morsa 29.12.04, 01:50 Daj znak zycia! Martwie sie o Ciebie. (Mam nadzieje, ze jestes teraz gdzie indziej niz w Twojej ukochanej Tajlandii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szfedka Re: Mufka! 29.12.04, 09:40 Morsa, o tym samym myslalam. Dzwonilam dzis do niej ale na domowy nikt nie odpowiada a na komorka zamknieta.Wyslalam sms-a. Moze jest w pracy. Bede probowala wieczorem.Jesli cos sie dowiem to natychmiast Cie powiadomie. Zapomnialam jej nazwiska, moze aka cos wie? "nie mam sygnaturki" Odpowiedz Link
szfedka Widziana byla na GG wczoraj 29.12.04, 10:00 Rozmawialam z aka i powiedziala ze widziala ja zalogowana na gadugadu wczoraj. Odpowiedz Link
aka10 Re: Widziana byla na GG wczoraj 29.12.04, 12:09 Mam tylko nadzieje,ze to ONA sie logowala,a nie kto inny na Jej numer.Zostawilam wiadomosc na GG i czekam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
szfedka Re: Mufka! Wszystko OK 29.12.04, 12:55 Dostalam sms-a. Zyje i ma sie dobrze, nie byla w T. Odpowiedz Link
mufka Re: Mufka! Wszystko OK 29.12.04, 23:41 Melduje sie poslusznie, dziekujac za pamiec:) Tajandia byla odlozona na styczen, bo na swieta juz nie bylo miejsc.....(((((( Sama szukam znajomych w Phuket, wiec nie przypuszczalam, ze ktos pomyslal o mnie......(jedni znajomi na szczescie wrocili w dniu trzesienia,uff....) a sms- ow takich jak od Szwedzi dostalam kilka. (w TV podali, ze 900 nurow nie powrocilo z morza, probuje znalezc cos na internecie o tym, bo nie wiem ile w tym prawdy, a tam kilka znajomych pracuje) Niech ten rok sie juz konczy, bo gorszego jak zyje nie pamietam:(((( POZDRAWIAM wszytkich, cmoki dla AKI i SZWEDKI:) Odpowiedz Link
mufka Re: Mufka! Wszystko OK 29.12.04, 23:44 Co do GG, to faktycznie nie tylko ja sie na nim loguje..... M:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Mufka! Wszystko OK 29.12.04, 23:48 MRU Ciesze sie, ze wszystko ok. Jutka :-)))) Odpowiedz Link
szfedka Straszne to... 30.12.04, 00:13 nadal nic nie wiadomo o 1400 Szwedach ten niepokoj o znajomych, wsrod znajomych... brrrr... i tak jak po katastrofie Estonii nawet zwlok nie bedzie straszne dla rodzin Odpowiedz Link
morsa Re: Straszne to... 30.12.04, 00:25 infekcje, epidemie, brak wody, ogromne zniszczenia, tragedie ludzkie i dzieci... wiekszosc ofiar to wlasnie dzieci. Odpowiedz Link