starypierdola 01.04.04, 16:49 Opcja dla stesknionych wiosny: www.hiltonwaikoloavillage.com/ SP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: Martynika? Brazylia?? 01.04.04, 18:13 Drogi Ziutku, gdybys wiedziala jaka wiosna jest u mnie! Pieprzyc tam jakies egzoty, tu i tylko tu kwietna burzany i inne obsypane bialym kwieciem drzewka i krzewy, tylko tu kwitna jak szalone drzewa migdalowe. Mamy 23 stopnie i pelne slonce. A rano jechalam wlasnie do Heidelbergu autostrada, a po lewej i prawej bialo, bialo. Jak orszak weselny. Tak mi sie troche bez sensu skojarzylo. Swiat jest piekny, jak slonce swieci, prawda? Odpowiedz Link
starypierdola Heidelberg 01.04.04, 18:35 Prawda, ale jutro moze znowu snieg padac .... Ziutek Odpowiedz Link
basia553 Re: Heidelberg 01.04.04, 18:41 Jezu, jaki Ty dzisiaj jestes upierdliwy!! Czy musisz mi humor psuc sniegiem? Zmykaj z tym na Alaske (moze spotkasz....) Odpowiedz Link
ertes Re: Heidelberg 01.04.04, 18:42 Kurde!!! Ja chce snieg!!! Mnie potrzebny snieg a jak na zlosc w marcu prawie nic nie spadlo :( Odpowiedz Link
ertes Re: Snieg 01.04.04, 18:44 Mnie potrzebny snieg w Kalifornii! Mam w nosie Alaske. Odpowiedz Link
starypierdola Re: Snieg 01.04.04, 18:46 Chyb tylko Mt.Whitney?? www.americasroof.com/ca.html SP Odpowiedz Link
ertes Re: Snieg 01.04.04, 19:00 Nie, nie tylko. Troszke dalej za Mt. Whitney jest miejsce gdzie jezdze na narty i tam potrzeba wiecej sniegu. Odpowiedz Link
starypierdola Re: Snieg 01.04.04, 19:09 Slysze z w Lake Tahoe area tez jeszcze jest sporo sniegu... No i pewno na polnocy stanu .... Ale to nie Twoj rejon! SP Odpowiedz Link
ertes Re: Snieg 01.04.04, 23:16 hehe w Lake Tahoe jezdza mieszkancy Bay Area. Poludniowa Kalifornia ma inna gore w poblizu Mt. Whitney. Odpowiedz Link
ertes Re: Snieg 01.04.04, 23:24 Nie. Za male. Za blisko. Za duzo ludzi. Tam jezdze jesienia zobaczyc jak wyglada jesien i pozbierac zajebiscie wielkie szyszki cukrowych sosen (Sugar Pine) :) Odpowiedz Link
maria421 A moze Alpy wiosna? 01.04.04, 23:06 Popatrzcie tutaj: www.italyby.com/serbelloni/index.html Obejrzeliscie? To Wam powiem, ze wspolwlascicielka tego cuda jest Polka, Dosia Bucher. W ubieglym tygodniu TV Polonia nadala reportaz o tamtych okolicach i rowniez o tym hotelu i jej wlascicielach , panstwu Bucher. Odpowiedz Link
ani-ta aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.04, 23:23 mario! nie robilo to na mnie wrazenia do momentu... jedzonka;) nosz... piekne jedzonko pieknie podane!:))))) tylko musze dostac plan... jak tam sie kuchennymi drzwiami dostac?:) a.:)) P.S. ide po kanapeczke;) Odpowiedz Link