szfedka 09.03.06, 18:42 Przychodzimy, odchodzimy...jej czas nadszedl Nigdy jej nie zapomne. Juz jako dziecko uwielbialam jej kazania kawiarniane... Czesc jej pamieci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Hanka Bielicka odeszla :( 09.03.06, 18:44 Dlugo i barwnie zyla. Czas nadszedl, a przynajmniej zostanie na ekranach. [*] Odpowiedz Link
swiatlo Re: Hanka Bielicka odeszla :( 09.03.06, 18:45 szfedka napisała: > Przychodzimy, odchodzimy...jej czas nadszedl > Nigdy jej nie zapomne. Juz jako dziecko uwielbialam jej kazania kawiarniane... > Czesc jej pamieci Co ty mówisz?!!! Przecież jeszcze przedwczoraj oglądałem ją na Polsacie w "Majewski Szoł" i była w pełni zdrowia i energii. Odpowiedz Link
szfedka Re: Hanka Bielicka odeszla :( 09.03.06, 18:50 Pewnie jeszcze nie raz zobaczysz ja w TV ;) Odpowiedz Link
swiatlo Re: Hanka Bielicka odeszla :( 09.03.06, 18:55 szfedka napisała: > Pewnie jeszcze nie raz zobaczysz ja w TV ;) No tak, rzeczywiście. Nie zdawałem sobie sprawy że program musiał być archiwalny. Bo na nim Hanka, wprawdzie babcia, ale kipiała życiem i humorem i nie sprawiała wrażenia dziwięćdziesięciolatki. Energię miała niespożytą.. Odpowiedz Link
maria421 Re: Hanka Bielicka odeszla :( 09.03.06, 19:08 Lubilam ja i podziwialam za niewyczerpana energie i doskonaly humor. Czesc jej pamieci. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Hanka Bielicka odeszla :( 09.03.06, 19:18 Mi tez przykro strasznie :(( Swoja droga czekam na hyzych patriotow, co teraz wejscia jej na Powazki barykadowac beda za "lata kolaboracji z komuna". Trzym sie Hanka :( Odpowiedz Link
ertes Re: Hanka Bielicka odeszla :( 09.03.06, 19:20 A kolaborowala? I dlaczego ona ma byc na Powazkach? Czyms sie zasluzyla? Odpowiedz Link
don2 Re: Hanka Bielicka odeszla :( 09.03.06, 19:59 zasluzyla sie tym samym czym kazdy popularny artysta ! A kolaborowala dokladnie tak jak czynili to ew. protestujacy lub ich rodzice.Mysle ,ze nie bedzie takich debili. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Hanka Bielicka odeszla :( 10.03.06, 11:00 po co czekasz? Zalezy Ci, zeby byli? No tak, ubawilbys sie.... Odpowiedz Link
a.polonia Re: Hanka Bielicka odeszla :( 09.03.06, 23:39 Ten program z Majewskim byl calkiem aktualny. ['] Odpowiedz Link
ertes Re: Hanka Bielicka odeszla :( 09.03.06, 19:16 Szkoda :( CHoc to nie moje pokolenie i nigdy nie przepadalem. Odpowiedz Link