basia553 28.05.04, 12:16 Ide wieczorem na przepiekny koncert do Rokokotheater w Zamku w Schwetzingen (nastepny cel do zwiedzania dla forumowiczöw). Nie mam co ubrac. Mam tylko piekne czarne sandalki. Co do tego? Oczekuje propozycji:))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani-ta NIC! 28.05.04, 12:18 i 100% gwaracji, ze ZADNA baba nie bedzie wygadala tak jak ty!!!:)))) a.:))) Odpowiedz Link
basia553 Re: NIC! 28.05.04, 12:19 Dziekuje Anitko! Wiedzialam ze na Ciebie moge liczyc:)))) A tak taniej kreacji dawno nie mialam! Odpowiedz Link
ani-ta Re: NIC! plus alternatywa;) 28.05.04, 12:24 do uslug basinko!:))))) ale gdyby ci ODWAGI na ten stroj zabraklo... wloz zwiewna dluga sukienke, cieniutkie ponczoszki... i wyciagaj nozki tak, zeby wszyscy twoje sliczne sandalki wiedzieli;)))) a.:)) Odpowiedz Link
don2 Re: NIC! plus alternatywa;) 28.05.04, 12:28 Jeans i pozlacany topp,goly brzuszek. Odpowiedz Link
ani-ta Re: NIC! plus alternatywa;) 28.05.04, 12:30 hmm... mowisz... stroj basia a'la licealistka?:) tyz moze byc;)))) ale do tego to KONIECZNIE rozowe kola w uszy (taaaaaakie duze i plastikowe) i rozowe (!!!) szpileczki:))))))))))))) od biedy ujda pistacjowe;) z doniesien od praktykantek szkolnych, bedac w szoku zapodala a.:) Odpowiedz Link
lucja7 Zalezy od personelu 28.05.04, 13:37 Zalezy od koloru zaproszonych na koncert, przez kogo organizowany i po co. Jesli to koncert z biletami kupionymi w kasie to mozesz polozyc luzna lache i ubrac sie byle jak. Oprocz sandalow ktore ci odradzam, bo to ani plaza ani dzien, lecz spotkanie wieczorne. lucja7. Odpowiedz Link
ani-ta dzizus! lucja! 28.05.04, 14:52 moja matus wychowujac mnie zawsze powtarzala, ze dama wieczorowa pora piety i palcow nie pokazuje;) serio! zabywszy o podstawowej doktrynie damy!!! wstyd!:) a czemu zabywszy... wkladam sandaly tylko w upal... a w tym roku jeszcze takiego nie doswiadczylam;) malo tego... od dwoch tygodni sklaniam sie ku teorii... ze moje sandalki leza w kontenerze PCK... podobnie jak i reszta butow, ktore uznalam jako niezdatne do noszenia dla mnie (tzw. dary od ciotek nigdy nie wkladane);( baska... zero sandalkow! chocby napiekniejsze byly! a.:) Odpowiedz Link
basia553 Lucja, 28.05.04, 14:40 bilety nabylam za ciezki piniondz. Möwisz sandalki nie? Ale to nie calkiem sandalki, to z przodu jakby koronkowe cizemki (przywiozlam z Wloch), takie z dlugim wonskim nosem, ale brak tylu, wiec raczej klapki na cieniutenkim, prawie nieistniejacym w swojej cienkosci obcasiku. Cholera, jak nie dzis wieczör, to kiedy je mam nosic? Odpowiedz Link
don2 Re: sandalki 28.05.04, 14:43 Przyklej pomponiki i bedziesz miala do peniuarku.( rozowe musza byc puchate,te pomponiki) Odpowiedz Link
lucja7 Re: sandalki 28.05.04, 15:08 W takich sytuacjach bez pomponikow tez robia. Albo w sytuacjach popoludniowych. lucja7. Odpowiedz Link
basia553 Re: sandalki 28.05.04, 15:09 rözowe pompony do czarnych lekko blyszczacych sandalköw? kicz. I nie mam dochodzacego na wieczorowa pore:(((((( Co mi przypomina, ze takie pomponiki to by mi i tak koty w mgnieniu oka zalatwily:)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: sandalki 28.05.04, 16:11 basia553 napisała: > Co mi przypomina, ze takie pomponiki to by mi i tak koty w mgnieniu oka > zalatwily:)))) *********** Sandalki Basi widzialam, i sa mruuu mruuuu. Piekne, z Italii przywiezione, weryseksi. Baska, czarne spodnie i seksowna gore - Tobie do twarzy chyba w ciemno-ciemno- chabrowym :)))) albo innych odcieniach niebieskosci, a na to czarny zakiet albo luzna czarna koszulo-bluzke. Inaczej nie widze cycat. J. ;))))))) Odpowiedz Link
basia553 Problem rozwiazany, 28.05.04, 16:28 pogoda podejrzana, ubieram cos innego:))))) pjente zakryje Anitko! Mnie tez Mama tak wychowywala, do tego dama nie pokazuje golych nög, a wiec zawsze ponczoszka itd. Cierpialam z tego powodu, szczegölnie jak moje niemieckie kolezanki nosily zamkniete buty na gole nogi! Ale do adremu: faktycznie tak sie na te sandalki napalilam, ze rozum stracilam. Never wierczorowa pora na tak uroczysty koncert. Ide w zamknietych bezowych szpileczkach, tez niczego sobie:))) Dziekuje wszystkicm za pomoc w mysleniu:))) Odpowiedz Link
ani-ta geniusz basiny jest... nieograniczony! 28.05.04, 16:39 idzie NAGA w bezowych szpileczkach! aaaach... zeby miec tyle fantazji co ONA!:))))))))) a.:)))) Odpowiedz Link
basia553 Re: geniusz basiny jest... nieograniczony! 28.05.04, 17:05 Na to nie trzeba fantazji, tylko dobre lustro: musisz przyznac ze do golosci bez lepiej pasuje jak kontrastowa czern, nespa? Odpowiedz Link
ani-ta Re: geniusz basiny jest... nieograniczony! 28.05.04, 17:22 basiu! stad moja wzmianka o geniuszu;))))) zdecydowanie lepiej z nagim cialem kobiety komponuje sie bez!:) masz bezowa/cielista torebke? bo jak bys miala... to wez notes... i rob notatki na biezaco:) caluski zyczac GORACEGO wieczoru a.:) Odpowiedz Link