frise 18.03.08, 11:51 Bardzo intryguje mnie, czy naklejacie sobie na samochodzie jakies wypasione naklejki, np. na tylnej szybie lub na drzwiach? Czy to jakies totalne faux pas? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ars156 Re: Macie jakies ozdobki? :) 18.03.08, 12:29 Ja mam na klapie z tył napis " I LOVE FRISE " Odpowiedz Link
frise Re: Macie jakies ozdobki? :) 18.03.08, 12:36 Serio? :) Napis byl robiony na zamowienie, czy znalazles gotowy na allegro? :) Tez bym sobie taki sprawila. A co! Odpowiedz Link
ars156 Re: Macie jakies ozdobki? :) 18.03.08, 16:29 Niestety nie malowałem sam , zamówiłem w firmie graficznej . Odpowiedz Link
tommy_bx Re: Macie jakies ozdobki? :) 18.03.08, 16:30 Frise się tu cieszy duzym powodzeniem, to ja też sobie coś nakleje... może minitarkę biustonosza, gdzie miseczki będą logami alfy? Ładne? Odpowiedz Link
ars156 Re: Macie jakies ozdobki? :) 18.03.08, 16:34 Ja na razie nic więcej nie nakleje , poczekam az frise naklei napis " I LOVE ARS 156 " Odpowiedz Link
emes-nju Niestety... 18.03.08, 17:14 Niestety, musze sie do tego przyznac... Ja jestem najlepsza ozdoba mojej Alfy! Jestem wypasiony :-D Odpowiedz Link
spark1.8 Re: Niestety... 19.03.08, 07:50 ars156 napisał: >Ja mam na klapie z tył napis " I LOVE FRISE " zapomnij, Frise jest zakochana w Mumio. Nawet żenić się mieli, ale nie wypaliło ;) Odpowiedz Link
da_vinci.go2.pl Re: Macie jakies ozdobki? :) 19.03.08, 08:27 img52.imageshack.us/my.php?image=image000040uc.jpg img263.imageshack.us/my.php?image=p42616350yn.jpg Odpowiedz Link
frise Re: Macie jakies ozdobki? :) 19.03.08, 08:42 Wow! :) Co prawda ja mam bardziej wypasiona naklejke, ale co tam... :) Tak czytam i czytam i wprost upajam sie swoja popularnoscia. W dzisiejszych czasach to rzecz niezbedna, by czuc, ze sie istnieje. :) Czasem po prostu szczypanie sie w reke nie wystarcza. Spark, no niestety, Mumio wolal jakas Niemre z konskimi zebami. Trudno... ;( Tommy, widac, ze masz okreslone zainteresowania. Lepsze takie niz zadne. :) I nowa sygnaturka jest cakiem, calkiem... Ars156, marzenia to piekna rzecz... :) Dziekuje Wam, mam jeszcze lepszy humor niz kwadrans temu. :) Odpowiedz Link
ars156 Re: Macie jakies ozdobki? :) 19.03.08, 12:53 Frise ja nie mam marzen , bo zawsze mam to co chce ! Odpowiedz Link
frise Re: Macie jakies ozdobki? :) 19.03.08, 13:31 Skoro nie masz marzen, Ars, to skad wiesz, czego chcesz? :) Odpowiedz Link
ars156 Re: Macie jakies ozdobki? :) 19.03.08, 19:09 Nie jestem wymagający , chcę tylko to co moge mieć a nie marzyc o tym . Ale Twoje pytanie swiadczy o tym ze mądrala z Ciebie ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link
frise Re: Macie jakies ozdobki? :) 25.03.08, 08:39 :) Wczoraj, po raz pierwszy zauwazylam, siedzac w samochodzie, gdy byla podniesiona przednia klapa, ze na tej klapie, bardzo subtelnie jest nalozony wielki wzor AR. Widac go tylko wtedy, gdy sie patrzy z okreslonej perspektywy. Fajne. :) Moj samochod byl chyba kiedys tzw. firmowym autem AR, m.in. do jazdy probnej, stad te rozne bajerki. Odpowiedz Link
da_vinci.go2.pl Re: Macie jakies ozdobki? :) 25.03.08, 09:24 Zrób fotkę i pochwal się. Odpowiedz Link
tommy_bx Re: Macie jakies ozdobki? :) 25.03.08, 11:37 a co to za model? ktory rocznik? Odpowiedz Link
tommy_bx Re: Macie jakies ozdobki? :) 25.03.08, 13:53 155....dziwny model, taki mało alfowski... w sumie nie mam zdania. Silnik TS, czyli brak wrażeń dźwiękowych, sylwetka w sumie.... No nie mam zdania. Nie powala to auto na kolana ale z drugiej strony... A jaki kolor i jaki wypasik? Odpowiedz Link
elwee Re: Macie jakies ozdobki? :) 02.04.08, 08:32 Hej hej, czuje się tu niepotrzebna! :( Nie było mnie na forum przez dwa tygodnie i co! No własnie, co sie dzieje z mumio? Nie ma netu w Niemczech? Brakuje mi tego krzyku i przepychanek słownych z frise... Ars, myslę, że jak poćwiczysz riposty, to też będzie ciekawie :) Odpowiedz Link