Dodaj do ulubionych

OT Głupia Prosba

07.02.10, 17:41
Witajcie
Zaczne od tego ze dałem się wciągnąc w pewną gre przeglądarkową.
W tej oto grze zapraszając nowych graczy dostaje sie złoto (taka waluta tam ;) ) i rodzi sie moja prosba o zalogowanie sie i spróbowanie doczłapac sie do 6lv (oczywiscie pomoge)
oto link
www.erepublik.com/pl/referrer/Qwarek
Obserwuj wątek
    • qwaroslaw Re: OT Głupia Prosba 07.02.10, 17:51
      Jakby/jesli ktos by sie zdecydował wspomóc mnie w "nałogu" to tu mały poradnik
      tiny.pl/hmk7t
    • t-tk Re: OT Głupia Prosba 07.02.10, 17:53
      Ja szczerze mówiąc boję się takich rzeczy. Zbyt łatwo się wciągam a potem nie mam na nic innego czasu.
      Kiedyś czekając na swoją kolej przed jakimś ustnym egzaminem, mój kolega wyszedł sobie na początek kolejki i błagalnym głosem prosił żeby go wpuścić, bo on za pół godziny musi być w domu rycerzy wysłać na misję w jakiejś grze ;)) Myślałem że sobie jaja robi, ale on tak na serio.

A, ale dzięki za temat, przypomniałeś mi że mam lubej rybki nakarmić na facebooku ;)
      • qwaroslaw Re: OT Głupia Prosba 07.02.10, 20:01
        No fakt ze takie rzeczy są strasznie wciągające, a apropo rycerzy to mieszkałem kiedys z kolesiem który wstawał w nocy co 1.5h a jak go spytałem czy go pogieło to mi odpowiedział ze jak nie wstanie to mu flote rozwalą.
        • sven_b Re: OT Głupia Prosba 07.02.10, 20:16
          O qźwa, niektórzy to sobie lubią kotwicę do szyi przywiązać.
          • tomek854 Re: OT Głupia Prosba 07.02.10, 23:19
            A zauważyliście że margot nie ma ostatnio na forum? Ale za to ile śmieci od niej
            dostaję dotyczących farmy na facebooku to się w pale nie mieści :-)
            • winnix Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 10:13
              Ale wiesz, że można to ukryć i nie będziesz wtedy widział żadnych
              powiadomień z Farmville?

Na pewno wiesz, tylko tak dla zasady musiałeś pomarudzić...
    • crannmer Gdzie jest kosz? n/t 07.02.10, 20:32

• tomek854 Re: OT Głupia Prosba 07.02.10, 23:18
      Faktycznie głupia :-)
      • winnix Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 09:55
        > Faktycznie głupia :-)

No tak, zapomniałam, że cała reszta to tu same błyskotliwe i
        wciągające rzeczy ma do napisania. Szczególnie o chomasach, dmuchaniu
        liści i tym podobnych pierdołach, które o kant dupy można by
        roztrzaskać, a jakoś nikt o koszach nie krzyczy.
        • t-tk Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 10:07
          Oj daj spokój, po prostu wszyscy tutaj boją się, że nie dadzą rady dojść do tego szóstego levelu ;)
        • crannmer Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 10:41
          winnix napisała:

> a jakoś nikt o koszach nie krzyczy.

Primo nie przypominam sobie, zebym na tym watku krzyczal, wiec prosze mi nie
          suponowac.
          Secundo wszelkie teksty o udziale w bitfight itp. akcjach traktuje z zasady jako
          spam. I klikam w kosz.
          • mrzagi01 A tak przy okazji... 08.02.10, 10:54
            ... nie chcielibyście zostać dystrybutorami Amwaya? :D
          • winnix Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 11:07
            > Secundo wszelkie teksty o udziale w bitfight itp. akcjach traktuje
            z zasady jak
            > o
            > spam. I klikam w kosz.

Rozumiem, że dyskusje o chomasach żon nie są spamem, tylko ważnym
            wkładem w rozwój ludzkości?
            • mrzagi01 Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 11:17
              winnix napisała:

> > Secundo wszelkie teksty o udziale w bitfight itp. akcjach
              traktuje
              > z zasady jak
              > > o
              > > spam. I klikam w kosz.
              >
              > Rozumiem, że dyskusje o chomasach żon nie są spamem, tylko ważnym
              > wkładem w rozwój ludzkości?

Dyskusja, to jednak zawsze dyskusja, a to... to coś jak zapraszanie
              do znajomych na NK wszystkich mieszkających w tej samej strefie
              czasowej. Mnie tam zwisa, ale ktoś inny może i ma prawo się
              zirytować.
              • winnix Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 12:37
                Mrzagi, zlituj się. Jest na forum wiele wątków, które można zaliczyć do spamu i nikt do kosza ich nie wrzuca. Jak koleś ogłosił, że szuka pracy, to też jest dyskusja? Nie, to była prośba, tak samo jak post Łukasza. Pijackie posty na zasadzie "Kto jeszcze jest na forum o tej godzinie, bo piję drinka" to też dyskusja? Nie.

Chodzi mi dokładnie o to, co napisali niżej chłopaki - nie jesteś zainteresowany = nie piszesz. Chyba, że jest jakiś nie pisany kod, kto może załatwiać prywatę, a kto nie. Jeśli tak, to proszę o dokładne wytyczne.
                • mrzagi01 Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 12:53
                  No nie rozpędzaj się. Crannmer wrzucił jedno zdanie, Oryś tak samo, a Ty sie wkurwiłaś że ci na chłopa wleźli i trzasnęłaś elaborat wypominając nam chomasy i takie tam. No i tak właściwie wcale nie dyskutujemy o krasnoludziej żądzy złota kolegi Qwarosława, tylko że się awanturujesz.
                  • winnix Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 13:53
                    Nie awanturuję się, tylko pytam kto może, a kto nie załatwiać prywatę
                    na forum. Cranmer ma jakiś uraz do tego typu gierek, jego sprawa,
                    ktoś inny je lubi i może się zaloguje. Nie pamiętam kto, ale ktoś
                    jakiś czas temu pisał o menelgame. Wtedy wątek został pominięty
                    milczeniem, a teraz się szuka koszy. Wybiórcza tolerancja?
                    • t-tk Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 14:05
                      A tam zaraz wybiórcza tolerancja. Może po prostu gorszy dzień?
            • t-tk Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 11:18
              nie rozumiem po co to spięcie w ogóle.
              Napisałem w sumie przed chwilą elaborat na temat spamu itd, ale nie widzę powodu żeby się spinać i skasowałem wszystko.
              Kto chce, kliknie, kto nie - to nie. Proponuje się tutaj nie przepychać czy spamem jest chomas, to do niczego dobrego nie prowadzi.
              Widać forumowiczom nie pasują takie gierki, to przecież nic złego
              • kaqkaba Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 11:58
                Na tym forum zawsze taka fajna atmosfera panowała. Tu prosze
                potrzymać kciuki, tu jakieś fachowe pytanie moto i nie moto (głównie
                nie moto), tu jakiś chomasek, może ktoś się kotem zaopiekuje, na
                kawe gdzie by tu można wpaść, patrzcie co fajnego w necie
                wynalazłem. No i jeszcze wykłady z prawidłowej, pięknej polszczyzny.

A tu nagle jakieś szukanie koszy i wyzywanie od spamerów.

Nie chcę trzymac kciuków to nie pisze w takim wątku, na kota mam
                alergię to nie piszę.
                Prywata zawsze była załatwiana na forum i jakoś nik nie miał o to
                pretensji. To, że tym razem prywata dotyczy jakiejś internetowej
                gierki to akurat mi zwisa. Nie pomogę = nie piszę (no ewentualnie
                jakiś głupi komentarz).

• wiktor_l Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 12:04
                  Dokladnie, niepotrzebna ta napinka!
                  więcej luzu.
                  • qwaroslaw Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 12:36
                    A miał byc prosty post z prosbą do zainteresowanych a tych co nie imteresuje to zdycdowanie nie. I tyle
                    • plawski Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 13:02
                      Weźcie zluzujcie, przecież nie dał ukrytego linka "piękna goła dupa", tylko
                      grzecznie mówi co i jak :-)
                      • wujaszek_joe Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 13:06
                        stąd te niesnaski
                        a ja jutro idę do fryzjera :)
                        katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,7536927,Fryzjerki_w_bikini__I_jak_tu_sie_nie_obciac___WIDEO_.html
                      • sven_b Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 13:11
                        Qwaroslaw Łukasz nazwał swój wątek głupim, czym niejako sam sobie gwiznął w
                        kolano. Gdyby pojechał rynkowo 'Wejdz i wygraj już teraz' byłoby ok. Część osób
                        zalogowałaby się, a część wrzuciła lewy i poszła przodem.
                        • t-tk Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 13:47
                          a część wrzuciła lewy i poszła przodem.

albo prawy, nie możemy dyskryminować tych z wysp.
                      • tomek854 Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 20:27
                        > Weźcie zluzujcie, przecież nie dał ukrytego linka "piękna goła dupa"

Kurcze, a ja nie kliknąłem. A może on mówi, że to gra, a tam tak naprawdę np.
                        piękna goła winnix? :)
                    • tomek854 Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 20:27
                      Oj, bo Ci się baba spieniła niepotrzebnie :-)

A ja sobie po prostu potraktowałem to żartobliwie - ty piszesz że prośba jest
                      głupia, to ja potwierdzam, bo głupia ;-) Ale akurat ja o koszach nie krzyczałem,
                      a jakby ten wątek zamiast w winnixowe darcie kotów przeistoczył się w kolejną
                      chomasową sagę, to już w ogóle by było cool ;-)

Winnixie: oczywiście, jak ktoś chce, to niech sobie prosi o grę. A jak ktoś inny
                      chce, to niech sobie pisze, ze to jest głupie. W czym problem?
            • tomek854 Re: OT Głupia Prosba 08.02.10, 20:24
              >
              > Rozumiem, że dyskusje o chomasach żon nie są spamem, tylko ważnym
              > wkładem w rozwój ludzkości?

Przecież to podwaliny kulturanego dziedzictwa Automobila! :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka