lalka_01 09.02.05, 12:09 Ostatni raz bylam...20 lat temu. Tylko powazne odpowiedzi. Z gory dziekuje ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: Jak sie ubrac na koncert rockowy? 09.02.05, 12:12 Najlepiej zapytaj Twojej cörki - to moja powazna odpowiedz. Ona najlepiej wie co sie teraz nosi. A co to za koncert i gdzie - we Freiburgu? Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Jak sie ubrac na koncert rockowy? 09.02.05, 12:15 moja corka to jeszcze nie ta grupa docelowa :-) - w kazdym razie tak mi sie wydaje. Rammstein - w niedziele we Fryburgu. Odpowiedz Link
ertes ?????????????????????????/ 09.02.05, 14:55 Rammstein???????!!!!!!! Nie wierze!!!! Az mnie szczeka opadla...... Na Twoim miejscu wieczorowej sukni bym nie zakladal.... Odpowiedz Link
lalka_01 Re: ?????????????????????????/ 09.02.05, 15:21 ale czemu od razu ta szczeka? Jak wszyscy to babcia tez ;-) Odpowiedz Link
ertes Re: ?????????????????????????/ 09.02.05, 15:55 Ale akurat tej babci nigdy bym nie podejrzeal o Ramstein! Wow bo nic innego nie przychodzi mnie do glowy :))) Odpowiedz Link
tortugo Re: ?????????????????????????/ 09.02.05, 18:26 ertes napisał: > Nie wierze!!!! Az mnie szczeka opadla...... nie wierze!!!! TY sie dales opasc jednej szczece, i to swojej??? Echhhhh... ;)))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
ertes Re: ?????????????????????????/ 09.02.05, 18:56 > nie wierze!!!! TY sie dales opasc jednej szczece, i to swojej??? A jednak. Mysle ze teraz wiesz jakiego rodzaju muzyke gra Ramstein... Odpowiedz Link
ani-ta lalka+baska;) 09.02.05, 18:18 laaaalkaaaaaaaa! jak ja ci zazdroszcze!!! popiszcz troche za mnie! :)))))) baska!!!! ty nie wiesz co sie na koncert rockowy wklada?! to cos ty do cholery w "wiadmomym" sklepie w Wiesbaden robila?! i to DWA razy!:))) ta ruda zachrypnieta wlasnie byla ubrana na koncert rockowy!:))) lalka... spodnie, bluzka, skora, wlosy zwiaz bo ci powyrywaja! buty plaskie i wygodne - daj Boze czarne pionierkowato-martensowate...:)))) i baw sie DOOOOOOBRZEEEEEEEEE!!!!! a.:))) Odpowiedz Link
ertes Re: lalka+baska;) 09.02.05, 18:55 Na koncercie Ramstein sie nie piszczy... to nie Beatlesi ;) Odpowiedz Link
xurek Jaka grupa? 09.02.05, 12:14 Bo od grupy i rodzaju publiki to chyba tez zalezy. Jezeli ubierzesz sie w „jeansy i czarny T-shirt“ to napewno nie bedzie „nie tak“. Nudne, ale bezpieczne :). Poza tym chyba czarny kolor i skora jest OK? Ja osobiscie ubralabym sie tak, jak sie ubierac lubie i nie przejmowala tym, ze to koncert rockowy :). Xurek Odpowiedz Link
basia553 anita+lalka 09.02.05, 19:05 anita, jestes genialna! Ja tom Roxy kompletnie zapomnialam. Nie wiem czy Ci möwilam, ze jak bylismy tam z siostrzencem to nam opowiadala, ze dawniej spiewala w zespole. lalka, wiem juz jak masz sie ubrac! Dac Ci adres w Wiesbaden, gdzie Cie pani ubierze od stöp do glöw i jeszcze Ci powie jak sie masz uczesac/wymalowac? Ja bylam tom facetkom zachwycona po prostu! Nawiasem möwiac Rammstein, ulubiony zespöl wlasnie tegoz 18-letniego (a wtedy 16-letniego) siostrzenca, mial powazne problemy, bo spiewali jakies strasznie zakazane . Wspominam o wieku siostrzenca, bo myslalam, ze to wlasnie grupa docelowa. Bendziesz lalka jednak za babcie! "utwory". Odpowiedz Link
jan.kran Re: Lalka:-)) 09.02.05, 22:35 Napisz o wrazeniach. Ja tez niekiedy lubie Rammstein:-))) Ubierz sie tak jak Xurek radzi:-))) A glownie baw sie dobrze. Kran Starszy ale lubiacy rock:-))) Odpowiedz Link
don2 Re: Lalka:-)) 09.02.05, 22:59 R. w Katowicach,21/2 /05.Niestety wszystkie bilety wysprzedane.cena od 85-125 zl.W Spodku. Odpowiedz Link
don2 Re: To tylko proba smakowa 09.02.05, 23:09 Rammstein [x19] Czy chcecie ujrzeć łoże w płomieniach? Czy chcecie przepaść w skórze i włosach? Przecież chcecie sztylet w prześcieradło włożyć Przecież chcecie krew ze szpady lizać Rammstein [x2] Widzicie krzyże na poduszce Sądzicie, że niewinność może całować Wierzycie, że zabić zbyt ciężko by było Lecz skąd są te wszystkie trupy Rammstein [x3] Seks jest bitwą Miłość jest wojną Seks jest bitwą Miłość jest wojną Seks jest bitwą Miłość jest wojną Seks jest bitwą - tak Miłość jest wojną Czy chcecie ujrzeć łoże w płomieniach? Czy chcecie przepaść w skórze i włosach? Przecież chcecie sztylet w prześcieradło włożyć Przecież chcecie krew ze szpady lizać Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Jak sie ubrac na koncert rockowy? 10.02.05, 10:11 no to juz wiem :-) Wlosow nie musze wiazac, bo mam sciete. "tak sie boje a ide..." ale raczej wpasowania sie w publicznosc; wrazen estetycznych jestem pewna. I swiadoma, bo od lat slucham i ogladam ;-). Odpowiedz Link
lalka_01 Re: ESTETYCZNYCH, powiedzialas ?!?!?!?! ntxt 10.02.05, 10:41 poogladaj sobie np. teledysk do "Ohne dich". Faceci ze...ech, lyzkami by jesc Baska! Na tle pieknych gor. Gor na scenie nie bedzie, ale faceci raczej tak. Odpowiedz Link
basia553 Re: ESTETYCZNYCH, powiedzialas ?!?!?!?! ntxt 10.02.05, 10:56 Aaaaaa! idziesz facetöw pooglondac, a ja myslalam ze sie TOM muzykom delektowac chcesz:))))))))) Odpowiedz Link
lalka_01 Re: ESTETYCZNYCH, powiedzialas ?!?!?!?! ntxt 10.02.05, 11:23 chcialam Cie po prostu przekonac do nich od LATWIEJSZEJ strony :-). Kiedy odwolano koncert w Katowicach 1 grudnia przez rozne fora przetoczyla sie dyskusja nt tego jaki to beeee jest zespol. I powiem Ci, ze fani trzymali sie mocno, nic ich nie ruszalo :-). Powiedzmy ze dla mnie to jest...lagodna wersja ciemnej niemieckiej natury. Patetycznosc i groteska celowo oscylujace "na pograniczu kiczu" plus ostry jezyk pasujacy do ostrej muzyki. Tak wiec ide dla TEJ muzyki tez ;-) Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Jak sie ubrac na koncert rockowy? 14.02.05, 09:03 Bylam, przezylam, nastepna przerwa na pewno nie bedzie trwala 20 lat...moze juz w czerwcu??? Srednia wieku ok. 25-28, wiec zarowno my jak i syn znacznie odbiegalismy, ale byli tez starsi od nas :-). Zauwazylam, ze Ci starsi wylapywali sie wzrokiem w tlumie - pewnie byli ciekawi czy sa rekordzistami czy nie...Gdybym byla wyzsza, piwo by bylo tansze (4 e za 0,4) a w hali by nie palili papierochow napisalabym ze koncert byl perfekt. A tak to zostane przy rewelacyjnym... I niech mi tu Kran nie pitoli ze ja nie lubie Niemiec albo Niemcow - uprzejmie prosze! Odpowiedz Link
wkrasnicki Rozbój 14.02.05, 20:25 lalka_01 napisała: Gdybym byla wyzsza, piwo by bylo tansze (4 e za 0,4) a w hali by nie palili papierochow napisalabym ze koncert byl perfekt. ___________________ Zara, zara, co oznacza pojemność 0,4? Zero koma cztery kurde czego? No ja się chyba pypcia na oku nabawiłem i omamy mam jakieś. Znaczy kelner-drań, łachudra, pozbawił Cię tego najważniejszego łyczka, który w szachach debiutem zwykło się nazywać? Jeśli on już martwy jest - nie ma sprawy, sprawiedliwość została wymierzona adekwatnie do czynu niecnego. A końmi włóczyć drania, oczy wyłupić, a rozżarzoną podkowę wypalić na czole na postrach i przestrogę innym podstępnym draniom. No bo jeśli to w Reichu, który jeśli w ogóle, to właśnie za piwo ceniłem taką haniebną objętością przyzwoitego człowieka, niekaranego, po wojsku, chcą oszwabić (nomen-omen), to moja noga, ba wnuków moich etc.- tam nie postanie. Do ceny się nie czepiam- na zdrowiu się nie oszczędza, zresztą kto każe od razu wychlać siedem na buzię? Jeśli nie poszliście tam jako ludzie cywilizowani i przewidujący o suchym pysku - sześć powinno wystarczyć. Ja tu piszę oczywiście o objętości conajmniej zero koma pięć, bez żadnych kurna cirka, ebałt i innych szwindli. Ot i przyszło się zdenerwować na samą noc. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Rozbój 15.02.05, 09:43 no niestety, niestety panie dziejku. 0,4 pisze na kubeczku cudnej pieknosci z podobizna zespolu, trasa koncertowa itp., ktorych to kubeczkow nie oddalam sztuk dwa (kazdy inny). Co podnioslo cene napoju do barbarzynskiej wysokosci 6 ojrosow - kelner wcale w to nie byl wliczony, zwykly rozlewacz. Naturalnie ograniczylo to liczbe gosci, ktorych ochrona zmuszona byla zakladajac nelsona usunac ku przestrodze innym. Na koncercie w Reichu bowiem nie ma to tamto - na nogach musisz ustac do konca. Odpowiedz Link
swiatlo Mush pit 15.02.05, 01:02 Kiedyś odbierałem mojego syna z koncertu rockowego i niektóre dziewczyny były w samej bieliźnie. Chłopaki natomiast w samych spodniach, bez góry. Syn powiedział że przyszli oni ubrani normalnie, to znaczy w dżinsach i t- shirtach, ale w trakcie mush-pit, czyli w zadymie, żadne ubranie się nie uchowa. Moja rada: idź w sam środek mush-pitu. Rzuć się w wir jak szalona, w błoto i kurz. To jest esencja! Odpowiedz Link