Dodaj do ulubionych

"wstrętni pederaści"

20.05.07, 19:06
No właśnie, był wątek o babach przeciw babom, to teraz będzie o tym. Geje w
paradzie równości nieśli transparent "Prezydencie, gej jest Twoim bratem!" - i
w rzeczy samej stanowi to tajemnicę poliszynela iż brat z kotem - jest za pan
brat nie tylko z kotem. Przypisuje mu się różne liasons bezpieczne czyteż nie
z różnistymi PiSowiakami, bo ponoć zmienny w uczuciach jest. W rzeczy samej
wieść niesie iż w PiS co drugi co najmniej to pedał. I nie mam w tym nic
złego, tylko czemu pedał pedałowi wilkiem? Skąd te kaskady hipokryzji i
wodogrzmoty zakłamania? Panowie, a fe. Pozwól robić drugiemu, to co Tobie jest
też miło, tego kwiatu jest jedna piąta światu i dla wszystkich wystarczy. No
chłopcy, trzeba się dzielić z bratem, nie tylko kotem.
Obserwuj wątek
    • kan_z_oz Re: "wstrętni pederaści" 21.05.07, 05:40
      Wiesz, Stokrotko już nawet mnie to nie dziwi i nie oburza.

Myślę,że ten Pan ma jakiś problem psychiczny - poważnie. Patrzę więc jak na
      chorego faceta na stołku. Zawsze będzie miał jakiś temat czy podtekst; oscyluje
      od pewnego czasu między aborcją, gejami oraz stałym mieszaniem pederastów z
      cyklistami...
      Olać Go w imię tego, że brak rozgłosu zabije Jego karierę polityczną
      najszybciej.
      Dla mnie to tak jak z Paris Hliton, gdzie brak sensacji wokół Jego osoby jest
      największą tragedią...

Pozdrawiam
      Kan
      • fedorczyk4 Re: "wstrętni pederaści" 21.05.07, 07:35
        Bardzo chetnie olalabym go ale jak to zrobic jesli mam go od rana do wieczora w
        oczach uszach i mozgu. Laduja sie do szkoly mojej corki, mojego lozka,
        kosciola, szpitala i supermarketu. No rzadu dusz chca czy jak? Jesli mam byc
        szczera to zygam ta koalicja. I co gorsza, zaczynam nie lubic spoleczenstwa
        ktore sie na ten cyrk godzi. Pasjami uwielbiam koty, konie i psy, ale nie w
        sejmie i rzadzie.
        • jutka1 Re: "wstrętni pederaści" 21.05.07, 08:38
          Fed., od jakiegos czasu stosuje emigracje wewnetrzna - na pol etatu. :-)
          Pomaga. :-)
          Ale oczywiscie nie mam sasiadow za sciana, u ktorych ryczy na full radio
          maryjne. :-/

A w temacie - hipokryzja najmilosciwiej nam panujacego blizniaka rzadowego nie
          jest niczym nowym. Szydlo mu w gadupe.
          • fedorczyk4 Re: "wstrętni pederaści" 21.05.07, 09:52
            Jutka wiez mie nie wnerwiaj, przeciez wiesz ze o niczym innym nie snie, tylko
            nie moge, bo zawodowo musze sledzic aktualnosci. Za to sasiadow olewam:-)))
            • jutka1 Re: "wstrętni pederaści" 21.05.07, 09:57
              Tez sledze bo musze, ale "na pol etatu". Innymi slowy - dozuje sobie, bo inaczej
              bym osiwiala. :-))) Ale Ty nie mozesz dozowac, wiec przyjmij moje wyrazy
              wspolczucia. :-)
              • asia.sthm Re: "wstrętni pederaści" 21.05.07, 13:01
                Ha , we wczorajszej gazecie DN wsrod cytatow tygodnia na drugim miejscu polski
                Premier: (cycuje z pamieci i przekladam jak umiem ;)
                - Wcale nie zartuje. Naprawde mam wpolne konto bankowe razem z mamusia.
                • a.polonia Re: "wstrętni pederaści" 22.05.07, 23:18
                  Asiu, cytat z wywiadu udzielonego dla tygodnika Wprost :).
                  Czytalam w pociagu relacji Przemysl - Warszawa, opuszczajac macierz i ruszajac
                  w kierunku dzikiego kraju, w ktorym "zabija sie niepelnosprawne dzieci" (to
                  slowa ksiedza, ktory przygotowywal moja bratanice do komunii. Oczywiscie mowa o
                  Holandii.
    • swiatlo Re: "wstrętni pederaści" 21.05.07, 18:50
      No to mamy po równo. Wy się tam katujecie nawiedzonymi imbecylami u władzy po
      waszej stronie, ja mam swoich własnych nawiedzonych imbecyli w Waszyngtonie.
      A moi imbecele gorsi bo ważniejsi...
    • chris-joe Re: "wstrętni pederaści" 22.05.07, 03:54
      Mam do wyboru w temacie zadanym oglad z bliska, na zywo, ze sie tak wyraze,
      czyli sledzic aktualne wiadomosci- i w rezultacie doznawac perpetualnej
      apopleksji; albo zerkac na omawiane wydarzenia z perspektywy
      czaso-przestrzenno-historycznej. Wole ta druga, bo wowczas konstatuje jedynie
      -juz bez wielkich emocji- ze Macierz przechodzi koklusz i swinke, ktore to
      chorobstwa zachodnie demokracje przechodzily w latach 60-80. W latach 60
      pierwsze lesbo-gay mityngi pod gmachami rzadowymi w takim USA tez byly szarpane
      i opluwane przez gawiedz. Pozniej byly oficjalnie palowane w NYC. Rozne byle
      pieknosci swiata i kaznodzieje przez lata 70 tyz groznie pontyfikowaly,
      staczajac sie coraz nieuchronniej na margines. W latach 80 wypelzlo to wszystko
      na fali kryzysu AIDS, by straszyc siarka, kara boza i wiecznym potepieniem, by
      znow wrocic do piwnic, sekt i kultow neonazi.

Dzis w Europie Zach. temat ledwo co istnieje. Nawet w ultrakonserwatywnych USA,
      mimo oporu i kaznodziejenia aparatu oraz blisko z nim spokrewnionych -i bardzo
      silnych- czynnikow fundamentalistycznie biblijnych, prawa les-gay slowly but
      surely sie zakorzeniaja.
      W Kanadzie oraz Europie sprawa malzenstw jest wlasciwie przesadzona, temat
      adopcji coraz bardziej staje sie tematem czysto formalnym. W Brukseli tylko
      poyebani mesjasze moralni z bylego Imperium Zla tocza dzis piane, ku ogolnej
      konsternacji ogolu zreszta.

Byle spoleczenstwa totalitarne musza przerobic dzis raz-dwa to, co Zachod
      przerabial przez lat 40 albo i dluzej. Stad nieustanna czkawka i histeria
      czesci gawiedzi i na jej karkach cwalujacych indywiduow chciwych politycznej
      kariery za wszelka cene.

Parady i manify sa konieczne, bo nic z samego nadania Brukseli nam nie skapnie.
      Z wygodnego jednak dystansu, z jakiego ogladam wydarzenia w PL- potrafie
      niekiedy unikac apopleksji.

Lektura Gombrowicza jest z pewnoscia pomocna :)
    • iwannabesedated wydało się! 28.05.07, 22:27
      kolargol, krecik i kot filemon to gejowska propaganda.
      What's next?
      • iwannabesedated Re: wydało się! 28.05.07, 22:28
        www.plotek.pl/plotek/1,78648,4182867.html
        • luiza-w-ogrodzie Teletubisie czyli promocja homoseksualizmu 29.05.07, 02:06
          Nawet u nas pisza z zadziwieniem, ze w Polsce mowi sie o uznaniu Teletubisi za
          promocje homoseksualizmu

www.smh.com.au/news/entertainment/gay-tubbies-face-government-ban/2007/05/29/1180205190981.html

