cetom 17.08.06, 23:21 witam proszę o informację gdzie mogę kupić spojler na tylną klapę (wysoki) i przy okazj jak na odległość dobrać srebrny kolor bo w każdej lakierni każą przyjechać autem a to trochę dla mnie teraz nie wykonalne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoska1 Re: spojler na klapę 156 18.08.06, 07:19 Witam. > jak na odległość dobrać srebrny kolor bo w każdej lakierni każą > przyjechać autem Podnieś klapę, spisz kolor i podaj lakiernii. Kolor powinien też być na fakturze lub innym dokumencie otrzymanym przy kupnie auta. Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
cetom Re: spojler na klapę 156 18.08.06, 19:40 malgoska1 napisała: > Witam. > > > jak na odległość dobrać srebrny kolor bo w każdej lakierni każą > > przyjechać autem > > Podnieś klapę, spisz kolor i podaj lakiernii. > Kolor powinien też być na fakturze lub innym dokumencie otrzymanym przy kupnie > auta. > > Pozdrawiam, > Maciej Loret dzięki to ja wiem bo to nie jest skomplikowane ,ale w lakierni i nawue u dealera stwierdzono że silver alfa romeo ma kilka odcieni i nikt nie da gwarancji że będzie to samo Odpowiedz Link
malgoska1 Re: spojler na klapę 156 18.08.06, 07:24 Witam. > proszę o informację gdzie mogę kupić spojler na tylną klapę (wysoki) Np tu: moto.allegro.pl/search.php? string=alfa&category=8707&description=1&country=1 (może wymagać sklejenia) i inne serwisy aukcyjne (eBay, Świstak, itd...). Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
cetom Re: spojler na klapę 156 18.08.06, 19:44 malgoska1 napisała: > Witam. > > > proszę o informację gdzie mogę kupić spojler na tylną klapę (wysoki) > > Np tu: > moto.allegro.pl/search.php? . jeden jużkupiłem na allegro od firmy x tuning z otwocka trochę zachodu żebym go otrzymał było i po chwili był w drodze do X tuning(nie polecam tej firmy ,chyba że ktoś jest niewidomy i nie ma czucia w palcach) szukam jakiś pożądnych producentów będę wdzięczny za jakiś konkretny kontakt > string=alfa&category=8707&description=1&country=1 (może wymagać sklejenia) > i inne serwisy aukcyjne (eBay, Świstak, itd...). > > Pozdrawiam, > Maciej Loret Odpowiedz Link
alces1 Re: spojler na klapę 156 18.08.06, 22:36 Mogę pomóc w sprawie lakieru! Malowałem tylny zderzak w swojej 146, kolor: srebrny metalik i lakier dobierałem z numeru. Pasuje wręcz idealnie, nie ma najmniejszej różnicy dla oka, przy wszelkich możliwych kątach patrzenia oraz świetle, czy to sztuczne czy to naturalne. Firma z palety której pochodzi lakier nazywa się WEBER. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
cetom Re: spojler na klapę 156 20.08.06, 13:20 czy możesz podać jakiś kontakt tego producenta albo srzedawcy bo na temat lakierów weber nic nie mogę znależć Odpowiedz Link
dyzma.pl Re: spojler na klapę 156 27.08.06, 20:00 np. tutaj: www.tuning1.com/katalog.php?auto=Alfa%20Romeo&&ile=20 Odpowiedz Link