pani-i-toto 18.04.04, 18:26 ojej:)))))) Jejku. Jajko, serek! :)))))))) i bucket for Monsieur! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: ooooo!!!!!! 18.04.04, 21:54 bucket for monsieur!!! :))))))) don't you ever!! ever!! ever!!! call me stupid!!!!!!!! ;))))))))))))) Odpowiedz Link
pani-i-toto Re: ooooo!!!!!! 18.04.04, 22:21 i rzygali dlugo i szczsliwie. Happy puking for all and for all a good night. st ok rotka Odpowiedz Link
basia553 Re: ooooo!!!!!! 19.04.04, 09:09 haha, zupelnie nie na temat przypomnialo mi sie Jutka, jak z siostra we Francji chcialysmy zjesc male conieco i siostra uparla sie przy jakims qroque (czy jak de Monsieur i dopiero jak ze smiertelna powaga wyjasnilam, ze wprawdzie to ona zna chrancuski, ale ja WIEM, ze to meskie krocze, to tak rylysmy z ucieczy, ze o jedzeniu mowy nie bylo. Odpowiedz Link
lucja7 Re: ooooo!!!!!! 19.04.04, 09:37 Croque Monsieur. A z jajkiem nazywa sie croque Madame. lucja7. Odpowiedz Link
jutka1 Re: ooooo!!!!!! 19.04.04, 11:09 lucja7 napisała: > Croque Monsieur. A z jajkiem nazywa sie croque Madame. ******** No wlasnie, czy nie wydaje Ci sie, ze to niezbyt logiczne? ;) J. Odpowiedz Link
artur666 czy wy jestescie zboczone?! 19.04.04, 11:18 ... wy jestescie zbuczone! pani-i-toto napisała: > ojej:)))))) Jejku. Jajko, serek! :)))))))) > > i > > bucket for Monsieur! Odpowiedz Link
jutka1 Re: czy wy jestescie zboczone?! 19.04.04, 11:51 artur666 napisał: > ... wy jestescie zbuczone! > > > pani-i-toto napisała: > > > ojej:)))))) Jejku. Jajko, serek! :)))))))) > > > > i > > > > bucket for Monsieur! ******* Arturze, zboczone jak w tytule, czy zbuczone jak wyzej (od "zbuk"?) ? Odpowiedz Link
artur666 cieplo...cieplo... 19.04.04, 18:22 czy gra slow nie jest piekna? jutka1 napisała: > artur666 napisał: > > > ... wy jestescie zbuczone! > > > > > > pani-i-toto napisała: > > > > > ojej:)))))) Jejku. Jajko, serek! :)))))))) > > > > > > i > > > > > > bucket for Monsieur! > ******* > Arturze, zboczone jak w tytule, czy zbuczone jak wyzej (od "zbuk"?) ? > Odpowiedz Link
jutka1 Re: cieplo...cieplo... 19.04.04, 20:43 a moze zbuczone od bucketu? :))) banda zboczonych bab z wiadrem pelnym smierdzacych jaj? ;))))))) Odpowiedz Link
pani-i-toto Arutrze i Pituniu 19.04.04, 20:53 grzanki stanowiac wyjatek, z jajami to chlopy sa. Nawet zbuczonymi czyli smierdzacymi. st ok rotka Odpowiedz Link
basia553 Re: Arutrze i Pituniu 19.04.04, 21:02 Patrzcie moi panstwo, znowusmysie czegos nowego dowiedzieli:)))) Odpowiedz Link
pani-i-toto bo oswiecanie jest celem najbliwszego foruma 19.04.04, 21:22 a takze wyrabiac trafnosc osadu zeby nie bylo kula w plot tylko zbukiem w Croque Madame. st ok rotka Odpowiedz Link
artur666 ladnie mi tu di pieca dajecie... 19.04.04, 21:46 ...zbukiem w krocze! przestancie, bo mnie juz w wszystko boli od tych strasznych tematow. co wy! wielkanoc minela a im ciagle pisanki w glowach. pani-i-toto napisała: > a takze wyrabiac trafnosc osadu zeby nie bylo kula w plot tylko zbukiem w > Croque Madame. st > ok > rotka Odpowiedz Link
jutka1 Re: bo oswiecanie jest celem najbliwszego foruma 19.04.04, 22:00 pani-i-toto napisała: > a takze wyrabiac trafnosc osadu zeby nie bylo kula w plot tylko zbukiem w > Croque Madame. ********* Wrecz przeciwnie, zbuka potrzebuje croque Monsieur bo w wersji chrancuskiej jest wybrakowany. inaczej nie widze cycat Odpowiedz Link
