chris-joe 15.06.07, 21:27 Gdybym mial kaprys posluchania czasem porzadnej polskiej stacji radiowej online- komentarze, dyskusje, reportaze itp, ale nie ploty i tokszoly (cos pokrewnego NPR?), czy mialbym szanse na zrealizowanie takiego widzimisie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Kaprys radiowy 16.06.07, 00:18 Jutro/dzis dam linki. Na razie znajdz Trojke (polskieradiocostampeel). Odpowiedz Link
ertes Re: Kaprys radiowy 16.06.07, 00:22 Tego sa setki tylko nie wiem czy w Polsce sa jakies tak komunistyczne rozglosnie jak NPR. Moze SLD ma jakas rozglosnie. Odpowiedz Link
lucy58 Re: Kaprys radiowy 16.06.07, 02:49 ertes napisał: > Tego sa setki tylko nie wiem czy w Polsce sa jakies tak komunistyczne rozglosni > e > jak NPR. Moze SLD ma jakas rozglosnie. NPR komunistyczna????Uhmm. Moze trzeba posluchac jej audycji i potem wyrazac opinie. Lucy Odpowiedz Link
iwannabesedated Tok fm 16.06.07, 01:00 Może być. Nie wkurwia. serwisy.gazeta.pl/tokfm/0,0.html Odpowiedz Link
lucy58 Re: Kaprys radiowy 16.06.07, 02:55 chris-joe napisał: > Gdybym mial kaprys posluchania czasem porzadnej polskiej stacji radiowej > online- komentarze, dyskusje, reportaze itp, ale nie ploty i tokszoly (cos > pokrewnego NPR?), czy mialbym szanse na zrealizowanie takiego widzimisie? > > Moge podac namiary mojej stacji radiowej( amerykanskiej) nadajacej niestety tylko w jezyku angielskim. Codziennie od 10 rano do 2 po poludniu mozesz znalezc cos dla siebie. Komentarze, dyskusje, wywiady. Radze nie przeoczyc "Democracy Now".12-1 pm. Mozesz wylapac stacje na www.wmnf.org. Lucy Odpowiedz Link