szfedka 26.06.05, 21:10 Trup ozyl!!! A moze to duchy??? Sztuczne oddychanie "usta-usta"? czy obrazona jakas duszyczka wszchwstala? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10022 smiesznosci wy moje :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba teraz dopiero widze 26.06.05, 21:14 szwedziu czzbys umiescila mnie w swojej sygnaturce???:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Widzielista? Slyszelista? 27.06.05, 02:23 Ja juz to tam skomentowalam. NB, niewiarygodne, jakie niedowartosciowanie wylazlo. Powielanie watkow, smutne. Ech, nie bede wiecej komentowac. Odpowiedz Link
sabba jutka 27.06.05, 08:53 dziwi mnie naprawde ze takimi rzeczami sie przejmujesz. Naprawde ci tego potrzeba? Dajze spokoj, naprawde. Daj ludziom pisac tem gdzie chca bez bezsensownych uwag, co? Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Trup symulujacy ruchy zywotne? 27.06.05, 05:11 Mam wieksza sympatie do forum Polonia, gdzie wszystko sie zaczelo, niz do Bisa. I nie lubie odgrzewanych dan. Z nieboszczykiem tanczyc nie bede. Takie jest moje zdanie a kto sie ze mna nie zgadza, czyni to na wlasna odpowiedzialnosc ;oD Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
a.polonia Re: Trup symulujacy ruchy zywotne? 27.06.05, 14:13 a mnie tam nie ma, a ciekawam o co sie rozchodzi, jak mozna sie dostac na Bis'a? ;-) kto prowadzi selekcje ;)? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Trup symulujacy ruchy zywotne? 27.06.05, 14:42 Zgłoś się do Admina, Rybka wpuszcza wszystkich. Kran:-)))) Odpowiedz Link