Dodaj do ulubionych

II spotkanie warszawskie

11.01.06, 15:39
Witam
Powoli planuję kolejne spotkanie AR w Warszawie...
Proszę o sugestie co do terminu i miejsca spotkania...
Oczywiście spotkanie obejmuje wszystkich chętnych użytkowników tegoż forum
oraz ludzi będących użytkownikami forów AR na grono.net
Pozdrawiam

Marcin AR 156 1,8 TS '99
Obserwuj wątek
    • wozignoj Re: II spotkanie warszawskie 11.01.06, 18:40
      Może sie w końcu wyrwę i odwiedzę Warszawkę, można by zainteresować samochodami
      alfa jakiś program telewizyjny coś w formie TVN Turbo.Zmienić wizerunek naszych
      aut!
    • sd_bladerunner TERMIN SPOTKANIA 12.01.06, 08:35
      Może w niedzielę 21 stycznia??
      Proponuję spotkać sie około godziny 14 przy jakimś centrum handlowycm (może tak
      jak poprzednima rzem koło Wola Park?)
      Czekam na opinie...
      Wiem ze to szybko ale .... mam nadzieję że sie uda :)

BTW- postaram sie zainteresować tym media (TVN TURBO) ale jeszce nie w tym
      momencie- jka dobrze pójdzie to będzie spotkanie na torze kielce i wtedy ... :)

Pozdrawiam
      Marcin AR 156 1,8 TS '99
      • marcconi Re: TERMIN SPOTKANIA 12.01.06, 11:11
        Marcinie,
        jak w niedzielę to 22-ego. Może zawyrokuj jak poprzednio termin & miejsce i
        komu pasuje a ochoty nadstarcza to się pojawi. Co z pomysłem szkoły na bemowie?
        Czuwaj
      • rafal.gtv Re: TERMIN SPOTKANIA 12.01.06, 11:53
        Pomysł zacny , ale może być to kłopotliwy termin - FERIE !!!
        Ze wstępnego grafika wynika , że ani ja , ani inż. Hr.Dracula nie będziemy
        obecni w tym czasie w Warszawie. Przypuszczam , że wielu driverów AR też pogoni
        na południe....
        IMHO. Nacisk na kanały motoryzacyjne jest słuszny w okresie letnim - w zimie
        mamy niewielkie szanse na odpowiednią oprawę zjazdu i adekwatną frekwencję.
        Podczas zjazdu w Miedzianej Górze obecność mediów będzie zapewniona :)

Proponuję zaczekac na wstępna deklarację chętnych.
      • sd_bladerunner LISTA CHĘTNYCH NA SPOTKANIE- ZGŁASZAJCIE SIĘ!!!!!! 12.01.06, 16:07
        Oczywiście mówiłem o niedzieli 22 stycznia...
        POza tym media-tak ale oczywiście w okresie wiosna/lato
        Poproszę o zgalszanie się chętnych... jak będzie nas mało (nas: tutejsze forum,
        grono i alfaromeo.pl) to termin ulegnie zmianie; jak będzie nas co najmniej 10
        samochodów (pewnych na 100% ze będa) to myślę ze można sie pokusić o
        zorganizowanie takiego spotkania...

Pozdrawiam
        Marcin AR 156 1,8 TS '99
        • marcconi Re: LISTA CHĘTNYCH NA SPOTKANIE- ZGŁASZAJCIE SIĘ! 13.01.06, 10:43
          ja się zgłaszam na tę niedzielę 22ego
          pzdr
        • jarekm10 Re: LISTA CHĘTNYCH NA SPOTKANIE- ZGŁASZAJCIE SIĘ! 13.01.06, 11:58
          Jak uda mi się do tego czasu zakończyc sprawe z przełożeniem silnika to
          powinienem przyjechac. Będzie okazja do zrobienia wycieczki na nowym serduchu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka