gad_forumowy 14.08.05, 01:56 Sssssssss -----=< Witam jadowicie wszystkie "macoszki". Będę gryzł, kąsał, zostawiał swój jad.... Jadowity całus dla każdej z Was. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleo1 Re: Gadzina na forum 14.08.05, 10:45 Hmm chciałam cos odpisać ale nie wiem co... W sumie ja też jestem tu nowa(od tygodnia) i się nie przywitałam(nieładnie z mojej strony, ale to wszystko przez M co mi sie po domu szlaja i spokojnie nie da czegoś napisać ), więc witam się również Odpowiedz Link
jayin Re: Gadzina na forum 14.08.05, 11:03 > ale to wszystko przez M co mi sie po domu szlaja i spokojnie nie > da czegoś napisać ), więc witam się również A to bezczelny M, no... Witam równiez, kleo. Gadzinę także witam - a w razie zbytniego jadowicenia mamy tutaj, w kąciku, bardzo przytulne terrarium... J. Odpowiedz Link
kleo1 Re: Gadzina na forum 15.08.05, 14:17 lilith76 napisała: > witamy, witamy. > my też jadowite. > Myślę, że czasem trzeba się bronić... p.s. co tu taka cisza? Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Gadzina na forum 15.08.05, 14:43 kleo1 napisała: > p.s. co tu taka cisza? Weekend w rodzinnym gronie. Ja na przyklad mam wolne 10 minut, bo tatus synka usypia. W tygodnie lepiej z frekwencja Odpowiedz Link