04.02.13, 13:47
..... czyli temat lekki, jak na karnawal przystalo.

Wodnik to znak moj i Doroty.
Podobno znak najsilniejszych kobiet a takze znak geniuszy i wariatow:)

Wlasnie przeczytalam to :

horoskopy.gazeta.pl/horoskopy-magia/znak/wodnik
wiele rzeczy sie zgadza, wiele nie, np. wcale nie gonie za technologicznymi nowinkami ani nie interesuja mnie rozne paranormalnosci. Zreszta opis jest bardzo krotki i ogolny i pomija to, co najwazniejsze- ze swiat wchodzi w Ere Wodnika i tak jak Wodnik mysli teraz, tak ludzkosc bedzie myslala za kilkadziesiat lat :)

Jak Wy sie odnajdujecie w Waszych opisach?

Obserwuj wątek
    • ewa553 Re: Wodnik 04.02.13, 14:06
      niezaleznie od tego co pisza rozne horoskopy, ja wiem i widze jaka JA jestem. Nastepne co wiem, ze jest kilka milionow innych Baranow i byloby przerazajace gdyby ludzkosc dzelila sie tylko na 12 gatunkow, bo tyle jest chyba znakow zodiaku...
      • maria421 Re: Wodnik 04.02.13, 14:11
        Ewa, oczywiscie ze Baran Baranowi a Wodnik Wodnikowi nierowny. Licza sie jeszcze jakies tam inne astrologiczne faktory, nie znam sie na tym. A jednak jest tak, ze jak czytam o Wadze to widze wypisz-wymaluj moja Mame :)

• blues28 Re: Wodnik 04.02.13, 18:50
          Kliklam na mój znak i jakas podwójna kwadratura Marsa i Saturna zwiastuje mi problemy. Thank you very much! :-))))
          • ewa553 Re: Wodnik 04.02.13, 19:26
            a ja Mario klikam na Byka: oboje rodzicow i moj maz. nie ma na swiecie trzech roznych osob!!
            a to tylko drobny przyklad
    • marcepanna Re: Wodnik 02.04.13, 22:40
      Ja jestem Wodnik
      Uwielbiam gadżety technologiczne na starość
      Ipadi smartfon to moi dwaj kochankowie

Nie czytam żadnych horoskopów , to jakieś oszołomstwo , myślę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka