lexus400 03.10.05, 18:23 motoryzacja.interia.pl/news?inf=672558 i to jest tylko 30/h Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vtec_z Re: Test auto kontra lokomotywa 03.10.05, 19:38 Z tramajem też nie radzę próbować. WOT (Warszawski Ośrodek TV) czyli dziesiejsza TVP3 pokazywał kiedyś takie próby (z lokomotywą zresztą też). Skutek nie był ciekawy... A ja sam kilka razy widziałem samochód nabity na "cycek" (tak w Warszawie mówiono kiedyś na sprzęg). Smieszno i straszno... Odpowiedz Link
jorn Re: Test auto kontra lokomotywa 04.10.05, 18:09 Kilka miesięcy temu "Motor" albo "Auto Świat" (nie pamiętam, który z tych magazynów) zorganizował test >tramwaj vs. Polonez<, skutek był niezbyt ciekawy dla osób, które znajdowałyby się wewnątrz samochodu... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Test auto kontra lokomotywa 14.10.05, 11:45 W Krakowie powyciągali "dyszle" itramwaje są ciut bezpieczniejsze. Choć i tak taka kupa stali daje marne szanse w bezpośrednim kontakcie... Odpowiedz Link
typson Re: Test auto kontra lokomotywa 14.10.05, 13:16 chyba juz wszedzie polikwodowali te dyszle Odpowiedz Link
tomek854 Re: Test auto kontra lokomotywa 15.10.05, 00:47 A ja dys widzialem jak jeszczed byly dyszle we wro nie lamane jak kobiecie sie wbil dyszel w twingo przez drzwi i przeszedl pod nogami nie drasnawszy jej nawet... Ale miala fuksa...kie Odpowiedz Link