vaud Re: bo oswiecanie jest celem najbliwszego foruma 19.04.04, 23:29 jutka1 napisała: > pani-i-toto napisała: > > > a takze wyrabiac trafnosc osadu zeby nie bylo kula w plot tylko zbukiem w > > Croque Madame. > ********* > Wrecz przeciwnie, zbuka potrzebuje croque Monsieur bo w wersji chrancuskiej > jest wybrakowany. -------> ...bo juz go ktos napoczal, znaczy zostal nadgryziony, mniam... Odpowiedz Link
artur666 Po zamaszystym otworzeniu lodowki... 20.04.04, 09:41 ...smrod mnie zabil. Dlatego prosze Camembert na cieplo...pieczony. Caly Camembert wlozyc do piekarnika (250 stopni) i tak dlugo trzymac dziada, az spuchnie. Skora moze przypieczona, nic nie szkodzi. Ostroznie wyjac, ostroznie, bo w srodku jest ser w plynie? do tego Baguette, moze byc szczypiorek Ser z wierzchu rozciac i nakladac cieply ser ba Baguette....pycha! Chrupiaca skore tez mozna pozrec. kielich wina tez jest OK.(ale lepiej go nie pozerac!) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Po zamaszystym otworzeniu lodowki... 20.04.04, 16:58 Nie wiem, czy juz spozyles ten pieczony camembert, jesli nie, to z borowina sie bardzo dobrze komponuje. Zgadzam sie, ze kieliszki po spozyciu czynia szkody, w odroznieniu od plynow w tych kieliszkach podawanych. Scurviajac z jaj i serkow, na kolacje ostatnia porcja (zamrozonego w niedziele) bigosu. Bez setki bo wlasciwie za wodka nie przepadam, ale kieliszek wina lub dwa. Croque Madame i nawet croque Monsieur sie chowa. Czüs ;))))) Odpowiedz Link
artur666 Meszczyna w ciazy jestem... 20.04.04, 19:58 Wiesz co spozylem? sznycla natura, z sosem z zielonego pieprzu, do tego smazone ziemniaki i wielka porcja salaty. Wczystko zalalem Beksem. nie dobrze mnie z przejedzenia i ledwo sie doczolgalem do domu. i nie moge nawet myslec o serach. jutka1 napisała: > Nie wiem, czy juz spozyles ten pieczony camembert, jesli nie, to z borowina sie > > bardzo dobrze komponuje. Zgadzam sie, ze kieliszki po spozyciu czynia szkody, w > > odroznieniu od plynow w tych kieliszkach podawanych. > > Scurviajac z jaj i serkow, na kolacje ostatnia porcja (zamrozonego w niedziele) > > bigosu. Bez setki bo wlasciwie za wodka nie przepadam, ale kieliszek wina lub > dwa. > > Croque Madame i nawet croque Monsieur sie chowa. > > Czüs ;))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Meszczyna w ciazy jestem... 20.04.04, 20:14 artur666 napisał: > Wiesz co spozylem? > sznycla natura, z sosem z zielonego pieprzu, do tego smazone ziemniaki i wielka porcja salaty. > Wczystko zalalem Beksem. > nie dobrze mnie z przejedzenia i ledwo sie doczolgalem do domu. > > i nie moge nawet myslec o serach. ******** sznycel natura znaczysia stek z cieleciny w sosie z zielonego pieprzu?.... mmmmmm no ale dygresje dygresjami, a tam ser z jajkami czekaja! ;)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: ooooo!!!!!! -- stan rzeczy 20.04.04, 23:19 hej, zakrecona, wszystko bedzie dobrze, tylko dbaj o zdrowie, cycat. oczywiscie, ze wezme komorke z ladowarka, cycat z tententem. I..... finally....... ladies and gentlemen...... oczywiscie, ze my behind is eminently kissable. cycat zatrzezony dla mnie. z mega tententem Respectfully submitted Ruda i cycata z tententem, a nawet tentent mi moze na pukiel .... itp. Dobranoc wsiem. Odpowiedz Link