Pozdrawiam
          Luiza-w-Ogrodzie
          .¸¸><((((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
          Australia-uzyteczne linki
          • jutka1 Re: Teletubisie czyli promocja homoseksualizmu 29.05.07, 10:01
            A Bolek i Lolek?
            O kur......... A JACEK I PLACEK????? O kur.......
            Heheheheheheheheheheeeeeeeee.............
            :-))))
            • luiza-w-ogrodzie Re: Teletubisie czyli promocja homoseksualizmu 29.05.07, 10:22
              A co dopiero Jacek i Agatka albo Telesfor i Packracy?
      • chris-joe Re: wydało się! 29.05.07, 13:42
        Swietnie pamietam jak przed laty Wielebny Jerry Falwell grzmial i przestrzegal
        bogobojnych Amerykanow przed Twinky Winky. A Polacy nie sluchali!
        Wielebny zmarl pare tygodni temu- czyzby sie w Polsce reinkarnowal?

Niestety za pozno- na tubisiach, dzieki beztroskiej nieuwadze wladz, wyroslo juz
        w Polsce cale pokolenie mlodych pederastow. Cale pokolenie poszlo... z torebkami.
        • maja92 Re: wydało się! 29.05.07, 17:53
          chris-joe napisał:

> Niestety za pozno- na tubisiach, dzieki beztroskiej nieuwadze wladz, wyroslo
          ju
          > z
          > w Polsce cale pokolenie mlodych pederastow. Cale pokolenie poszlo... z
          torebka
          > mi.

...i wyladowalo w kraju, ktory wyprodukowal Teletubies, czyli UK;-)))

W naszym radio podali ta wiadomosc z Polski w kategorii "bizzare"

no i jest wesolo;-((
          • jutka1 Re: wydało się! 01.06.07, 10:21
            Hehehehehe..... Jak mawiaja starozytni Rosjanie: "Up yours!" ;-))))))
            serwisy.gazeta.pl/metro/1,75931,4193452.html
            Przy okazji, pare dni temu uczniowie jednego z warszawskich liceow zmowili sie i
            przyszli do szkoly z czerwonymi torebkami. Taki komentarz mlodziezy na temat
            durnoty i ciemnogrodu ;-))))))))
            • a.polonia Re: a co na to Tinky Winky... 01.06.07, 13:06
              ant.agrest.org/tinky.jpg/
              • maja92 Re: a co na to Tinky Winky... 01.06.07, 13:30
                Polu - oplulam kompa i to skutecznie - wszyscy sie do mnie zlecieli z mojego
                pietra w pracu - mamy tzw "open plan", bo tak glosno rzalam ze smiechu.
                ;-)))))))))))))))))))))))))

Teraz mam tlumaczenia, o co chodzi...
                ;-))))
              • jutka1 Re: a co na to Tinky Winky... 01.06.07, 13:33
                Hahahahahahahahaaaaa!!!!!!!! :-))))))))))))

Jak to tu kiedys bylo? No i ch. ;-D
                • a.polonia Re: a co na to Tinky Winky... 01.06.07, 14:04
                  ano, Twinky ma w motylku co inni mysla o jego czerwonej torebce i moze sobie ja
                  nawet posolic ;))
                  • jutka1 Re: a co na to Tinky Winky... 01.06.07, 14:18
                    :-))) Jak motylek ubranie :-)))
              • kielbie_we_lbie_30 Re: a co na to Tinky Winky... 01.06.07, 13:45
                no super no...

w szwedzkich gazetach nasmiewaja sie konkretnie tez
                • icaro Re: a co na to Tinky Winky... 02.06.07, 16:32
                  w hiszpanii tez smiech z polskich obsesji :)
                  tym bardziej ze tu homo moga wziasc legalny slub i adoptowac dzieci

niejaki giertych w wywiadzie:

Según diversos estudios, el 96% de los polacos se identifican con el magisterio
                  de Juan Pablo II.

