Dodaj do ulubionych

RECE KTORE LECZA,OCZY KTORE ZABIJAJA

25.04.05, 16:49
inspirowany trendem na forum,zapraszam do tematu.zaznaczam,ze w TVP jest taki
program.traktowany ze smiertelna powaga.natomiast oczy ktore zabijaja to moj
dodatek.
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: RECE KTORE LECZA,OCZY KTORE ZABIJAJA 25.04.05, 16:53
      chodz moje dziecie, chodz to cie ulecze :-)))
      nie boj sie
      ;-))))))

ps. oczy, to wiesz... rozne bywaja :-))
    • xurek to o oczach 25.04.05, 17:02
      stare jest jak swiat. Bazyliszek, mumie przerozne itp :)))

PS: Czy tutaj piszemy o leczacych rekach? Mnie zdazylo sie w sposob
      niepodwazalny poznac takie, ktorych dotyk w miejscu chorym wywolywal inna
      reakcje niz w miejscach zdrowych - czy to sie liczy, czy uleczenie musi byc
      udowodnione?

Xurek
      • ertes Re: to o oczach 25.04.05, 17:13
        Widzisz ze mam racje: to energia.

.5 pompki
      • don2 Re: to o oczach 25.04.05, 17:17
        nic nie musi byc udowodnione.pozadane sa przyklady cudownych uzdrowien,nawet
        znane z sasiedztwa itpByle nie przyklady z Biblii.szamanizm,woodoo,fen szuj itp
        Jutka powinna przytoczyc przyklady ze swojej praktyki.praktyki aboryginow mile
        widziane.
        • xurek moga tez byc biali :))? 25.04.05, 17:50
          Wiec bedac nielegalnym robotnikiem najemnym u pszczelarza w Ardeche
          dowiedzialam sie od mego pracodawcy, iz posiada on moce tajemne, pozwalajace mu
          na wyrkywanie chorob. Posiadanie owych mocy stwierdzil dawno, jak zastosowac je
          do lecznictwa badal bezowocnie od lat odwiedzajac wszelkie zakatki ziemi majace
          z „czarami“ cos wspolnego. Zanim stwierdzil posiadanie „mocy“ byl dziennikarzem
          w Paryzu, nowa wiedza uniemozliwila mu pogodzenie spokojnego snu, lanczu w
          pobliskim bistro, wykonywania zawodu i wiedzy o owej mocy.

Facet wydawal mi sie najpierw przezabawny (wieczorami nie bylo tam co robic,
          wiec te jego opowiesci o wszystkich dziwnych miejscach na planecie byly bardzo
          mile widziana rozrywka). Potem wydawal mi sie byc erotomanem z uporem
          chcacym „przetestowac“ moje cialo w celach uznanych przeze mnie na tym etapie
          za absolutnie nie magiczne.

W koncu tak rrzedzil i spokoju nie dawal, ze sie zgodzilam na ten jego „scan“.
          Jak doszedl do mojego lewego nadgarstka to poczulam takie goraco i taki bol,
          jakby mi go ktos rozzazonym zelazem przeszyl a facet odskoczyl na pol metra.
          Nadgastek ten byl kiedys zlamany i jest zle zrosniety, przez co boli, jezeli
          go „ciezko naduzywam“ co mialo miejsce w moim poprzednim miejscu pracy czyli na
          winobraniu. Z zewnatrz wyglada jednak zupelnie normalnie, jezeli akurat nie
          spuchl od roboty, co w momencie scanu nie mialo miejsca. Jak facet zakonczyl
          te swoje badania to mi powiedzial, ze ten nadgarstek to male piwo, moze zostac
          tak jak jest i nic mu nie grozi, moj powazny problem to „kobiece organy“, ktore
          sa w takim stanie, iz wymagaja natychmiastowego leczenia, jezeli kiedykolwiek
          chce miec dzieci. Mialam wtedy 25 lat, najmniejszych problemow z jakimkolwiek
          organem, nic mnie nie bolalo i wszystko bylo w normie, wiec omal nie udlawilam
          sie z tlumionego smiechu.

Rok pozniej, z powodu zdiagnozowanego ostrego zapalenia nerek znalazlam sie w
          niemieckim szpitalu na ostrym dyzurze. Po paru testach nerki okazaly sie byc
          zdrowe, po nastepnch dwoch dniach maltretowania mnie na wszystkie strony
          okazalo sie, ze mam endomitrioze w takim stanie, iz jeden jajnik jest zupelnie
          zrosniety, drugi tylko czesciowo drozny a macica zupelnie zajeta. Jelita tez.
          Po laproskopii, polrocznej hormonalnej terapii i ponownej laproskopii „udalo
          sie“ uratowac ten drugi jajnik. Wtedy przypomnial mi sie ten facet i nie bylo
          mi juz do smiechu. Dzisiaj zycze mu, by znalazl wsrod szamanow tego padolu
          takiego, ktory pokaze mu, jak leczyc, bo szkoda, by sie ta jego „moc“
          zmarnowala.

Xurek
          • ertes Re: moga tez byc biali :))? 25.04.05, 17:56
            Energia prosze pani.
            Sa ludzie ktorzy umieja odczytywac. Proste jak pompka. Nic boskiego.
            • xurek nie twierdze, ze boskie :)))) 25.04.05, 17:59
              tu mialo byc o leczacych rekach, o bogu jest obok :)).

Xurek
              • ertes Re: nie twierdze, ze boskie :)))) 25.04.05, 18:00
                Najwyrazniej za duzo watkow bo ja juz trace watek i nie wiem co i gdzie.
        • jutka1 Re: to o oczach 26.04.05, 08:40
          ja nie mam praktyki tylko mi sie zdarza :-))

chcesz nazwiska i tzw referencje?

ps. nawiazujac do ostatniego tryndu na naswierzbliwszym forumie, czy to znaczy,
          ze jestem boginia?
          ;-))))))
          • don2 Re: to o oczach 26.04.05, 10:42
            mistycyzm,wiara,niedowiara i Ptaszka kutasa wymiar-trendy na topie
            • jutka1 wymiar.... 26.04.05, 10:45
              .... poza rzeczami zwiazanymi z czwartym lub piatym wymiarem, donosze
              uprzejmie, ze damy sie o wymiary nie dopytuja ;-)

wymiar sie zawsze okazuje w praniu
              :-))))
              • jutka1 Re: wymiar.... -- PiEs 26.04.05, 10:47
                a i tak najwazniejsze, zeby byl wariat
                ;-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka