rapid130 For Christe sake... 12.06.13, 20:24 ...wiedziałem, że to będzie podpucha! Ale diabelnie chciałem zobaczyć jaka. :DDDD Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: CYCKI!!! 13.06.13, 09:13 Na pewno tego gifa Neron puszczał pretorianom których wysyłał do dręczenia chrześcijan. Odpowiedz Link
sven_b Re: CYCKI!!! 13.06.13, 22:26 Załóżmy na chwilę, że cenzura znika i materiał ukazuje nam się w pełnej krasie. Czy sądzicie Panowie, że dziewczę z tak przesterowanymi poduchami jest jeszcze apetyczne? Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: CYCKI!!! 13.06.13, 23:16 sven_b napisał: > Załóżmy na chwilę, że cenzura znika i materiał ukazuje nam się w pełnej krasie. > Czy sądzicie Panowie, że dziewczę z tak przesterowanymi poduchami jest jeszcze > apetyczne? TAK Odpowiedz Link
qqbek Re: CYCKI!!! 14.06.13, 00:02 sven_b napisał: > Załóżmy na chwilę, że cenzura znika i materiał ukazuje nam się w pełnej krasie. > Czy sądzicie Panowie, że dziewczę z tak przesterowanymi poduchami jest jeszcze > apetyczne? TAK, choć talia sugeruje, że nie tylko poduchy są "przesterowane" to nachodzi jeszcze człowieka ochota na obejrzenie tego, co ciut poniżej i po drugiej stronie "poduch". Cycki za to (co widać) - olbrzymie, ale jeszcze w miarę jędrne - co tutaj narzekać, kręcić nosem i malkontencić? ;) Odpowiedz Link
bassooner Re: CYCKI!!! 14.06.13, 00:14 sven_b 13.06.13, 22:26 Odpowiedz Załóżmy na chwilę, że cenzura znika i materiał ukazuje nam się w pełnej krasie. Czy sądzicie Panowie, że dziewczę z tak przesterowanymi poduchami jest jeszcze apetyczne? _________________________________________________________________________ tak Odpowiedz Link
emes-nju Rozmiar M 14.06.13, 12:24 M-onstrualne M-akabryczne Chyba nie lubię przesady... Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: CYCKI!!! 14.06.13, 12:30 Wg. taksonomii dyżurnego ruchu Całuska- wzorcowa cycówa :) Odpowiedz Link
qqbek Cycówa 14.06.13, 14:27 mrzagi01 napisał: > Wg. taksonomii dyżurnego ruchu Całuska- wzorcowa cycówa :) Moim zdaniem dyżurny Całusek zakwalifikowałby panią do idealnych, czyli zarówno dupiara jak i cycówa. Aż mi, nie wiem dlaczego, wzrok poszedł w kierunku firmowych pieczątek stojących obok na biurku ;) Odpowiedz Link
bassooner Re: CYCKI!!! 14.06.13, 16:21 było warto poczekać... jednak Jezus miłościwy... ;-))) Odpowiedz Link