tomaszek874 23.10.05, 20:43 nie sądziłem że mój pierwszy post tutaj będzie tak pesymistyczny... chciałoby się powiedzieć "spieprzaj dziadu"... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rapid130 Re: Jednak Lech :/ 23.10.05, 20:53 Cóż, w tym kraju od zawsze wygrywa się chamskimi metodami. Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: Jednak Lech :/ 23.10.05, 20:59 ale co ten naród w nim widzi?? pewnie masz racje że zadziałała mistyfikacja z dziadkiem Donalda... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Jednak Lech :/ 24.10.05, 22:10 W całym tym ubolewaniu ciśnie mi się jedna myśl: kto mieczem wojuje, od miecza ginie. Najpierw Kostek ze sztabu Donalda wykończył Cimoszewicza, potem tak samo ładnie sztab Kaczora wykończył Donalda... Tak to jest - ani jeden, ani drugi nie mieli czystych rąk. Dziwię się tylko, że Tusk nie uderzyłw Kaczkę tak jak tamten w niego... Odpowiedz Link
franek-b ciemnogrod wygral...:-((( 23.10.05, 21:11 81% zwolennikow Leppera zaglosowalo na Kaczora... coz, przykre, ze taki gnom, nierob i buc bedzie rzadzil polska. Odpowiedz Link
mejson.e Połowa optymistów 23.10.05, 21:56 Przecież to połowa Polski (głosującej) go wybrała a nie dokonał (jeszcze) zamachu stanu! Chcemy, czy nie chcemy, musimy wyrok/wynik uszanować. Jak nie można kogoś pokonać trzeba się z nim zaprzyjaźnić. Jak nie można wytępić szkodników, trzeba je polubić... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Połowa optymistów 23.10.05, 22:15 Witaj w klubie Mejsonie :( Ciekaw jestem czy kiedyś w 2 turze wyborów nie będzie trzeba głosować na "mniejsze zło" :( Cóż, mieliśmy nadzieję na wygraną Tuska i to, że podniesie Polskę z pozycji leżącej do "podpartej", teraz trzeba mieć madzieję, że Kaczor nie zostanie autokratą i zrobi coś dobrego dla Polski... Odpowiedz Link
frax1 Re: Jednak Lech :/ 24.10.05, 00:15 Załamka.... beznadziejny wybór którego będziemy żałowali przez lata... gdy będzie nas kompromitował na arenie międzynarodowej, cenzurował prase, z siekierką biegał na moskwe... Szkoda mi nas... zwykłych Polaków Pozdrawiam Odpowiedz Link
marekatlanta71 Bedzie OK 24.10.05, 00:37 Pamietacie jak wygral Kwasniewski? Tez wszyscy mysleli ze to koniec swiata... Odpowiedz Link
wowo5 Re: Bedzie OK 24.10.05, 04:58 Polacy czesto podkreslaja jacy Amerykanie sa glupi ale wybor Kaczora do madrych nie nalezy. Podobnie jak i 15% glosow na Leppera w pierwszej turze. Odpowiedz Link
bassooner Witamy w CIEMNOGRODZIE !!! 24.10.05, 15:17 Geje i lesby na Madagaskar.Antykoncepcja won.TVP1=TVMaryja.Zasilki dla ekipy spod sklepu.Nie wiem jak wy- ja daje dyla.......... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Jednak Lech :/ 24.10.05, 22:13 Polecam ten artykuł: www.joemonster.org/article.php?sid=5209&mode=thread&order=0 Właśnie popatzyłem na swoją sygnaturkę... Wiem, że prezydent (mała litera bardzo na miejscu) P to nie rząd, ale jakże pasuje... PS. Chciałem zauważyć, że Kaczyński ma wyrok - za zniesławienie. Czy kryminalista może być Prezydentem RP? Widać tak, jesli ma poparcie księdza-byznesmena... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Jednak Lech :/ 24.10.05, 22:16 Bo trzeba było tego przestrzegać: static.flickr.com/27/54618291_f91643552c.jpg Odpowiedz Link
typson Re: Jednak Lech :/ 24.10.05, 22:32 Ciekawe, bo ja mialem w statusie "Fuck the Duck" i bylo to zupelnie autorskie, wrecz natchnione dzielo ;P Odpowiedz Link
bassooner Re: Jednak Lech :/ 24.10.05, 23:19 w zeszlym tyg. sluchal ktos moze audycji w trojce "za a nawet przeciw" Kuby Strzyczkowskiego...gość zjechał leppera od BURAKA...to byłem ja...i dobrze mi z tym...kocham pa pa... Odpowiedz Link
bassooner Re: Jednak Lech :/ 24.10.05, 23:39 te typson...na jakis tam forach na onecie pisalem-cytuje "lepper to burak" i tego nie bylo...znaczy juz jest cenzura czy jak ???????? Odpowiedz Link
typson Re: Jednak Lech :/ 24.10.05, 23:47 no najwyrazniej. A przeciez "Tręddowaty" jest najbardziej spokrewniony z warzywami Odpowiedz Link
bassooner Re: Jednak Lech :/ 24.10.05, 23:49 ale sie podpisalem- "marchewka"...to nic nie znaczy- nawet dla buraka ????? Odpowiedz Link
bassooner Re: Jednak Lech :/ 24.10.05, 23:56 sorry musze to napisac...LEPPER TO BURAK !!!!!!!!! Odpowiedz Link
tomek854 Re: Jednak Lech :/ 25.10.05, 01:33 Lepper to balwan. I mam na to oficjalne pozwolenie zeby tak pisac publicznie. A bylo to tak, ze Lepper sie kiedys spotykal ze studentami na wroclawskiej AE. Poszedlem tam jako jeden z (wielu - cala redakcja poleciala) przedstawicieli magazynu studenckiego "semestr". Zadalismy mu pytanie czy nie obawia sie, ze swoim zachowaniem popsuje standardy kultury politycznej - bo przeciez skoro on wszystkich nazywa zlodziejami to ktos moze powiedziec o nim, ze jest balwan. On na to, ze sie nie boi. Wtedy ja zapytalem czy w takim razie moge o nim napisac w naszej gazecie ze jest balwanem. On sie zrobil strasznie wsciekly, prawie mu uszami poszlo, czerwienszy byl od flagi chin ludowych, ale sie opanowal i mowi "mozecie sobie napisac, ale wszyscy i tak beda wiedzieli, ze to jest nieprawda". Nasza relacja skladala sie z prawie samych cytatow a na zakonczenie napisalismy wielkimi literami "POSEL LEPPER TO BALWAN - czy jest to prawda? Powiedzcie sami" To jeden z moich ulubionych artykulow :D Odpowiedz Link
typson Re: Jednak Lech :/ 25.10.05, 10:04 widze, ze lubisz wqrwiac porządnych ludzi... Odpowiedz Link
bassooner Re: Jednak Lech :/ 26.10.05, 01:13 oczywiscie ze lepper jest pożądny...m warzywem...przecież z buraka mozna zrobic swietną salatke Odpowiedz Link
bassooner Re: Jednak Lech :/ 26.10.05, 01:21 Sorka Andrew...ale musze...JESTEŚ BURAKIEM !!! Odpowiedz Link