to_nie_my 23.10.06, 15:54 Czy ktoś może mi powiedzieć cos na temat pracy w siemensie - jaka atmosfera, podejście do pracownika, zarobki. czy jest to firma z którą warto się związać? dziękuje wszystkim na informacje aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: Siemens 24.10.06, 10:00 w siemensie gdzie i jako kto? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
to_nie_my Re: Siemens 25.10.06, 17:18 chodzi mi o siemensa w warszawie(siemens sp. z o.o.), jako osoba odpowiedzialna za sprawy księgowo-podatkowe. aga Odpowiedz Link Zgłoś
bartek742 Re: Siemens 26.10.06, 15:03 Teraz podobno łączą się z Nokią, więc będą duże zwolnienia Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Siemens 27.10.06, 10:02 bartek742 napisał: > Teraz podobno łączą się z Nokią, więc będą duże zwolnienia w pewnej działce - niewykluczone. Ale Siemens to dośc spora firma, komórki to tylko wycinek jej działalności. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Siemens 27.10.06, 09:44 a to niestety nie mogę pomóc, choć co nieco się słyszało. Bardziej siedzę w temacie stanowisk inżynierskich. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca Re: Siemens IP: *.chello.pl 30.10.06, 14:16 a czy jest praca dla inż. elektryka po 50-tce, z wszystkimi uprawnieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośśś Re: Siemens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:21 przewalone, zwłaszcza na stanowisku biurwy Odpowiedz Link Zgłoś
agnesx6 Re: Siemens 27.10.06, 13:08 Mam kolegę, który pracuje tam już kilka lat i nie narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słówko Re: Siemens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 18:46 widziałam raz takie trzy - na całkiem zadowolone wyglądały!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronika777 Re: Siemens 27.10.06, 22:20 ja słyszałam że jest całkiem ok pracuje tam dwoje moich znajomych i nie narzekają to_nie_my napisał: > Czy ktoś może mi powiedzieć cos na temat pracy w siemensie - jaka atmosfera, > podejście do pracownika, zarobki. czy jest to firma z którą warto się związać? > dziękuje wszystkim na informacje > aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocur Re: Siemens IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 23:25 Pracuję w Siemensie w dziale I&S. Wszyscy tylko patrzą gdzie stąd sp...ać. Atmosfera jest marna, szef powalony, cele nierealne i tylko auta dobre... Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś