emes-nju 10.12.09, 15:45 LINK Nie wiem tylko czy mozna go nazwac tuningiem optycznym :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekatlanta71 Re: Tuning. Po prostu 10.12.09, 16:03 Jaki Lexus? Poprzedni model Accord'a, jeszcze sprzed FL.. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Tuning. Po prostu 10.12.09, 15:58 Śmiem twierdzić, że na taki pomysł mogli wpaść tylko czarni obywatele USA i moje stwierdzenie nie ma nic wspólnego z rasizmem. Odpowiedz Link
strongwaz Re: Tuning. Po prostu 10.12.09, 16:07 nie żebym zazdrościł czy był rasistą ale skąd te bambusy mają na to hajs? Walą te wszystkie kaszaloty i potem pokazują to internecie i z tego ten hajs? (pytanie retoryczne). Oglądałem ostatnio jakiś dokument amerykański w rodzaju za szybcy za wściekli. Kuźwa wyglądało na to że oni poświęcają cały swójh czas na przeróbki samochodów lub ewentualnie zakup nastepnych bryczek. A gdzie praca? No chyba ze wszyscy mieli zawód wykonywany "syn" .. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Tuning. Po prostu 10.12.09, 16:13 Sądząc po oglądaczach w koszulach nocnych to to jednak jakiś kraj Arabski... Odpowiedz Link
emes-nju Re: Tuning. Po prostu 10.12.09, 16:37 marekatlanta71 napisał: > To jest amfibia? A wiesz, ze te tylne drzwi tez mi sie pletwami skojarzyly ;-) Odpowiedz Link
yamasz Re: Tuning. Po prostu 10.12.09, 17:22 Tu wyraźnie widać, co brak alkoholu i nadmiar pieniędzy robi z ludźmi... Odpowiedz Link
lobuzek1 Re: Tuning. Po prostu 10.12.09, 21:48 Ciekawe jak w takim aucie pierdo.... drzwiami. Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: Tuning. Po prostu 11.12.09, 07:30 pomijając te płetwy martwi mnie ta moda na majstrowanie z pochyleniem kół. To w końcu dotrze do naszych tunerów od "lekko przechodzonych" aut Odpowiedz Link