pjd1 02.10.07, 19:58 Nie tęsknij… Nie tęsknij, za palmowymi wyspami tam często bywa się samotnym Lepiej spójrz na złocisty klon w Łańcucie tu też możesz znaleźć szczęście… Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: wierszoklecenie re-emigranta.. 02.10.07, 21:15 czy wolno Ci zadac pare osobistych pytan? Gdzie i jak dlugo mieszkales poza Polska? Z jakich stron w Polsce pochodzisz? A swoja droga Lancut musi byc akurat przepiekny. Odpowiedz Link
pjd1 Re: wierszoklecenie re-emigranta.. 03.10.07, 00:55 1. prawie 13 lat w Au 2. z Falenicy (przedm. Warszawy) Odpowiedz Link
ewa553 Re: wierszoklecenie re-emigranta.. 03.10.07, 10:59 dziekuje. myslalam ze w Twojej odpowiedzi znajde dla siebie odpowiedz, co Cie rzucilo do Rz.:)))) Czy moge Cie prosic o przysluge? Przypilnuj, aby Rz. tym razem nie wybieral jednoglosnie PiS-u! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: wierszoklecenie re-emigranta.. 03.10.07, 15:05 Och, przyłaczam się nieśmiało do Ewowej prośby.Faktem jest że z Warszawy przez Falenicę i Australię do Rzeszowa droga daleka;-) Odpowiedz Link
pjd1 Re: wierszoklecenie re-emigranta.. 03.10.07, 17:20 > dziekuje. myslalam ze w Twojej odpowiedzi znajde dla siebie > odpowiedz, co Cie rzucilo do Rz.:)))) i co? znalazłaś? Czy moge Cie prosic o > przysluge? Przypilnuj, aby Rz. tym razem nie wybieral jednoglosnie > PiS-u! Pozdrawiam. :) chętnie. Masz jakieś sugestie, żeby to zrobić? Odpowiedz Link
ewa553 Re: wierszoklecenie re-emigranta.. 03.10.07, 19:27 no coz, dalej sobie nawet nie moge wyobrazic dlaczego wyladowales w Rz. Chyba jest cos z tym "szerszelafam":))))) Jak masz pilnowac porzadku? Wychodze z zalozenia, ze Ty PiSowcem nie jestes. Staraj sie wiec ludzi prowokowac do rozmow i wtedy im uswiadamiac kogo NIE maja wybierac i dlaczego. Jak Ci juz argumentow zabraknie to mozesz mowic, ze ja mam juz dosyc wstydzenia sie jak ludzie mnie tu w Niemczech pytaja, jak to mozliwe, aby TACY byli u wladzy. Rozmawialam ostatnio z lodym czlöowiekiem pod czterdziestke:))) ktory sie przyznal, ze ZNOWU bedzie PiS wybieral. W rozmowie szeroko cytowal hasla wyborcze i ze bardzo mu odpowiadaja. Wystarczylo mu dluzszy czas przypominac jak sie maja hasla do rzeczywistosci i co na ten temat (klamstw) powiedzial Goebbels: klamstwo wystarczy dlugo i wytrwale powtarzac, na koncu samemu sie w nie uwierzy. Odpowiedz Link
lucja7 Re: wierszoklecenie re-emigranta.. 03.10.07, 23:25 Do Rzeszowa to nie wiem, ale do Lancuta moznaby wpasc na herbate i ciastka w niedzielne popoludnie, wylacznie sloneczne, po poloninskich wycieczkach ;-) Odpowiedz Link
pjd1 Re: wierszoklecenie re-emigranta.. 04.10.07, 04:17 Znalazłem Znalazłem małego kotka Ma postrzępione uszko i chyba obolałą duszę Lubię gładzić jego miłe futerko A on tak uroczo się we mnie wtula Już wiedzę jak słodko będzie mruczał na mojej poduszce.. PJD 4/10/07 g. 04.15 Odpowiedz Link
pjd1 Wszedłem 11.10.07, 08:51 Wszedłem, na wysokie drzewo i widzę tam radość, której Ty jeszcze nie widzisz Ale przeoczyłem cierń który skaleczył Twą stopę Pozwól mi więc, opatrzyć Ci ją i pokazać sobie wyspy szczęśliwe.. PJD 27/09/07, Odpowiedz Link