w/g wielu badan spolecznych,96% polakow identyfikujes sie z naukami pana janka
                  pawla II
                  • iwannabesedated świat się śmieje :) 03.06.07, 13:02
                    ostatnio w polskich tv było kilka programów dotyczących właśnie tego - że
                    zapewniamy światu od pewnego czasu codzienną dawkę brechtawki. W jednym był
                    fajny montaż z programów informacyjnych z różnych krajów, gdzie prowadzący
                    dostawali ataków śmiechu referując kolejne nasze dokonania.
                    W końcu to miłe. Lepiej niech się śmieją niżby mieli płakać. A wyśmiewanie jest
                    jednak moim zdaniem skuteczniejsze niż traktowanie na poważnie. Śmiech to
                    zdrowie. I śmich skutecznie otrzeźwia.
                    • fedorczyk4 Re: świat się śmieje :) 03.06.07, 14:25
                      Swinto racjo, mnie to nie dotyka ze sie z nas smieja, mnie to cieszy. Moze ich
                      w koncu wysmiejemy z polityki? Taka nowa forma rewolucji. Nie Aksamitna, nie
                      Pomaranczowa nie Gozdzikow, a Rechotu.
                      • iwannabesedated przednia idea! 03.06.07, 16:36
                        W ramach protestu naród powinien pojawiać się w oknach o określonej godzinie i
                        przez minutę rechotać głośno i zaraźliwie. Gromadzić się pod Sejmem i rechotać.
                        Pod ministerstwami różnymi i rechotać. Przejeżdżającym kawalkadom rządowym
                        winien towarzyszyć - rechot. Rechotać będzie każdy: przedszkolaki, geje, emeryci
                        i renciści, wstrętne feministki, licealiści, studenci, pielęgniarki, stetryczali
                        dziadkowie, inwalidzi wojenni i nie, kierowcy, cykliści i cycate
                        transseksualistki, a tyż Żydzi, buddyści, mormoni i inni zboczeńcy. Grupy
                        dywersyjne będą się gromadzić znienacka i rechotać w nieoczekiwanych miejscach.
                        W trakcie transmisji sejmowych na mównicę wdzierać się będą streakerzy i ich
                        śmiech tubalny transmitować będzie telewizja na wszystkie strony świata. Nie
                        zaznają rządzący spokoju nigdzie, ani na basenie, ani na solarce, ani w kiblu.
                        Hakerzy będą się podłączać do telefonii komórkowej i rechotem przeszkadzać w
                        rozmowach na szczeblu i szczycie dotyczących tego kto który stołek dostanie,
                        zawirusowane rechotem kompy będą drukować jedynie hahahaha lub hłe hłe hłe.
                        A w końcu się okaże - że już wszyscy dawno nie rechoczą ale rządzący ten rechot
                        ciągle słyszą. I wtedy całkiem spokojnie będzie ich można odesłać do czubków,
                        gdzie czekają już od dawna na nich miejsca cieplutkie.
                        • jutka1 Re: przednia idea! 03.06.07, 17:37
                          Ach... Rozmarzylam sie...
                          • fedorczyk4 Re: przednia idea! 03.06.07, 22:27
                            Ja tez.....
                      • maja92 Re: świat się śmieje :) 05.06.07, 11:59
                        Widzialam to w piatek na zywo na Channel 4:
                        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,4202888.html
                        Ciagle jestem fanem show;-)
                        • iwannabesedated ofiara literatury 05.06.07, 14:43
                          Tak, tak, niewłaściwa lektura może bez wątpienia wypuczyć człowiekowi charakter.
                          Taki Roman, na przykład, po przeczytaniu Trylogii 13 razy - ochujał. I trudno
                          się dziwić. Trzynaście razy czytać o wbijaniu Azji na pal przez Nowowiejskiego,
                          może człowieka doprowadzić do różnych stanów. Biedny Romek pewnie myślał o tej
                          scenie bezustannie peklując sobie muchomora, więc teraz nie dziwota że geje
                          budzą w nim namiętności i obsesje dzikie. Do tego Mały Rycerz znajdujący w końcu
                          szczęście w objęciach hajduczka dla niepoznaki noszącego xyfę 'Baśka',
                          jednoznacznie wskazuje drogę jedynie słuszną. To znaczy dupczyć hajduczków jak
                          najbardziej, tylko trzeba zachować pozory.
                          • chris-joe Re: ofiara literatury 05.06.07, 15:00
                            Typuje stokrote na etet pani-od-polskiego w polskim gimnazjum do wyboru typowanej.
                            Albo nawet i na ministre. :)))
                            • jutka1 Re: ofiara literatury 06.06.07, 08:46
                              Eeeeee tam.
                              Na Pania Premier i jednoczesnie Ministre Edukacji i Ministre Kultury.
                              Ejmen.
                          • luiza-w-ogrodzie Zaniemowilam n/t 06.06.07, 01:11

• lucja7 Czas sie przyznac 06.06.07, 10:54
                              Musze sie przyznac ze nigdy nie widzialam i nie slyszalam nic o jakichs
                              teletubisiach. Oraz do tego ze nie mam pojecia o co na tym watku chodzi.
                              Pisze to bo watek kwitnie, a czlowiek chodzi jak ten glupi.

A na marginesie: sprzeciwiam sie mianowaniu Stokroty na jakiekolwiek stanowisko
                              administracyjne.
                              Uwazam bowiem ze powinna zostac taka jaka jest, pomimo ze zdarza jej sie
                              pisac "pod Stokrote".

;-))
                              • chris-joe Re: Czas sie przyznac 06.06.07, 11:34
                                fr.wikipedia.org/wiki/Les_T%C3%A9l%C3%A9tubbies
                                en.wikipedia.org/wiki/Teletubbies
                              • iwannabesedated Gabinet Cieni 07.06.07, 15:52
                                Dobra, dość srania po zaroślach (cycat), przyznajmy się w końcu o co tu chodzi.
                                Jak wiadomo w internecie knuje się obalenie rządu. Więc jesteśmy tutaj w celu
                                prowadzenia knowań, a skoro sprawa się rypła, zajmijmy się sprawą kluczową.
                                Czyli podzielmy stołki, czyteż skórę na tym byku chudym co z obory spierdolił i
                                wpadł w pokrzywy choć jego celem było pole owsa od sąsiadów.
                                Ja tam mogę być tym ministrem edukacji, chociaż wolałabym na przykład Kultury a
                                może Dróg i Mostów czycoś. Ale pod warunkiem że Pyton mi pasuje na Prezydenta,
                                ale aby tradycji stało się zadość, niech zostanie Premierem. Bo stwierdziłam, że
                                należy coś jednak z tej nieszczęsnej IV RP wydusić dobrego, i doszłam do wniosku
                                że tym dobrem będzie nowa świecka tradycja - mianowicie Premier z Kotem. Więc
                                Pyton będzie Premierem z Kotem, a nawet Dwoma Kotami. Na Prezydenta proponuję
                                Krisa, Braz będzie zajebistą First Lady, i można też stąd wyprodukować świecką
                                tradycję, że First Lady może być babą, chłopem wsio rawno, pod warunkiem że
                                egzotycznym. W następnej kadencji Prezem może być więc Xurek który wielce się
                                nadaje, aczkolwiek istnieje obawa iż nieobliczalna progenitura (tak zwana
                                Pirańja) może stać się przyczyną incydentów dyplomatycznych. Szfedka na Ministra
                                Sprawiedliwości albo Finansów, Kan na Ministra Relacji Zagranicznych i
                                Zaświatowych, Luiza Ministrem Pól, Lasów i Środowiska.
                                To moje propozycje, oczekuję oczywiście pienistej polemiki, kontr kandydatur i
                                ogólnie dzielenia tej skóry na moją i mojszą, podczas gdy byk chudy z ową skórą
                                na garbie niech sobie hasa w pokrzywach cały poparzony, cha mu w de. Jak wlas to
                                niech siedzi.
                                • jutka1 Re: Gabinet Cieni 07.06.07, 19:27
                                  Ale ja nie mieszkam z Mamusia i posiadam konto bankowe (albo i trzy). Nie nadaje
                                  sie na Premiera. Moge byc ministrem od terenow (pod)gorskich i (nad)granicznych.
                                  Albo szefem Kancelarii Prezydenta. W ten sposob tradycja rodzenstwa na
                                  kluczowych stanowiskach zostanie zachowana (w koncu z Prezydentem beda mnie
                                  laczyc wiezy krwi wirtualnej, a i Prezydentowa in spe poznalam i polubilam).

Na Premiera proponuje moja malzonke (znow wiezy familijne zachowamy). Dawno w PL
                                  nie mieszkala, to i ma dystans, i wprowadzi zagramaniczne porzadki jako ta Bona
                                  nie przymierzajac.

Nad dalszymi nominacjami/kandydaturami pomysle. :-)))))))))
                                • chris-joe Re: Gabinet Cieni 07.06.07, 20:53
                                  Ja na demokracje wcale nie czycham, ale prezydent mnie wcale nie odpowiada. Ja
                                  chce byc Krolowa! Kadencyjna, jak w demokracji nalezy, ale jednak. (Wowczas
                                  Braz moglby zostac consortem podszytym pod burbonow-braganza.)
                                  Chce jezdzic po swiecie na rozne szczyty z British Queen, Dutch Queen, rice
                                  queens, drama queens i Eltonem Johnem i wogole miec strasznie zajety kalendarz.
                                  Chce takze karocy, by raz w miesiacu (moze byc w Boze Cialo) sie wozic po
                                  Trakcie Krolewskim i machac reka i -oczywiscie!- wiernie mi oddana gwardie
                                  krolewska, do ktorej bym wlasnorecznie dokonywal poboru w czasie mych
                                  krolewskich wuajazy.
                                  • asia.sthm Re: Gabinet Cieni 08.06.07, 09:48
                                    > chce byc Krolowa!

zaraz ktos z gilotynka by sie znalazl lub szafocikiem.

Acha, ja moge byc opozycja. Co nie postanowicie, to ja bede wbrew.
                                    Obowiazkowa jestem.
                                    • jutka1 Re: Gabinet Cieni 08.06.07, 10:14
                                      Pod naszymi swiatlymi rzadami wszystkim bedzie tak dobrze, ze na opozycje nie
                                      bedzie miejsca, czasu ani potrzeby. ;-)))))) (pozdrowienia z IV RP ;-))))))))
                                      • lucja7 Re: Gabinet Cieni 08.06.07, 11:19
                                        Widac, widac, ucina sie glos opozycji i zamyka jej radio.
                                        Wstyd ;-(
                                        Jeszcze raz: Luiza na prezydenta :-)
                                        • jutka1 Re: Gabinet Cieni 08.06.07, 11:45
                                          Lulu, przeciez napisalam: "Pozdrowienia z IV RP" ;-))))))))))))))))))))))))

Ucze sie pilnie przez cale ranki ze swej drobiowej pierwszej czytanki... ;-D

(juz poprosilam o przywrocenie, jednak troche demokratki jeszcze sie we mnie
                                          pauenta :-D )
    • iwannabesedated no i wszystko jasne 13.06.07, 12:43
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,4220057.html
      Bombę wykradli sabotażyści arabscy i zrzucili na Wielką Brytanię, która omamiona
      i spedalona wyprodukowała teletubisiów. Wszystkie kawałki układanki są teraz na
      miejscu.
      • asia.sthm Re: no i wszystko jasne 13.06.07, 12:53
        a juz widze jak na czarnym rynku by taka bomba szla - jak swieze buleczki.
        Lepiej niz viagra by to dzialalo , bo na wszystkich w okolicy...no rombanka
        (ort zam) jakiej swiat nie widzial.
      • jutka1 Re: no i wszystko jasne 13.06.07, 18:23
        Tutaj tez:
        i15.tinypic.com/4mmir5s.jpg" border="0" alt="i15.tinypic.com/4mmir5s.jpg">

:-)))
      • ertes Re: no i wszystko jasne 13.06.07, 18:35
        A swoja droga to dlaczego on ma czerwona torebke?
        To jest naprawde gay ;)

• jutka1 :-))))))) ntxt 13.06.07, 18:39

• chris-joe Re: no i wszystko jasne 13.06.07, 19:02
        Kto by bombardowal? Enola Gay?
    • jutka1 Re: "wstrętni pederaści" 19.06.07, 16:45
      Heheheheheheheeeee

www.youtube.com/watch?v=CmYVq2QK1zg&NR=1
      • jutka1 Re: "wstrętni pederaści" 19.06.07, 17:21
        I jeszcze
        www.youtube.com/watch?v=-Cs1fTEm3pQ&mode=related&search=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka