ertes Re: Szosty zmysl mi mowi! 30.06.04, 19:46 To niech szosty zmysl jeszcze ci wyjasni ze "ntx" pisze sie w tytule... Acha, i niech szosty zmysl napisze na forum co ci mowi bo widze okazujesz szczegolne zainteresowanie ksymena. Odpowiedz Link
starypierdola Re: Szosty zmysl mi mowi! 30.06.04, 19:56 > To niech szosty zmysl jeszcze ci wyjasni ze "ntx" pisze sie w tytule...<< To widze ze ja nie jeden nauczyciel ... ale to wolny kraj (Calavasito!!) > ..okazujesz szczegolne zainteresowanie ksymena.< Well, a moze to moja znajoma?? :))) SP Odpowiedz Link
jutka1 SP, w sprawie ntxt 30.06.04, 20:03 starypierdola napisał: > To widze ze ja nie jeden nauczyciel ... ale to wolny kraj (Calavasito!!) ******** SP, w sprawie ntxt w tytule a nie w tekscie, pozwolisz, ze wytlumacze. Niektore osoby lacza sie z netem przez modem, nie maja stalego lacza, a gdzieniegdzie placa za polaczenie za kazda minute. Przechodzenie z jednego wpisu na drugi zabiera czas. Jesli napiszesz ntxt w tytule, te osoby nie klikna na wpis, bo bedzie wiadomo o co chodzi. W przeciwnym wypadku wejda na wpis "na darmo", a licznik cyka.... Wiec pisanie ntxt w tytule to tylko common courtesy do niektorych czytajacych. Mam nadzieje, ze wyjasnienie bylo konkretne. Jutka Odpowiedz Link
ertes Re: Szosty zmysl mi mowi! 30.06.04, 20:05 Ja mysle ze ksymena to nasza lub nasz stara znajoma tylko ze ma nowy nick. Ostatnio jeszcze jedno takie sie pojawilo (hermione_p). Tez podejrzewam stara znajoma z P2. I jak zawsze nasze forum jest wyczytywane nie tylko co do postu ale co do literki w kazdym poscie. W Calavasito tez maja z tego powodu radoche ;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 19:51 nie mam pojecia. nawet sie nie przywitala... Odpowiedz Link
ma_teusz Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 20:05 Moze oczekuje na komitet powitalny? ;-) Odpowiedz Link
ksymena95 Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 20:23 Starypierdola - nie spodziewalam sie az takiego zainteresowania moja skromna osoba ;) Juz mnie Basia zbesztala ze sie nie przywitalam - wiec witam sie po raz drugi. btw.. ertes, daruj sobie dociekanie kto jest kim na forum - twoje dywagacje rzadko bywaja trafione... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 20:26 ksymena95 napisała: > Starypierdola - nie spodziewalam sie az takiego zainteresowania moja skromna > osoba ;) Juz mnie Basia zbesztala ze sie nie przywitalam - wiec witam sie po > raz drugi. ********* To tez sie witam. Milej zabawy. > btw.. ertes, daruj sobie dociekanie kto jest kim na forum - twoje dywagacje > rzadko bywaja trafione... ********* wyczuwam nutke antagonizmu, nutke familiarnosci, historie obserwowania? czy moje dywagacje bywaja trafione? czy nie obserwowalas tego forum? Jutka :))) Odpowiedz Link
ertes Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 20:31 hehe a jednak trafilem w dziesiatke :) Mam do ciebie slabosc ksymena gdyz jakis czas temu prawie wyznalas mi milosc na turystyce. Odpowiedz Link
jutka1 Re: a moze 30.06.04, 21:20 sabba napisała: > lepiej sie spytac kim ksmynea nie jest? ********* xymena nie jest jutkom to jedyne co wiem :) Odpowiedz Link
jutka1 aha i jeszcze 30.06.04, 21:27 stwierdzam ze xymena to nie ertes. ja na ertesa nosa mam i to nie on. :) Odpowiedz Link
ksymena95 Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 20:40 ertes napisał: > hehe a jednak trafilem w dziesiatke :) > > Mam do ciebie slabosc ksymena gdyz jakis czas temu prawie wyznalas mi milosc na > turystyce. Oj, ertes... DOSKONALE SIE MYLISZ - to niestety nie ja. A mozesz podac link? Bo sama jestem ciekawa....lol Odpowiedz Link
ertes Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 20:56 "I to prawda co mowil Ertes, wlasnie przez takie osoby jak ty Polacy maja problemy ze zdobyciem promesy - i w ogole taka opinie "polaczkow cwaniaczkow" czytaj : NIEUCZCIWYCH. BTW... Ertes nie daj sie zwariowac, na chamstwo czasem trzeba odpowiedziec chamstwem." A link sam/a sobie znajdz. Odpowiedz Link
