xurek
19.10.18, 11:08
Jest np. taka ksiazka „chlopy z placu broni“, jest „kobiety na K2“, to czemu nie mialoby byc „Forumowicze z P2“?
Brzmi humorystycznie, ale propozycja zupelnie powazna. Piszmy kochani ksiazki wspola sila, w tomach wielu. Zalozmy fundacje zajmujaca sie wydaniem i promocja ksiazki i wydajaca tantiemy na jedynie zbozny cel a mianowicie organizowanie corocznych zlotow Forumowiczow albo inne aktywnosci co sie Forumowiczom spodobaja.
Ja juz widze koncept i tresc pierwszego tomu w wyobrazni. Jestem przekonana, ze ksiazka bedzie wielkim sukcesem, nie wiem tylko jeszcze jakiego rodzaju. Proooooszeeeeee, zgodzcie sie i wezmy sie do roboty, zanim ogluchniemy, oslepniemy, wylysiejemy, Alzheimer zezre nasze wspomnienia a powykrecane goscem paluchy nie beda sie trzymac klawiatury.
Pierwszy tom taki jak nasz wspomnieniowy watek, o poczatkach naszej emigracji. Moglby sie nazywac np. „Occident Express“. Ksiazka np. utrzymana w formie opisowo – komiksowej. Kazdy mialby swojego avatara, glowne opowiesci w formie opisowej tresci, a potem komentarze / pytania innych Forumowiczow w formie komiksowej itd.
Pleeeeeaaaaaaseeeee, zgodzcie sie i wezmy sie do roboty. Bedzie Beststeller, mowie wam :)