Dodaj do ulubionych

Secret Service.

11.12.14, 02:32
polygamia.pl/Polygamia/1,107162,17111255,_Secret_Service__przestaje_byc__Secret_Service_.html#BoxSlotI3img
Dla tych, co to TL;DR: Była kiedyś popularna gazetka, ale jej twórcy się pożarli i gazetka padła. Po latach uzbierali forsę od dawnych fanów w internecie żeby gazetkę reaktywować. Wydali dwa numery a potem ogłosili, że "umowa na użyczenie praw do tytułu wygasła, ale planujemy nowy tytuł i wszystkim, którzy się zrzucili na reaktywację "przerzucimy" prenumeratę na nasz nowy tytuł".

Wygląda na to, że nowy tytuł będzie nazywał się Pixel i że jego powstanie było juz od dawna przesądzone...

* * *

Teorie są różne - że sie znowu pożarli, że ktoś czegoś niedopilnował, że to, że tamto. A ja mam taką teorię, że to jest Chiński "chłyt martekingowy". W menu były kopytka i mielony, a jak już klient złapany na haczyk to się okazuje, ze "my kopytka nie przedajemy" i proponuje się mu "kuciaka w cieście na ostro". A i tak pewnie się skończy na DUPIE.
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: Secret Service. 11.12.14, 07:42
      Muszę przyznać, że pierwszy raz w życiu o tym czasopiśmie słyszę.
    • qqbek Miałem pierwsze numery... 11.12.14, 08:44
      ...tak "Top Secret", "Secret Service" (tam udali się secesjoniści z TS) jak i "Gamblera" i jakoś, jako jedynego, żałuję tylko tego ostatniego czasopisma.
      SS był infantylny i zwyczajnie głupkowaty od samego początku, czego więc spodziewałeś się po jego reaktywacji?
      • tomek854 Re: Miałem pierwsze numery... 11.12.14, 13:03
        Ja się spodziewałem ze znowu się pozra i padna za pół roku. Nie przewidziałem ze to była taka zaplanowana akcja. Tez czytałem gamblera...
        • tiges_wiz Re: Miałem pierwsze numery... 14.12.14, 12:42
          ja jestem stary top secretowiec ;)
          mam w wersji elektronicznej wszystkie roczniki TS, Bajtka i C&A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka