krakus.mp 01.06.05, 00:35 www.wallpaper-area.de/wallpaper/2/113/Audi_011.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaki71 Re: Nietoperz 01.06.05, 00:45 Czy aby ten nietoperz to nie pojazd Whillie Smitha z filmu I Robot?? Jak ogladalem ten film to strach mnie oblecial ze product placement osiaga takie rozmiary. W calym filmie pojawiaja sie dwie marki: wlasnie audi z jakas studyjna wrsja TT'etki i wieza JVC. Jak dla mnie to juz za duzo. Moge przyjac w flimie Tato reklamy Triumfa i glupawy jingel RMF i tym podobne. Ewentualmie srednio natarczywie pokazane telefony Noki w Matrixie ale jedno z wazniejszych ujec w filmie zaczynajace sie od 4 kolek audi to przegiecie. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Nietoperz 03.06.05, 03:39 Tylko dwa w I, robot? A kilka scen ( w tym pierwsza w filmie) o trampkach converse' a, to co? ale i tak mi się film podobał. Odpowiedz Link
jaki71 Re: Nietoperz 03.06.05, 22:17 I tu masz mnie brachu. Trampki converse'a byly tak oczywiste ze az o nich zabylem :(( Sam w takich chodzilem :-) mialo sie te dojscia. Kumple z podstawowki biegali w wietnamskich a ja w... Film ten zobaczylem tylko i wylacznie przez milosc do prozy Asimowa. Ale sie srogo zawiadlem. Tylul filmu nawiazal do cuklu nowelek Ja Robot (w filmie pojawia sie scena szukania w tlumie robotow tego jednego) ale tresc poza 3 prawami robotyki niestety nie miala nic wspolnego z Asimowem. No zebys znowu nie wytykal bledow to w "Pozytronowym detektywie" tez podejzany byl robot. Generalnie film slaby choc wytrwalem do konca... Odpowiedz Link