Dodaj do ulubionych

Biuro rachunkowe SOLVIS

07.08.17, 09:39
Cześć, korzystaliście może z usług biura rachunkowego SOLVIS? Siedzibę mają na Pradze w Warszawie. Szukam kogoś do prowadzenia ksiąg rachunkowych mojej firmy i czytałam sporo dobrych opinii na temat tego biura. Podzielicie się swoimi spostrzeżeniami? Może ktoś tam pracuje i może wypowiedzieć się na ich temat również z tamtej perspektywy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Biuro rachunkowe SOLVIS IP: *.146.109.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.08.17, 14:00
      Powadzą dla mnie księgi rachunkowe i jestem bardzo z tej współpracy zadowolony. Profesjonalnie i konkretnie. Kontakt z samym biurem również dobry, zawsze odpowiadają na moje pytania (nawet te najdziwniejsze) i tłumaczą co skąd się wzięło. POLECAM
    • Gość: Rafal Re: Biuro rachunkowe SOLVIS IP: *.wieszowanet.pl 23.08.17, 15:46
      Nie polecam. Trzy miesiące temu zamówili u mnie projekt ulotki i papieru firmowego. Do dnia dzisiejszego nie zapłacili mi za to. Na maile nie odpisują. Nie polecam!
    • Gość: Katarzyna M. Re: Biuro rachunkowe SOLVIS IP: *.146.166.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.17, 11:46
      Jak dla mnie firma jak najbardziej warta polecenia. Młody zespół ale widać, że znają się na rzeczy. Korzystam z ich usług krótko, ale jak najbardziej współpraca przebiega bez zarzutu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka