typson 09.10.05, 16:11 Kierowcu, jak wyglada sprawa z Twoim glosowaniem? Jestes uprawniony? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crannmer Re: Ja juz zaTuskowałem, a Wy? 09.10.05, 16:36 typson napisał: > Kierowcu, jak wyglada sprawa z Twoim glosowaniem? Jestes uprawniony? Teoretycznie i potencjalnie jestem (zgodnie z konstytucja obywatelstwa polskiego nie oddawalem, ani nie stracilem). Ale praktycznie od wiekow nie posiadam ani waznych polskich dokumentow, ani zameldowania, tak wiec praktycznie uprawniony nie jestem. IMHO. Moj paszport stracil waznosc chyba jeszcze w roku 1986, a nowego nie wyrabialem. A jak tam u Was wybor miedzy cholera, a dzuma? ;-) MfG C. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Ja juz zaTuskowałem, a Wy? 09.10.05, 16:59 > A jak tam u Was wybor miedzy cholera, a dzuma? ....można jeszcze oddać głos na syfilis:)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Ja juz zaTuskowałem, a Wy? 09.10.05, 19:10 Tfu, tfu :( Szkoda, że nawet w Irlandii nie miałem spokoju od polityki - miniatury plakatów Tuska na O'Connell Street (jak Marszałkowska) i odezwa Kaczora w polskim kościele :( Ale głos już oddany - liczę na zwycięstwo czarnego konia - rego nie głosowałem na żadnego z pierwszych... PS. Sqme dobre wieści - PiSS wygrał wybory do prlamenu, co chwila katastrofy autobusów albo wypadki nieodpowiedzialnych sportsmenek, którym troszkę odbiło :( Dobrze chociż, że Kubica dał popis mozliwości, Loeb dopiął swego, Unia Tarnów jest mistrzem Polski, a nasi żużlowi juniorzy są Mistrzami Świata :) Odpowiedz Link
wowo5 Re: Ja juz zaTuskowałem, a Wy? 09.10.05, 19:49 I pilkarze awansowali do mistrzostw swiata. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Ja juz zaTuskowałem, a Wy? 09.10.05, 21:34 Ku...a Lepper 13% z hakiem - gdzie ten naród ma rozum?? Odpowiedz Link
typson Re: Ja juz zaTuskowałem, a Wy? 09.10.05, 21:43 mandaryna spiewa w sopocie! gdzie ten narod ma rozum?? Odpowiedz Link
franek-b Re: Ja juz zaTuskowałem, a Wy? 09.10.05, 22:05 > mandaryna spiewa w sopocie! mandaryna to rozumiem... w koncu 80% procent przekazu odbierasz wzrokiem:-) btw rowniez zatuskowalem;-) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Ja juz zaTuskowałem, a Wy? 09.10.05, 22:17 typson napisał: > mandaryna spiewa w sopocie! ...Ty to wycie nazywasz śpiewem?:)) Odpowiedz Link
bart.ez Nie zdążyłem 09.10.05, 22:44 Musiałem brata odwieźć do Gliwic i wróciłem o 20:05. Mówi się trudno. I tak JK-M nie wygrał Odpowiedz Link
typson Re: Nie zdążyłem 10.10.05, 00:05 no widzisz! A gdybys zaglosowal, to by wygral!! Odpowiedz Link
tomek854 Re: Nie zdążyłem 10.10.05, 15:20 A zauwazyliscie jedno? Korwin ma racje - olewaja go media. We wroclawiu ma lepsze wyniki niz wszystkie frasyniuki razem wziete a widzial ktos w TV jakis news o UPR? A o demokratach wszedzie pelno. Znajomy dziennikarz, ktorego o to pytalem powiedzial, ze oni o Korwinie nie pisza, bo co z tego ze ma poparcie, jak on jest niepowazny. Ale jak go zapytalem, czy Lepper jest powazny to uniknal odpowiedzi. A moze jakby Korwina bylo w telewizji chociaz tyle ile ma poparcia, to by sie ludzie przekonali "to musi byc powazna partia, bo mowia o nieju w TV" i by cos wygral? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Nie zdążyłem 10.10.05, 15:37 Niestety, u nas wyborów nie wygrywaja ludzie myslący, tylko mający dobre media :( Przecież Kaczor jest równie "poważny" jak Lepper, ale ma Podgrzybka z armia moherowych beretów :( K... - i znowu w drugiej turze przyjdzie wybrac mniejsze zło. Przynajmniej nie mam wątpliwości na którego kandydata głosować... Odpowiedz Link
lexus400 Re: Nie zdążyłem 10.10.05, 16:56 "Podobała" mi się mowa Kaczora po ogłoszeniu wyników, czułem się jak za komuny, gdy przemawiał I-wszy sekretarz: "razem stworzymy nową Polskę" (i tu brawa)"siła rozwagi zwycięży" (i tu brawa)- kurwa co 3 wyrazy czekał na owacje. Odpowiedz Link
typson Re: Nie zdążyłem 10.10.05, 16:24 tak czy siak to wina korwina. Powinien sie chlopak domyslic dlaczego go nie ma w tv i troche zmienic stajla Odpowiedz Link
tomek854 Re: Nie zdążyłem 11.10.05, 13:08 E tam. TV powinno bezstronnie relacjonowac. Skoro iles tam procent ludzi glosuje na niego takim jakim jest, to powinni takiego go pokazywac. Odpowiedz Link
typson Re: Nie zdążyłem 11.10.05, 13:18 TV pokazuje co chce (lub ew. co ludzie chca), tak jest zawsze i wszedzie Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Nie zdążyłem 11.10.05, 13:22 Ten za to ma styl jak wąż dupę :) www.joemonster.org/i/k/prezydent.jpg Odpowiedz Link
typson Re: Nie zdążyłem 11.10.05, 13:26 tia, dostalem to dzis. Chyba jakies podmokle tereny i osobnik o wysokim stosunku masy odwłoku do powierzchni stopy sie byl poprostu zapadl nieco Odpowiedz Link
tomek854 Re: Nie zdążyłem 11.10.05, 13:28 > Ten za to ma styl jak wąż dupę :) Znaczy ze dlugi styl ma? Bo waz to chyba sama dupa przyczepiona do glowy, nie? Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Nie zdążyłem 11.10.05, 14:01 w kwestii elekcji nowego prezia moje poglądy są następujące: 1. jednojajowe bliźniaki mają z reguły poorane berety. 2. zaś kurduple rodzaju męskiego kompleksy odwrotnie proporcjonalne do postury 3. 1+2 daje = coś gorszego od antychrysta, gnoma i meszki razem wziętych. tak myślę i włos mi się na dupie jeży... Odpowiedz Link