don2 05.11.03, 17:53 Co wam gra komorka gdy ktos do was dzwoni ? mam "kawaleria r. " ale zmienie na " chor niewolnikow " Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: melodie 05.11.03, 20:27 Hymn EU. Tzn. "Te Deum" Charpentiera. P.S. Cavelaria Rusticana gra w wielu komorkach. "Va pensiero" z kolei za smutne na komorke, nie sadzisz? A moja corka sobie wlasnie nastawila ryk krowy na pastwisku. Odpowiedz Link
jutka1 Re: melodie 05.11.03, 20:57 don2 napisał: > Co wam gra komorka gdy ktos do was dzwoni ? > mam "kawaleria r. " ale zmienie na " chor niewolnikow " ********** mnie bezwiednie wyszlo, ze jestem szalenie orginalna Odpowiedz Link
waldek.usa Re: melodie 05.11.03, 21:14 Mnie normalnie dzwoni, a najczesciej sie trzesie, bo mam na pasku. SMS, pictures, voice itd. - rozne dzwonki. Komp mi gra Concerto No. 20, V.A.M. Odpowiedz Link
chris-joe Re: melodie 05.11.03, 22:09 moja, tak jak jutki, drynda tylko... A propos, wydawalo mi sie, ze hymnem UE jest "Oda do radosci" z IXej... Czyscie hymn zmienili? Odpowiedz Link
jutka1 Re: melodie + do SiDzej 05.11.03, 23:29 chris-joe napisał: > moja, tak jak jutki, drynda tylko... **************** SiDzej chcialam Cie zawiadomic, ze nieprawda jest jakoby.... Ty jestes MOIM bratem! cmok cmok, J. Odpowiedz Link
maria421 Do Chrisa 06.11.03, 13:37 To ja sie pomylilam. Mialam na mysli sygnal Eurowizji a napisalam "hymn EU". Odpowiedz Link
jan.kran Re: Do Chrisa 06.11.03, 16:22 maria421 napisa3a: > To ja sie pomylilam. Mialam na mysli sygnal Eurowizji a napisalam "hymn EU". Ja tez sie zdziwilam na informacje Marii. Ale ta Europa jest taka dziwna , ze wszystkigo sie mozna spodziewac:-PPPP Ja mam dzwonek jakis zwykly i dosc glosny a do tego mi komorka wibruje. Mam komorke niewielka, ktora zawsze wrzucam na dno plecaka , a Mloda najczesciej dzwoni jak mam jakas dramatyczna przeprawe na rowerze i musze miec donosny dzwiek co by uslyszec. Moje marzenia muzyczno - komorkowe: Coltrane Love Supreme, ale nierealne , bo utwor trwa 45 minut wiec troche za dlugie jak na dzwonek:-PPP Hymn amerykanski w wykonaniu Jima. Kran. Odpowiedz Link
ani-ta Re: melodie 07.11.03, 22:00 cos drynda... i z tego co pamietam to tak samo jak jutkowa... bo sie podrywalam jak jej dryndalo;))) a.:) P.S. juz na Bisie kiedys pisalam... nie ma nic piekniejszego niz wystrojony pracownik biurowy/bankowy... no wiecie taki 100% sztywniak:)... z komorka z sygnalem... "koziolek matolek";)))))))) mniaaaaaaaaaam... bleeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
ertes Re: melodie 06.11.03, 01:27 Cholera! Ale mnie w konia zrobiliscie. Ja myslalem ze to ma byc muzyka a nie jakies pipczenie komorek. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Nie mam komorki 06.11.03, 02:05 I staram sie nie miec. Za to sama wyspiewuje rozne melodie, szczegolnie rosyjskie piosenki sczytywane z P2 ;oD Pozdrawiam pogodnie dzwoniac kluczami u paska Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
don2 Re: Piosenka Tygodnia-notowania 337 07.11.03, 01:59 1. Ks.S.Ceberek-Ojczyzna 2. J.E.G.O. Band- Odnalazles mnie 3.Mala Orkiestra Swiatla -Zycie to nie teatr 4.Golec Uorkiestra - Lec muzyczko 5.Iwona stepien i Sweet Combo- Zaufaj 6.Magda Aniol -Nie jestes sam 7.Byc Jak Tata-Dobro i zlo 8.Arka Noego- Na drugi brzeg 9.Mocni w duchu- Nie boj sie uwierzyc 10.O.Piotr Andrukiewicz -Jak ziarno rozanca Nowosc: O.Boguslaw Paleczny-Ksiezniczka Trzecia godzina dnia-otworz serca swego drzwi Osobiscie glosuje na Tate ( wiadomo swojak ) ew. na Chili My &deus Meus- Zaswiec nasza wiaro. Odpowiedz Link
zjawa64 Re: Piosenka Tygodnia-notowania 337 07.11.03, 08:28 Powyzsza Topp-Lista, przypomina raczej dziesiec przykazan bozych, glosuje na Sw.Magdalene...:))))))))))) "Niech zyje bal...i rozpusta...hej!" Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Piosenka Tygodnia-notowania 337 07.11.03, 10:33 To jest z komorki Ojca Dyrektora.... Odpowiedz Link
clairejoanna Re: melodie 07.11.03, 12:49 Jade sobie tramwajem przez najpiekniejsza dzielnice w Oslo, ogladajac piekne domy i marzac, ze kiedys w takim bede mieszkac. Nagle slysze koguta i bardzo sie ucieszylam, bo jako dziecko, coto sie prawie na wsi wychowalo, bardzo lubie koguty. I zaczynam sie zastanwiac, skad ten kogut, przeciez to centrum Oslo... MOJA KOMORKA! Moja komorka jeszcze rzy (to po polsku? Znalazlam to slowo w slowniku- rzec) jak kon, jak dostaje SMS i szczeka, jak mi przypomina o antyepileptycznej pigulce i o tym, ze wypadaloby wstac do szkoly. Jeszcze umie kwakac jak kaczka, szczekac jak piec, mialczyc jak kot. Pozdrowienia, Claire Joanna z wierzeca komorka Odpowiedz Link