don2 18.02.04, 18:07 sie ,ze to potomkowie Dzingis Chana ochraniaja polska baze w Iraku.I tylko dzieki ich przytomnosci straty byly ograniczone.Polacy zawsze mieli swoich " ordyncow " Allah wam to wynagrodzi dziewicami w seraju. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani-ta Re: okazuje 18.02.04, 18:13 don:)) tam towarzystwo mieszane na wszelkie sposoby;))) jakbys nazwal "czlowieka z hondurasu"?:) a.:)) P.S. terrorysci byli slabo rozientowani w terenie... cos takiego namazali w onecie... prawda jest taka, ze tam bloto po kolana:PPP i sama desperacja go nie pokona;)) P.P.S. niech zyje przyjazn Polsko-Mongolska:))))))))) Odpowiedz Link
don2 Re: okazuje 18.02.04, 18:18 Z Hondurasu to sa Sudacas. A po co mam ich nazywac? oni tez pilnuja polakow? A co to za bzdury ty o blocie po kolana.Iraki jechali samochodami i sa na swoim terenie. Nie wierz w onet (vide ich encyklopedia ) Ty pytaj mnie jak cus nie wisz.:)))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: okazuje 18.02.04, 18:26 co do czlowieka z hondurasu dziekuje bardzo;)) Sudacasi (tak l.mn.?) tez tam sa:)) wiem, bo mam takiego jednego na zdjeciu:PP nawet sie usmiecha;)) co do blota... wnioski wyciagnelam z rozwazan zaprzyjaznionych geologow (na temat ukształtowania terenu, skal pod spodem i pylu na nich...) oraz z doniesien czas jakis temu o tzw. porze mokrej tam (nooo deszcze maja okresowe:PPP zaraz sprawdze im klimacik:))... poskladalam puzzelki i wyszlo mi bloto;)) a.:) Odpowiedz Link
don2 Re: okazuje 18.02.04, 18:36 Anitko ty jestes " straszny analityk " tylko cie do CIA poslac.oni tez analizuja a potem okazuje sie ,ze pomoc dla " glodujacych " arabow cos nie tak-jakos nie chca jesc tej mielonej wieprzowiny.Do kazdego miasta idzie tam szosa a po niej jezdza pojazdy wszelakie niezaleznie od pory roku itp.A jak lubisz puzzle to sobie poskladaj " park narodowy serengeti "-2890 szt.na samej zyrafie mozna zwariowac ile tych plamek ma :)))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: okazuje 18.02.04, 19:00 donie kochany!!! dawaj te puzzle!!! demolka jest mistrzynia ukladanek:))) co do drog... hmm... cos gdzies kiedys czytalam o tym jak sie droge buduje... ale chyba tam to tak nie jest... tam dzicz chodzi tymi samymi sciezkami od tysiecy lat... toz to kolebka!:PPP czekaj!!! ja wiem, ze wlasnymi slowami to moge byc nieprzekonywujaca... czekaj... poszukam i przepisze ci!!:))))))))))) a.:))) Odpowiedz Link
don2 Re: okazuje 18.02.04, 21:14 A za to jak donosi prasa Polacy ostrzelali amerykanskie samochody terenowe patrolujace przewod naftowy.To nie straszne a smieszne:))))))) NIE TRAFILI W WOLNO PORUSZAJACY SIE POJAZD TERENOWY !!!!! Kto ich uczyl strzelac? jakie szczescie ,ze ich pilnuja mongoly !!!! sami nawzajem sie powybijaja zanim trafia w obcy cel.! I obywatele placa podatki na taka bande pajacow !!! Strzelac nie ucza ich,ale za nie oddanie honoru starsiejszemu ranga 2 dni paki Gowno nie Armia !!! Cholerna orkiestra podwodna. Odpowiedz Link