don2 23.05.04, 12:52 jak w tej piosence: duzo nas duzo nas do pieczenia chleba........ I gdy " aktyw " na ciezkim kacu spi w nieladzie forum tez spi !!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xurek no co najmniej dwoje, 23.05.04, 13:16 ktorzy nie spia i co najmniej jendo (czyli ja :)))) bez kaca :))). Tyle tylko, ze a) tematow mi brak a b) czasu troche tez, bo znow robie to, co najbardziej lubie :))))). Xurek Odpowiedz Link
don2 Re: no co najmniej dwoje, 23.05.04, 13:23 wlasnie skonczylem szpachlowanie przed oklejaniem wykladzina i popatrzylem na to o czym pisalem na nowym watku.Nuda jest matka pomyslow. Odpowiedz Link
xurek jak sie czlek nudzi, bo nic nie ma do roboty 23.05.04, 13:31 albo robota sie skonczyla to jest chyba nawet mniej zle, niz jak sie nudzi, bo tym, co ma zrobic mu sie juz odbija :)))). Ja wlasnie zamienilam moja niedzielna od Piranhii wolna pielegnacje ciala w wannie na przesuwanie cyferek z punktu A do punktu B na ekranie i tez mnie sie nudzi, choc nie powinno :))). Na Twoj pomysl Ci juz odpisalam, bo mi przypomnial, co sie ostatnio rzuca w oczy. A w piatek to nawet napis horwacki na basenie nic nie dal - choc napisali ladnie w czterech jezykach ze skakac z jednej trampoliny nie wolno to i tak nici, bo bylo tyle ludzi, ze powstal zbiorowy syndrom olewania. Wiec w koncu zdemontowano deske do skakania i ostal sie tylko okaleczony kikut trampoliny :)))). Tym razem zrezygnowano z napisu angielskiego - ciekawe, czy to o czyms swiadczy :))))). Xurek Odpowiedz Link
ro-bert Re: jak sie czlek nudzi, bo nic nie ma do roboty 23.05.04, 13:35 xurek napisała: > A w piatek to nawet napis horwacki na basenie nic nie dal - choc napisali > ladnie w czterech jezykach ze skakac z jednej trampoliny nie wolno to i tak > nici, bo bylo tyle ludzi, ze powstal zbiorowy syndrom olewania. Wiec w koncu > zdemontowano deske do skakania i ostal sie tylko okaleczony kikut > trampoliny :)))). Tym razem zrezygnowano z napisu angielskiego - ciekawe, czy > to o czyms swiadczy :))))). Moze o tym, ze Chorwaci po prostu nie zrozumieli? :) Odpowiedz Link
don2 Re: jak sie czlek nudzi, bo nic nie ma do roboty 23.05.04, 13:47 A moze to byli Montenegrincy co skakali do wody? Bosniacy nie znosza serbskiego i serbow nie mowiac o Kosovarach-i pewnie na zlosc skakali. najlepiej to jak z tym " papierosem przekreslonym " a ja pale fajke i moge w sadzie wygrac !:))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: jak sie czlek nudzi, bo nic nie ma do roboty 23.05.04, 14:34 a moze ped do skakania byl wiekszy niz ped do zrozumienia slowa pisanego?:P a.:) Odpowiedz Link
don2 Re: jak sie czlek nudzi, bo nic nie ma do roboty 23.05.04, 14:43 I dalej tak spekulujac dochodzimy do wniosku ze serby i tp mie umieja czytac.:)) Odpowiedz Link
starypierdola Xurek, ... 23.05.04, 16:07 ... a co Ty tu w niedziele robisz?? Przeciez mieszkasz w porzadnym kalwinskim kraju gdzie niedziela to rano kosciol a po poludniu rodzina ??? Do czego to dzis dochodzi! O tempora, o mores! SP Odpowiedz Link
jutka1 Re: Duzo nas 24.05.04, 23:42 Siem dopiszem jutro, jak odespie i odpracuje. Aktyw nie mial ciezkiego kaca, ale zwiedzal sliczne miejsca. Pitunia-po-Podrozy-oraz good night for now :)))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Duzo nas - klaryfikacja ;)))))))) 25.05.04, 12:03 Zanim pojde odbywac kultywacje napomkne jedynie mimochodem, iz (i tu pragne zwrocic uwage na kwiecistosc stylu i kulture wypowiedzi...) uczucia po wypiciu zaleza. Jedni maja kaca, inni sa niedysponowani; jedni maja migrene, innych leb nap..ala. dla sympatycznej panny Krysi z turnusu trzeciego od niewatpliwie bardzo sympatycznego pana Mietka...... :)))))))))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: Duzo nas 25.05.04, 13:43 czekaj, czekaj, co za Mietek? Czyzbys sie nienadarmo malowala przed wsionsciem do pociagu? :))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Duzo nas --- Basiu, doprawdy!@!@!! 25.05.04, 14:26 basia553 napisała: > czekaj, czekaj, co za Mietek? Czyzbys sie nienadarmo malowala przed wsionsciem do pociagu? :))))))) ********** Co Ty Basiu. W pociagu mialam lepsze rzeczy do roboty niz podrywanie obcych facetow (fuj): pilam wino, czytalam swietna ksiazke, o ktorej napisze niedlugo na jakims wontku obok, gapilam sie przez okno i myslalam. Jeszcze jakies obce chlopy mialyby mi w tym wszystkim przeszkadzac?????? (fuj) A Mnietek jest z Mlynarskiego jestesmy na wczasach, ale Ty to przeciez wiesz :)))))))) PS. WAZNE. przyslij mi smsa z nrem domowym jeszcze raz bo Glab1 wczoraj przez pomylke skasowal. :(((((((( Odpowiedz Link