jutka1 YEEEEEAAAAAAAAAhhhh 05.07.06, 22:55 ZIZOU RULZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Francja - Wlochy :))) 05.07.06, 23:16 Ano :-)))) Ja oczywiscie konsekwentnie "moim" bede kibicowac :-))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Francja - Wlochy :))) 05.07.06, 23:29 Od poczatku, kiedy jeszcze byli underdogs, im kibicowalam. Nawet watpilam, ale kibicowalam i sciskalam kciuki. Ciesze sie :-))) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Francja - Wlochy :))) 05.07.06, 23:49 O mamo, ale porazka ten mundial, chocby sie chcialo komus kibicowac, to naprawde nie ma w czym wybierac :P No ale na Zidane to sobie chetnie popatrze jeszcze ;). Odpowiedz Link
szfedka Re: Francja - Wlochy :))) 05.07.06, 23:52 No zupelnie fajny chlopak, ma ten kurwik w oczach :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 00:02 Zidana bym nigdy przenigdy z lozka nie wygonila! Mru mru :-))))) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 00:07 ja bym go jak ten, no, kon owies ...;-)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 00:10 Nooooooo........ Uomatko, chodzacy seks mrrrrrrr.... I w moim typie dokladnie! A jeszcze pod koniec meczu w tej mokrej koszulce, mrouf! ;-)))))) Odpowiedz Link
szfedka Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 08:58 Raji was facet w przepoconej koszulce? Mnie nie, wrecz przeciwnie...ble... Kiedys gdy jeszcze bylam mloda i piekna mialam sasiada Polaka, dosc przystojny facet ale starszy odemnie dosc wiele i zalecal sie...ale, w jakis taki oblesny sposob. No i po rundce biegu, taki spocony (a pot sie z niego lal) dzwonil do moich drzwi i zawsze mial cos do zalatwienia...chyba sobie wlasnie ubzdural ze kazda kobieta padnie plackiem jak takiego spoconego mena zobaczy... A na mnie wrecz odwrotnie...szybko konczylam rozmowe bo mnie na rzyganie bralo hahaha Odpowiedz Link
jutka1 Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 09:26 Nie, nie rajcuja mnie faceci w przepoconych koszulkach, bleee. Rajcuje mnie Zizou, kiedy podczas meczu ma mokra koszulke, bo wtedy go smakowicie oblepia i rozne detale widac :-))) I wiadomo, ze po meczu bierze prysznic, a po swiecie nie gania przepocony. :-D Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 00:10 Ja tam strzelcow wole na boisku niz w sypialni, ale to byl ich dzien. Zwlaszcza lysolek, ktory jest himeryczny jak diabli, mial udane parady. Jak by powiedzial nasz zloto i krzywousty pan premier: jes, jes, jes, Odpowiedz Link
jutka1 Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 00:11 Hehehehe Fed.! :-) Oui oui oueeee!!! :-D Odpowiedz Link
a.polonia Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 00:15 > Ja tam strzelcow wole na boisku niz w sypialni, a kto tu mowi o sypialni? ;-)))))) Odpowiedz Link
szfedka Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 00:19 Otoz to. Sypialnia jest do spania :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 00:22 Ja to bym go..... oj, nie bede sie rozwodzic gdzie, ale jak to wiem: na wszystkie sposoby hehehehehehe ;-))))) Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 00:24 Chcialam byc "eufemistyczna", ale zdania nie zmienie:-))) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 00:24 jak myslicie, a ta trawa to ona mieciutka jest na takim boisku? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 00:37 Hehehe Polu :-))) Z Zidanem to ja nawet na kancie schodow, hahahaha To taka trawa... jak dywanik jest :-)))) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 01:01 na kancie schodow to ja raczej z tym panem www.empiremovies.com/nextraimages/johnny-depp.jpg tudziez z tym oto: pub.tv2.no/multimedia/slideshow/46744/22.jpg ps. tja, od kilku godzin probuje sie zebrac do szlifowania pracy, deadline byl w poniedzialek, hm Odpowiedz Link
jutka1 Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 01:07 A wiesz, ze jakos ten typ akurat mnie nie kreci? :-) Clooney, Connory, Irons. I Zizou :-))) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 01:17 Z wymienionych przez Ciebie to li i jedynie Clooney, to chyba nie o typ sie rozchodzi tylko o ten "kurwik" w oku ;-)) Dobranoc, Zizou na noc :P Odpowiedz Link
jutka1 Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 01:25 Eee, na noc to mam kogos lepszego ;-))) Zizou moze isc sie pasc na zizouwisko :-) Tylko niech cholera te koszulke mokra zdejmie.... hehehehehe ;-))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 01:17 Przestalybyscie zbereznice tak pocierac kolanami na tym watku, bo jeszcze nastapi samozaplon. Musze sie przyjrzec temu Zizi cos-tam , tylko tak szybko biega, ze rysy twarzy sie rozmazuja na ekranie :o) Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
a.polonia Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 01:18 haha, widzisz Luizka jak pieknie scurviony watek ;-))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 01:27 luiza-w-ogrodzie napisała: > Przestalybyscie zbereznice tak pocierac kolanami na tym watku, bo jeszcze > nastapi samozaplon. ********* Luizo, przepraszam ale musze do porzadku przywolac i wiedze przypomniec! Kurnia. Jak sie az tak pociera kolanami - metaforycznie - to wzrasta wilgotnosc, i samozaplon sie staje nie-mo-zli-wy! cojagodomcojagodom. :-)))))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Francja - Wlochy :))) 06.07.06, 02:32 jutka1 napisała: > Jak sie az tak pociera kolanami - metaforycznie - to wzrasta wilgotnosc, i > samozaplon sie staje nie-mo-zli-wy! Jak to? U mnie przy dobrym tarciu moga wystapic fajerwerki, zazwyczaj polaczone z uslyszeniem harf niebianskich. No ale kazdy ma widac inny punkt G.. eee.. znaczy sie, punkt zaplonu... Odpowiedz Link