stokrotna Dedykuję wszystkim rozpodróżowanym Waszym Mamom :) 04.12.20, 13:08 Bahama Mama!!! Boney M - Bahama Mama (Collaro Show) Odpowiedz Link
stokrotna Lady Pank - rehabilitacjia :) 07.12.20, 19:03 Lady Pank : "Zawsze tam gdzie ty" Odpowiedz Link
stokrotna Re: Lady Pank - rehabilitacjia :) 07.12.20, 19:17 Publikuję, bo wczoraj wysłuchałam bardzo miłej rozmowy Elizy Michalik w Radiu Nowy Świat. Tylko dlatego, że leci zaraz po Sjeście Kydryna, i nie chciało mi się wstać i wyłączyć. Zwykle Eliza mnie wkurza debilnym doborem Gościń. Teraz wzięła zaś na ruszt Janusza Panasewicza z rzeczonego zespołu (tego od chęci na czekoladę, mahoniowego gościa, etc.) I wiecie co, wygrali internety. Eliza+Panas rozmawiali o kobietach, o życiu, o tym, że on uwielbia kobiety i bardzo mu się podobają kobity z ulicznych protestów "bo mają poukładane". Ludzie, one się zmieniają. Kurka wodna !!! Odpowiedz Link
akawill Re: Muzyka lagodzi obyczaje 07.12.20, 22:59 Taylor Swift, której normalnie nie słucham, wydała covidowy album "Folklore". No i mamy fajny wizualnie "Cardigan" oraz "this is me trying", której częściej słucham. Xurek, uwaga, melodramatyczne! Taylor Swift - cardigan (Official Music Video) Taylor Swift – this is me trying (Official Lyric Video) Odpowiedz Link
stokrotna Taylor Swift... 07.12.20, 23:44 ... wow, ten Cardigan, niesamowity wizualnie. Na dodatek sama go reżyserowała. Bardzo Tori (A)moss-owo/Kate Bushowy. Dzięx Aka. Nie znałam tej piosenkarki. Odpowiedz Link
stokrotna Guns N'Roses covery.... 08.12.20, 00:26 Zainspirowana udatnym coverem Guns N'Roses w wykonaniu saksofonistek, co zapodała Minnie - udałam się na poszukiwania oryginału. Bo (uwaga, komingout), byłam kiedyś fanką Gunsów. Szukam tedy ja, i oczom nie wierzę.... Axl Rose 2018 wersja - nie tylko w ogóle stracił głos, i nawet swojego dawnego tańca bioder a la wonszzz....sss - tańczyć nie jest w stanie, tylko tam smętnie podskakuje w tle Slasha, to, qśva .... DUDE LOOKS LIKE A LADY !!! Z makeupem, i w ogóle!!! Zbulwersowałam się tak, że teraz idę spać. Guns N' Roses -Sweet Child O' Mine (HD 1080p) (Live At Download Festival 2018) Odpowiedz Link
minniemouse Re: Guns N'Roses covery.... 08.12.20, 03:02 ano tak, gostek zestarzal sie bardzo nieciekawie, az mi go szkoda. no cusz. jeszcze na fali retro, ja z kolei wyznam iz przepadam za Billy Idol - Sweet Sixteen (Official Video) Billy Idol - White Wedding Pt 1 (Official Music Video) Billy Idol - Flesh For Fantasy (Official Music Video) rrowwrrrr Odpowiedz Link
minniemouse Re: Guns N'Roses covery.... 08.12.20, 03:17 ps a na fali niezapomnianej Boney M ERUPTION feat. Precious Wilson - I Can't Stand The Rain (1978) i jeszcze raz tango Grace Jones - I've Seen That Face Before (Libertango) [;Official Video]; po prostu Grace Grace Jones "La Vie en Rose" | Vamos a ver Odpowiedz Link
stokrotna Rock the Cradle of Lofffffff yeah!!! 08.12.20, 14:53 OMG..... Btw, czy wiesz, że piosenka "Sweet Sixteen" była zainspirowana wariacką działalnością niejakiego Edwarda Leedskalnina (nomen omen), z pochodzenia Litwina, który wydłubał łyżeczką do herbaty bloki skalne by uczynić z nich skalne miasto dla pozostawionej na Litwie 16-letniej narzeczonej ??? en.wikipedia.org/wiki/Coral_Castle Billy Idol - Cradle Of Love (Official Music Video) Odpowiedz Link
ertes Polecam wspolforumowiczom 08.12.20, 23:39 maria421 napisała: > zamiast sie naparzac, posluchajcie : > Relaxing Sleep Music • Deep Sleeping Music, Relaxing Music, Stress Relief, Meditation Music (Flying) Odpowiedz Link
maria421 Re: Muzyka lagodzi obyczaje 20.03.21, 16:55 Zakochalam sie w smooth jazz, a wlasciwie moj ziec mnie tym zarazil. Jest to muzyka ktora sprawia ze sluchajac jej w domowych pantoflach, wytartych jeansach i starym swetrze czuje sie jakbym byla ubrana w elegancka mala czarna z perlami i malymi lyczkami saczyla martini w eleganckim barze :-) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Nietypowe covery 23.03.21, 10:32 Natknelam sie na nieoczekiwanych wykonawcow "Skyfall" z filmu o Bondzie, gdzie oryginalny utwor spiewala Adele. A tymczasem tutaj! Do sluchania z zamknietymi oczami :) Adele's Skyfall Performed By Russian Army Choir Odpowiedz Link
akawill Re: Muzyka lagodzi obyczaje 01.04.21, 22:19 anty-covidowo... kiedyś tak znowu będzie co za hala The Killers - Human (Royal Albert Hall 2009) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Muzyka lagodzi obyczaje 01.04.21, 22:48 akawill napisał: > anty-covidowo... kiedyś tak znowu będzie > co za hala ******** Boskość, Akawillu... Dzięki! Odpowiedz Link
xurek :) kocia muzyka :) 17.05.21, 20:13 kocia muzyka I love it :). Moze Mlody tez stworzy taki duet ze swoim kotem. Np. piosenke pod tytulem "Pirahna and The Cat" :) :) :) Odpowiedz Link
ania_2000 Re: :) kocia muzyka :) 19.05.21, 21:58 och, cudne haha - teraz mam to w glowie = miauuuu :) Odpowiedz Link
jutka1 Paryż się otwiera 19.05.21, 09:23 ... i jeden z moich ulubionych klipów: Tekst linku Odpowiedz Link
maria421 Re: Paryż się otwiera 19.05.21, 11:34 Powiedz, Jutka, brakuje Ci Paryza, prawda? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Paryż się otwiera 19.05.21, 12:06 maria421 napisała: > Powiedz, Jutka, brakuje Ci Paryza, prawda? ********** Brakuje. Ale da sie z tym żyć. :-))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Muzyka lagodzi obyczaje 04.06.21, 15:00 Moje niedawne odkrycie - ku pokrzepieniu serc. :-) Antoine Villoutreix - Ça ira mieux demain Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Muzyka lagodzi obyczaje 05.06.21, 07:43 This man is a genius Mark Knopfler - Redbud Tree Odpowiedz Link
akawill Re: Muzyka lagodzi obyczaje 06.09.21, 19:49 Talking Heads / David Byrne - This Must Be The Place (Naive Melody) Odpowiedz Link