typson 10.12.04, 15:59 kto jest chetny? kiedy? gdzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: Warsaw sticker'n'beer oriented meeting 10.12.04, 16:03 undercover, mrzagi itd... To może my sobie zrobimy Wrocław Meeting? Odpowiedz Link
undercover_brother Re: Warsaw sticker'n'beer oriented meeting 11.12.04, 04:28 Do swiat jestem we Wrocku, wiec mozna cos kombinowac. Odpada tylko sobota 18 XII, bo moja Gwiazdka ma wtedy urodziny. A tak swoja droga, to dzisiaj pol dnia przespalem, bo wczoraj pilismy z kumplem za powrot Slawka Drabika do Wlokniarza :). Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Warsaw sticker'n'beer oriented meeting 10.12.04, 16:08 Jak najbardziej. nie mam tylko pomysłu gdzie i kiedy? Q Odpowiedz Link
frax1 Re: Warsaw sticker'n'beer oriented meeting 10.12.04, 16:44 Ja bardzo chętnie... na piwko zawsze pierwszy ;) Co do miejsca to się dogadamy to najmniejszy problem. A co do piwa... wczoraj piłem "Miodowe" z Browaru Ciechanów. Jeżeli macie szanse spróbować.. POLECAM! Pozdrawiam Odpowiedz Link
mejson.e Piątek wieczór? 10.12.04, 20:33 Może jakaś knajpka w Centrum. Blisko WDK, metra, tramwajów i autobusów... Pozdrawiam, Mejson -- "Ruch jest przyczyną wszelkiego życia." (Leonardo Da Vinci) Odpowiedz Link
truskava Re: Warsaw sticker'n'beer oriented meeting 10.12.04, 23:56 Pomysł ów wielce zacnym jest... Do zrealizowania po wydrukowaniu naklejek, jak mniemam. W każdym razie piszę się. Idealnym miejscem będzie chyba faktycznie coś w centrum, co by każdy miał w miarę tak samo blisko/daleko. W każdym razie dostosuję się. Odpowiedz Link
typson moze Grill? 11.12.04, 14:07 czyli moznaby gdzies na przedmiscie podjechac, rozstawic sprzet, rozpalic koks, upichcic kielbaski? ;-) Odpowiedz Link
mejson.e Ludzie lodu 11.12.04, 14:44 O tej porze roku grill to już raczej przesada. Lepsza będzie knajpka, wypijemy kilka piw (bezalkoholowych ;-)) i nie trzeba będzie sprzątać... Pozdrawiam, Mejson -- "Ruch jest przyczyną wszelkiego życia." (Leonardo Da Vinci) Odpowiedz Link