gosiulka82 20.08.07, 14:52 Proszę o pomoc. Czy ktoś orientuje się gdzie mogę znależć dobrego mechanika znającego się na alfie romeo 156? Interesuje mnie dolny śląsk. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frise Re: alfa romeo - mechanik 20.08.07, 14:57 Jest tu kilku panow stamtad, na pewno ktorys ci pomoze! :) Odpowiedz Link
janioj Re: alfa romeo - mechanik 20.08.07, 15:27 Co prawda byłem tam tylko raz i przejazdem, ale mojego alfiszona uzdrowili. Po za tym właściciel jest ok, pogada doradzi i nie jest dla niego problemem to, że klient przez cały czas naprawy jest przy samochodzie, zakład jest we Wrocku na Partynickiej, nazywa się Bravo, czy jakoś tak, ale pamiętam, że ktoś miał w stosunku do tego serwisu jakieś zastrzeżenia - poszukaj na forum. Odpowiedz Link
malgoska1 Re: alfa romeo - mechanik 20.08.07, 16:48 Witam. > zakład jest we Wrocku na Partynickiej, nazywa się > Bravo, czy jakoś tak, fiatserwis.pl/ Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
recon4 Re: alfa romeo - mechanik 20.08.07, 17:32 Forum Dolnego Sląska www.alfaglogow.fora.pl/ Tam popytaj! Odpowiedz Link
andypip Re: alfa romeo - mechanik 20.08.07, 23:29 Jeśli Legnica to proponuję firmę Rewex ul. Łączna 1. Pan Grzesiu ma złote ręce, ceny bardzo umiarkowane. Odpowiedz Link