23.05.04, 12:52
jak w tej piosence: duzo nas duzo nas do pieczenia chleba........
I gdy " aktyw " na ciezkim kacu spi w nieladzie forum tez spi !!!!
Obserwuj wątek
    • xurek no co najmniej dwoje, 23.05.04, 13:16
      ktorzy nie spia i co najmniej jendo (czyli ja :)))) bez kaca :))). Tyle tylko,
      ze a) tematow mi brak a b) czasu troche tez, bo znow robie to, co najbardziej
      lubie :))))).

Xurek
      • don2 Re: no co najmniej dwoje, 23.05.04, 13:23
        wlasnie skonczylem szpachlowanie przed oklejaniem wykladzina i popatrzylem
        na to o czym pisalem na nowym watku.Nuda jest matka pomyslow.
        • xurek jak sie czlek nudzi, bo nic nie ma do roboty 23.05.04, 13:31
          albo robota sie skonczyla to jest chyba nawet mniej zle, niz jak sie nudzi, bo
          tym, co ma zrobic mu sie juz odbija :)))). Ja wlasnie zamienilam moja
          niedzielna od Piranhii wolna pielegnacje ciala w wannie na przesuwanie cyferek
          z punktu A do punktu B na ekranie i tez mnie sie nudzi, choc nie powinno :))).
          Na Twoj pomysl Ci juz odpisalam, bo mi przypomnial, co sie ostatnio rzuca w
          oczy. A w piatek to nawet napis horwacki na basenie nic nie dal - choc napisali
          ladnie w czterech jezykach ze skakac z jednej trampoliny nie wolno to i tak
          nici, bo bylo tyle ludzi, ze powstal zbiorowy syndrom olewania. Wiec w koncu
          zdemontowano deske do skakania i ostal sie tylko okaleczony kikut
          trampoliny :)))). Tym razem zrezygnowano z napisu angielskiego - ciekawe, czy
          to o czyms swiadczy :))))).

Xurek
          • ro-bert Re: jak sie czlek nudzi, bo nic nie ma do roboty 23.05.04, 13:35
            xurek napisała:

> A w piatek to nawet napis horwacki na basenie nic nie dal - choc napisali
            > ladnie w czterech jezykach ze skakac z jednej trampoliny nie wolno to i tak
            > nici, bo bylo tyle ludzi, ze powstal zbiorowy syndrom olewania. Wiec w koncu
            > zdemontowano deske do skakania i ostal sie tylko okaleczony kikut
            > trampoliny :)))). Tym razem zrezygnowano z napisu angielskiego - ciekawe, czy
            > to o czyms swiadczy :))))).

Moze o tym, ze Chorwaci po prostu nie zrozumieli? :)
            • don2 Re: jak sie czlek nudzi, bo nic nie ma do roboty 23.05.04, 13:47
              A moze to byli Montenegrincy co skakali do wody? Bosniacy nie znosza serbskiego
              i serbow nie mowiac o Kosovarach-i pewnie na zlosc skakali. najlepiej to jak z
              tym " papierosem przekreslonym " a ja pale fajke i moge w sadzie wygrac !:)))
          • ani-ta Re: jak sie czlek nudzi, bo nic nie ma do roboty 23.05.04, 14:34
            a moze ped do skakania byl wiekszy niz ped do zrozumienia slowa pisanego?:P

a.:)
            • don2 Re: jak sie czlek nudzi, bo nic nie ma do roboty 23.05.04, 14:43
              I dalej tak spekulujac dochodzimy do wniosku ze serby i tp mie umieja czytac.:))
      • starypierdola Xurek, ... 23.05.04, 16:07
        ... a co Ty tu w niedziele robisz?? Przeciez mieszkasz w porzadnym kalwinskim
        kraju gdzie niedziela to rano kosciol a po poludniu rodzina ???

Do czego to dzis dochodzi! O tempora, o mores!

SP
    • jutka1 Re: Duzo nas 24.05.04, 23:42
      Siem dopiszem jutro, jak odespie i odpracuje. Aktyw nie mial ciezkiego kaca,
      ale zwiedzal sliczne miejsca.

Pitunia-po-Podrozy-oraz
      good night for now :))))))))))))
    • jutka1 Re: Duzo nas - klaryfikacja ;)))))))) 25.05.04, 12:03
      Zanim pojde odbywac kultywacje napomkne jedynie mimochodem, iz (i tu pragne
      zwrocic uwage na kwiecistosc stylu i kulture wypowiedzi...) uczucia po wypiciu
      zaleza. Jedni maja kaca, inni sa niedysponowani; jedni maja migrene, innych leb
      nap..ala.

dla sympatycznej panny Krysi z turnusu trzeciego od niewatpliwie bardzo
      sympatycznego pana Mietka...... :))))))))))))))
    • basia553 Re: Duzo nas 25.05.04, 13:43
      czekaj, czekaj, co za Mietek? Czyzbys sie nienadarmo malowala przed wsionsciem
      do pociagu? :)))))))
      • jutka1 Re: Duzo nas --- Basiu, doprawdy!@!@!! 25.05.04, 14:26
        basia553 napisała:

> czekaj, czekaj, co za Mietek? Czyzbys sie nienadarmo malowala przed
        wsionsciem do pociagu? :)))))))
        Co Ty Basiu. W pociagu mialam lepsze rzeczy do roboty niz podrywanie obcych
        facetow (fuj): pilam wino, czytalam swietna ksiazke, o ktorej napisze niedlugo
        na jakims wontku obok, gapilam sie przez okno i myslalam. Jeszcze jakies obce
        chlopy mialyby mi w tym wszystkim przeszkadzac?????? (fuj)

A Mnietek jest z Mlynarskiego jestesmy na wczasach, ale Ty to przeciez
        wiesz :))))))))
        PS. WAZNE. przyslij mi smsa z nrem domowym jeszcze raz bo Glab1 wczoraj przez
        pomylke skasowal. :((((((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka