krakus.mp 17.08.05, 23:26 allegro.pl/show_item.php?item=59738833 Czego to ludzie nie wymyslą? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wowo5 Re: Miniklima. 18.08.05, 03:28 Za te piniadze to pewnie jakis zupelny badziew. Wystarczy popatrzec na obrazek. Taka przenosna klima by sie przydala ale watpie by to cos na obrazku bylo czyms wiecej niz tylko proba naciagniecia naiwnych. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Miniklima. 18.08.05, 09:54 ....ten tekst mi się bardzo podoba:)) " NAWILŻANIE POWODUJE ZWIĘKSZENIE LICZBY JONÓW UJEMNYCH " czytając ten bełkot nie jestem w stanie powstrzymać śmiechu:))))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Miniklima. 18.08.05, 08:37 Prawdę mówiąc, po dwóch pierwszych zdanaich opisu przedmiotu (tzn. tego bełkotu), przestałem to czytać :) Do tego jeszcze permanentny Caps Lock i po prostu zamknąłem stronę ;) Za to Krakusie proponuję Ci kupic cos takiego i sprzedać z Foką - będziesz mógł z czystym sumieniem napisac w ogłoszeniu, że ...masz klimę ;) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Miniklima. 18.08.05, 19:49 sherlock_holmes napisał: > > Za to Krakusie proponuję Ci kupic cos takiego i sprzedać z Foką - będziesz mógł > z czystym sumieniem napisac w ogłoszeniu, że ...masz klimę ;) > Spoko.Takiego gówna nie kupię. Mogę klimę zamontować w EuroCarze za 2500 zł. Zastanawiam się czy sprzedaż Foki ma sens.Po wymianie tarcz i klocków, tłumika i szyby przedniej, to prawie nówka.:)))) Odpowiedz Link