marekatlanta71 30.08.05, 05:11 Cadillac dla Europy: siteadmin.thecarconnection.com/images/gallery/tmb/9106_image.jpg 150 do 255 KM, bedzie diesel (pierwszy Cadillac diesel w historii?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drpawelek Re: Cadillac BLS 30.08.05, 16:40 Nazwa wydaje mi sie troche niezbyt zreczna, przynajmniej na rynkach anglojezycznych. Odpowiedz Link
cracovian Re: Cadillac BLS 01.09.05, 20:54 chodzi chyba o to, ze BLS to prawie jak bullshit czyli BS... Odpowiedz Link
drpawelek Re: Cadillac BLS 02.09.05, 18:19 Mnie (i nie tylko mnie) wydaje sie,ze nazwa ta niezbyt zrecznie nawiazuje do BS. A co powiecie na Cadillaca GLBT? W wersji dla pan powinna to byc ciezarowka GMC z dieslem i darmowym zestawem koszul flanelowych... Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Cadillac BLS 31.08.05, 00:21 Bedzie smiesznie jak bedzie 2 lub wiecej kobiet tym pojazdem jechalo. A swoja droga to Saab 900 byl zawsze uwazany za jeden z modeli samochodow dla ludzi o "alternatywnych" zainteresowaniach. Potem jego miejsce przejal VW Beattle, wiec moze teraz czas na Cadillaca? Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Cadillac BLS 01.09.05, 21:13 odbiegajac od seksualnych kontekstów, uwazam ze w w amerykanskim desancie na stary kontynent wiecej zamieszania niż Cadillac zrobi Dodge Caliber- chyba jest bardziej po europejsku skrojony. Odpowiedz Link