ksymena95 Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 21:16 ertes napisał: > "I to prawda co mowil Ertes, wlasnie przez > takie osoby jak ty Polacy maja problemy ze zdobyciem promesy - i w ogole taka > opinie "polaczkow cwaniaczkow" czytaj : NIEUCZCIWYCH. BTW... Ertes nie daj sie > zwariowac, na chamstwo czasem trzeba odpowiedziec chamstwem." > > A link sam/a sobie znajdz. No tak, pamietam. Ale jesli przyznanie komus racji rowna sie wyznaniu uczuc .... to chyba jednak zyjemy w dwoch roznych swiatach... ;) Btw.. . z mojej strony nie ma w tym nic personalnego - ja tylko polemizuje z twoimi pogladami ( lub przychylam sie do nich ). Pozdr. Odpowiedz Link
ksymena95 Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 22:05 ertes napisał: > A jak tam corunia? Juz w domku? Huh? teraz to mnie kompletnie zbiles z tropu... Odpowiedz Link
ksymena95 Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 20:37 wyczuwam nutke antagonizmu, nutke familiarnosci, historie obserwowania? > > czy moje dywagacje bywaja trafione? czy nie obserwowalas tego forum? > > Jutka :))) owszem, owszem - zdarzalo mi sie. Przejrzalas mnie:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 21:19 ksymena95 napisała: > owszem, owszem - zdarzalo mi sie. Przejrzalas mnie:) ********* ertes sam przyznaje, ze 80 procent jego nickow odgaduje :)))))))) taki ze mnie domorosly szerlok pomieszany z psychologiem... zebys ty wiedziala, jaka ja afere ostatnio zrozumialam!!!! ODLOT! :)))))))) > Pozdrawiam. ********** Ja rowniez :)))) Odpowiedz Link
ksymena95 Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 22:10 Afere? No nie watpie.... Zreszta odnosze jakies dziwne wrazenie ze tutaj jest jaks tak spokojniej. Nie ma krwiopijczej atmosfery polonii..lol. A to jest fajne :) Pozdr. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kto to jest Ksymena95???!!! 30.06.04, 22:14 ksymena95 napisała: > Afere? No nie watpie.... Zreszta odnosze jakies dziwne wrazenie ze tutaj jest > jaks tak spokojniej. Nie ma krwiopijczej atmosfery polonii..lol. A to jest > fajne :) ********* krwiopijczej nie ma, fakt. ale nie daj sie zwiesc pozorom, sa drugie i trzecie i czwarte dna (podejrzewam, bo co Glab1 wie.... ;)))) happy hunting :))))) PS. a poza tym tu jest fajnie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
starypierdola Witaj, Ksymena. 30.06.04, 21:45 Mnie sie "Ksymena" podoba. Brzmi troche tragi-komicznie; nie tak ordynarnie jak starypierdola. Przyjemnej zabawy na Forum. Z czasem cyba poznamy Cie blizej. SP Odpowiedz Link
ksymena95 Re: Witaj, Ksymena. 30.06.04, 22:01 Tragikomicznie? lol... slyszalam wiele opinii na swoj temat ( i na temat tego imienia ) ale ta po raz pierwszy :) Btw... mnie starypierdola tez sie podoba - odrobina autoironii nigdy nie zaszkodzi! lol Pozdr. Odpowiedz Link
swiatlo A może Xymena Zaniewska? 01.07.04, 04:59 Czy to niejaka Xymena Zaniewska, co to w czasach PRL choreografowała bardzo dowolnie odziane balety? U niej też tańczyła długonoga Ewa Kuklińska, jednak ona była zawsze przepisowo przykryta. Odpowiedz Link
basia553 Ziutek! 01.07.04, 07:58 Napisales "z czasem poznamy sie lepiej". Jak to, a przeciez my sie juz rok znamy, a o Tobie nic nie wiadomo! Ciagle nadajesz z jakiegos podziemia, a moje liczne pytania tak dlugo ignorowales, ze przestalam pytac. To u Ciebie jak, kiedy puscisz farbe?:)))))))) Odpowiedz Link
starypierdola Re: Ziutek! 01.07.04, 14:43 >>To u Ciebie jak, kiedy puscisz farbe?<< No w koncu troche juz puscilem ... dla niektorych ... :))) Pozdrowienia z Calavasito SP Odpowiedz Link
ksymena95 Odpowiedz 01.07.04, 22:34 Ksymenka, Ksymencia, Ksymenia, Ksysia... chyba tyle ;) Odpowiedz Link
ksymena95 Re: Odpowiedz 02.07.04, 00:24 no, jutko i koko... widze ze macie talent jesli chodzi o neologizmy ! Fajne, podoba mnie siem:)))) Odpowiedz Link