge sie potargowac. duzo zalezy jeszcze od tego gdzie mieszkasz, bo w cenie bylby tez i moj transport. stan zeszytow jest dobry, chociaz niektore juz troche zzolkly ze starosci, szczegolnie te z pierwszych 2 lat. byly robione na jakims innym papierze... pozdrawiam a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialas Re: stara 'Fantastyka'... IP: proxy / *.bi-corp.com 03.12.02, 14:29 lubie do niej wracac Odpowiedz Link Zgłoś