Dodaj do ulubionych

PiS do dziesiątej potęgi

11.10.12, 02:04
"Here's an idea you probably haven't considered. Astronomer Edwin Hubble, who first discovered the expansion of the universe, was part of a devilish plan. Measurements of nearby galaxies suggesting that the cosmos began with an explosive event
Obserwuj wątek
    • tomek854 Re: PiS do dziesiątej potęgi 11.10.12, 02:17
      odpowiem na to staroautomobilowskim "a idź, kurwa" :)
      • marekatlanta71 Re: PiS do dziesiątej potęgi 11.10.12, 02:22
        Wiesz, myśle sobie ze największym zagrożeniem dla tego swiata nie bedzie Islam, ale Chrześcijaństwo, a konkretnie jego renesans i radykalizacja. To kwestia czasu kiedy za obrazę Biblii bedzie sie dostawało karę śmierci. Chrześcijanie maja wyraźnie dość nastawienia drugiego policzka i ruszają do kontrnatarcia na wielu frontach.
        • franek-b Re: PiS do dziesiątej potęgi 11.10.12, 09:31
          Wg mnie nie ma najmniejszego znaczenia. Generalnie religie mają to do siebie (zresztą jak wszystkie postawy ideologiczne), że w sprzyjających warunkach (gdy brak przeciwwagi ideologicznej) następuje radykalizacja. Jak widać radykalizacja następuje zawsze tam, gdzie jest nadpodaż danej idei i jeszcze jest ona powszechna (ma większość). Wtedy następuje wyścig w byciu 'bardziej', nie ma znaczenia czy to katolicyzm, islam czy komunizm czy też liberalizm.
          Mnie ten ciemnogród naprawdę przeraża. Przeraża mnie, że takie intelektualne debile znajdują taką masę wyznawców.
    • rapid130 Hough! 11.10.12, 12:00
      Dlatego zapowiedziałem domownikom, że jeżeli wygra Obama to będzie biba.
      Bo - z punktu widzenia Europy - wróżę większe szanse na 4 lata względnego spokoju z Obamą, a nie Roomney'em.
    • marekatlanta71 Re: PiS do dziesiątej potęgi 12.10.12, 17:38
      Posłuchajcie tego idioty:
      www.youtube.com/watch?v=rikEWuBrkHc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka