ani-ta 15.04.04, 20:46 co ja jem!!!!!!!!:) ser bialy wedzony z ziolami!:) NIEBOWGEBIE!!!:) mniaaaaaaaaaaaaaaam!:)))) ide po kolejny kawalek!:) a.:))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goga.74 Re: oooodzizussssscojajem!:) 15.04.04, 20:50 Smacznego! A ja wino pijem, jak zwykle o tej porze... Daj kawalek seera, bedzie mi pasowal... Odpowiedz Link
ani-ta ser za wino:) 15.04.04, 20:53 mniaaaaam:))) jak mnie sie serce raduje, ze moja rodzina nie znalazla smaku w serze owym!:))) ser plus wino! i to w czwartek:)))))) jak mi dooooooobrze!:)))) a.:) P.S. jutka!!!! jak sie ten ser nazywal ktorym mnie utuczylas??????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
goga.74 Re: ser za wino:) 15.04.04, 20:56 Nalewam Ci pelny kieliszek. Shiraz Cabernet z Australii z... Aldiego :) Mnie smakuje :))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: ser za wino:) 15.04.04, 21:00 ani-ta napisała: > jutka!!!! jak sie ten ser nazywal ktorym mnie utuczylas?????????? *********** qrna nie mialam czasu w heimacie pojsc do supermarketu :((( kolejki byly przeswiateczne jak jasna cholera, i wyszlam wszedlszy (zna sie te ... ;) nstepna raza anita, obiecuje Odpowiedz Link
basia553 Re: oooodzizussssscojajem!:) 15.04.04, 22:12 A ja sobie na kolacje pozwolilam na camembert z swiezym, aromatycznym ananasem. Slinotoku dostaje na samo wspomnienie:))) Odpowiedz Link
maria421 Re: oooodzizussssscojajem!:) 16.04.04, 09:54 Camembert z ananasem???? Chyba jednak nie w moim guscie. Sprobuj lepiej parmezan z gruszka. Albo kozi ser (ten bialy, delikatny) polany rozpuszczonym w oliwie dzemem pomaranczowym , koniecznie ze skorkami pomaranczy. Albo salatke ze swiezych owocow (truskawki, mango, kiwi, melon, orzechy wloskie) z pokruszona feta, wszystko polane octem balsamicznym. mniamm.... Odpowiedz Link
lalka_01 Re: oooodzizussssscojajem!:) 16.04.04, 13:10 owczy ser marynowany w pietruszce. Marynowane grilowane cukinie. Oliwki tez moga byc. Bez owocow. Odpowiedz Link
lucja7 Re: oooodzizussssscojajem!:) 16.04.04, 13:33 Na tarasie i w sloncu, dwie ugotowane cykorie, dwa plasterki szynki, dwa kielonki Gamay, czerwonego wina znad Loary. Wino dokladnie w temperaturze jak trzeba, lekko przychlodzone ale daleko do "zlamania", jak zwykle u Michela. lucja7. Na jakims watku przeczytalam ze nie ma mezczyzn w Polsce, poczym ten watek zgubilam, a chcialabym tam cos dorzucic. Pomoze ktos mi go odnalezc? Z gory dzieki, bo przeciez nie bede otwierala nowego. Odpowiedz Link
jutka1 Lucja + prosba do archiwisty :)) 16.04.04, 14:41 lucja7 napisała: > Na tarasie i w sloncu, dwie ugotowane cykorie, dwa plasterki szynki, dwa > kielonki Gamay, czerwonego wina znad Loary. Wino dokladnie w temperaturze jak > trzeba, lekko przychlodzone ale daleko do "zlamania ******** Brzmi dobrze.... :) > Na jakims watku przeczytalam ze nie ma mezczyzn w Polsce, poczym ten watek > zgubilam, a chcialabym tam cos dorzucic. Pomoze ktos mi go odnalezc? > Z gory dzieki, bo przeciez nie bede otwierala nowego. ******** Jesli Kran sie zmobilizuje, to znajdzie i podrzuci. Kranie, STP? PS. Na watku obok odpowiedzialam dlugim raportem na Twoje pytanie o polska wies... :) Odpowiedz Link
basia553 Dziewczyny!!!!! Litosci!!!!!! 16.04.04, 14:59 Ja mam schudnac, a tu mi podsuwacie same pomysly! Otöz uwielbiam parmezan a wiec spröbuje go z gruszka. Czy jakas specjalna, swieza czy ze sloika, Mario? Lucjo, owczy serek kupuje na specjalnym stanowisku na targu, jest zamarynowany w oliwce z ziolami prowansalskimi. Raj w gebie! Czy ten marynowany w pietruszce robisz sama, czy jesz u ulubionego Wlocha? Jesli robisz sama, to napisz jak. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Camembert z miodem 20.04.04, 01:16 a miod zaprawiony chilli, pieprzem i suszonymi pomidorami Odpowiedz Link
ani-ta Re: Camembert z miodem 20.04.04, 23:10 powiem tak:) podoba mi sie sygnaturka luizy:) wyjezdzam i bede jadla: szaszlyki baranie, oscypki, prosiaka z rusztu i kwasnice... przez 3 dni:( mam nadzieje, ze moja watroba zniesie to dzielnie:) nie wiedzialam, gdzie sie dopisac... wiec sie podciagnelam:PP z jedzonek dobrych... dzisiaj byla premiera mizerii... mniaaaaaaaaam:) sa rzeczy bez ktorych slonce swieci jakby mniej... bez mizerii zdecydowanie!:) caluski!:) a.:)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Linka + Camembert 21.04.04, 17:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=10675771 STP. Kamemberta z midem nie jadlam. Ale bardzo lubie panierowany z borowkami . Tez nie jadam :-((( K. na diecie. Odpowiedz Link