don2 25.04.05, 16:49 inspirowany trendem na forum,zapraszam do tematu.zaznaczam,ze w TVP jest taki program.traktowany ze smiertelna powaga.natomiast oczy ktore zabijaja to moj dodatek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: RECE KTORE LECZA,OCZY KTORE ZABIJAJA 25.04.05, 16:53 chodz moje dziecie, chodz to cie ulecze :-))) nie boj sie ;-)))))) ps. oczy, to wiesz... rozne bywaja :-)) Odpowiedz Link
xurek to o oczach 25.04.05, 17:02 stare jest jak swiat. Bazyliszek, mumie przerozne itp :))) PS: Czy tutaj piszemy o leczacych rekach? Mnie zdazylo sie w sposob niepodwazalny poznac takie, ktorych dotyk w miejscu chorym wywolywal inna reakcje niz w miejscach zdrowych - czy to sie liczy, czy uleczenie musi byc udowodnione? Xurek Odpowiedz Link
don2 Re: to o oczach 25.04.05, 17:17 nic nie musi byc udowodnione.pozadane sa przyklady cudownych uzdrowien,nawet znane z sasiedztwa itpByle nie przyklady z Biblii.szamanizm,woodoo,fen szuj itp Jutka powinna przytoczyc przyklady ze swojej praktyki.praktyki aboryginow mile widziane. Odpowiedz Link
xurek moga tez byc biali :))? 25.04.05, 17:50 Wiec bedac nielegalnym robotnikiem najemnym u pszczelarza w Ardeche dowiedzialam sie od mego pracodawcy, iz posiada on moce tajemne, pozwalajace mu na wyrkywanie chorob. Posiadanie owych mocy stwierdzil dawno, jak zastosowac je do lecznictwa badal bezowocnie od lat odwiedzajac wszelkie zakatki ziemi majace z „czarami“ cos wspolnego. Zanim stwierdzil posiadanie „mocy“ byl dziennikarzem w Paryzu, nowa wiedza uniemozliwila mu pogodzenie spokojnego snu, lanczu w pobliskim bistro, wykonywania zawodu i wiedzy o owej mocy. Facet wydawal mi sie najpierw przezabawny (wieczorami nie bylo tam co robic, wiec te jego opowiesci o wszystkich dziwnych miejscach na planecie byly bardzo mile widziana rozrywka). Potem wydawal mi sie byc erotomanem z uporem chcacym „przetestowac“ moje cialo w celach uznanych przeze mnie na tym etapie za absolutnie nie magiczne. W koncu tak rrzedzil i spokoju nie dawal, ze sie zgodzilam na ten jego „scan“. Jak doszedl do mojego lewego nadgarstka to poczulam takie goraco i taki bol, jakby mi go ktos rozzazonym zelazem przeszyl a facet odskoczyl na pol metra. Nadgastek ten byl kiedys zlamany i jest zle zrosniety, przez co boli, jezeli go „ciezko naduzywam“ co mialo miejsce w moim poprzednim miejscu pracy czyli na winobraniu. Z zewnatrz wyglada jednak zupelnie normalnie, jezeli akurat nie spuchl od roboty, co w momencie scanu nie mialo miejsca. Jak facet zakonczyl te swoje badania to mi powiedzial, ze ten nadgarstek to male piwo, moze zostac tak jak jest i nic mu nie grozi, moj powazny problem to „kobiece organy“, ktore sa w takim stanie, iz wymagaja natychmiastowego leczenia, jezeli kiedykolwiek chce miec dzieci. Mialam wtedy 25 lat, najmniejszych problemow z jakimkolwiek organem, nic mnie nie bolalo i wszystko bylo w normie, wiec omal nie udlawilam sie z tlumionego smiechu. Rok pozniej, z powodu zdiagnozowanego ostrego zapalenia nerek znalazlam sie w niemieckim szpitalu na ostrym dyzurze. Po paru testach nerki okazaly sie byc zdrowe, po nastepnch dwoch dniach maltretowania mnie na wszystkie strony okazalo sie, ze mam endomitrioze w takim stanie, iz jeden jajnik jest zupelnie zrosniety, drugi tylko czesciowo drozny a macica zupelnie zajeta. Jelita tez. Po laproskopii, polrocznej hormonalnej terapii i ponownej laproskopii „udalo sie“ uratowac ten drugi jajnik. Wtedy przypomnial mi sie ten facet i nie bylo mi juz do smiechu. Dzisiaj zycze mu, by znalazl wsrod szamanow tego padolu takiego, ktory pokaze mu, jak leczyc, bo szkoda, by sie ta jego „moc“ zmarnowala. Xurek Odpowiedz Link
ertes Re: moga tez byc biali :))? 25.04.05, 17:56 Energia prosze pani. Sa ludzie ktorzy umieja odczytywac. Proste jak pompka. Nic boskiego. Odpowiedz Link
xurek nie twierdze, ze boskie :)))) 25.04.05, 17:59 tu mialo byc o leczacych rekach, o bogu jest obok :)). Xurek Odpowiedz Link
ertes Re: nie twierdze, ze boskie :)))) 25.04.05, 18:00 Najwyrazniej za duzo watkow bo ja juz trace watek i nie wiem co i gdzie. Odpowiedz Link
jutka1 Re: to o oczach 26.04.05, 08:40 ja nie mam praktyki tylko mi sie zdarza :-)) chcesz nazwiska i tzw referencje? ps. nawiazujac do ostatniego tryndu na naswierzbliwszym forumie, czy to znaczy, ze jestem boginia? ;-)))))) Odpowiedz Link
don2 Re: to o oczach 26.04.05, 10:42 mistycyzm,wiara,niedowiara i Ptaszka kutasa wymiar-trendy na topie Odpowiedz Link
jutka1 wymiar.... 26.04.05, 10:45 .... poza rzeczami zwiazanymi z czwartym lub piatym wymiarem, donosze uprzejmie, ze damy sie o wymiary nie dopytuja ;-) wymiar sie zawsze okazuje w praniu :-)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: wymiar.... -- PiEs 26.04.05, 10:47 a i tak najwazniejsze, zeby byl wariat ;-)))) Odpowiedz Link