guru454 03.12.05, 17:27 www.autogaleria.mojeauto.pl/index.php?galeria_id=446 Pisali o tym gdzieś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guru454 Re: Retusz Berlingo 04.12.05, 18:25 Nowe kołpaki,bezbarwne kierunkowskazy boczne, inne lampy tylne, zmieniona klapa tylna z szerszą listwą nad tablicą rejestracyjną, lepsze materiały wykończeniowe we wnętrzu, zmieniona kolorystyka siedzeń, listwy boczne w wersji multispace o ładnej stylistyce. Ciekawe,czy silniki też się zmieniły? Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Retusz Berlingo 04.12.05, 18:28 Podobno kobieta sie przyczyepi do włosa na marynarce. Ale dobrze, że napisałeś co się zmieniło, bo ja juz dwa lata powożę tym paskudztwem i jakoś zmiany mnie nie powaliły :-( Odpowiedz Link
guru454 Re: Retusz Berlingo 04.12.05, 18:40 inna-bajka napisała: > Podobno kobieta sie przyczyepi do włosa na marynarce. > Ale dobrze, że napisałeś co się zmieniło, bo ja juz dwa lata powożę tym > paskudztwem i jakoś zmiany mnie nie powaliły :-( I co, zadowolona jesteś z eksploatacji? Jaki masz silnik? Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Retusz Berlingo 04.12.05, 18:46 1.4 benzyna. W firmie jest ok. 20 w styczniu beda miałay dwa lata. Dzięki GPS-owi, nie możemy jeździć więcej niż 110 i 3500 obr, a i tak się sypią. Dwa dni temu zauważyłam, że w schowkach pod siedzieniami jest ok 1 cm wody ? Nagminnie lecą żarówki z tyłu, alternatory i spryskiwacze. Nie wiadomo dlaczego silnik na prostej, a nawet z górki traci moc, a wydech brzęczy tak jakby tłumik miał sie urwać. Na każdą wizyte w serwisie, pan mówi, że komputer błędów nie wykrył i tak ma być. Odpowiedz Link
guru454 Re: Retusz Berlingo 04.12.05, 19:16 inna-bajka napisała: > 1.4 benzyna. > W firmie jest ok. 20 w styczniu beda miałay dwa lata. > Dzięki GPS-owi, nie możemy jeździć więcej niż 110 i 3500 obr, a i tak się sypią > . > Dwa dni temu zauważyłam, że w schowkach pod siedzieniami jest ok 1 cm wody ? > Nagminnie lecą żarówki z tyłu, alternatory i spryskiwacze. Nie wiadomo dlaczego > > silnik na prostej, a nawet z górki traci moc, a wydech brzęczy tak jakby tłumik > > miał sie urwać. > Na każdą wizyte w serwisie, pan mówi, że komputer błędów nie wykrył i tak ma > być. Ja mam zamiar kupić takiego do firmy, ale chyba wybiorę 1600 lub HDI.1400 jest zbyt słaby. Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Retusz Berlingo 04.12.05, 19:19 Jeśli moge sie wtracić, to bardziej sie zastanó nad Peugotem. Może droższy, ale przynajniej wiesz dlaczego na starcie Citroen mniej zdziera, potem sobie dorabia na sewisie. Odpowiedz Link
guru454 Re: Retusz Berlingo 04.12.05, 19:49 Z tego co dowiedziałem się u dealerów i z własnych spostrzezeń, Berlingo i Partner to dwa różne jakościowo auta.Partner jest tandetnie wykończony.Duże szpary w karoserii, kiepski montaż wnętrza i ta paskudna atrapa z logo. Design Citroena bardziej mi się podoba i jest lepiej spasowany.Podobno Berlingo jest produkowany we Francji a Partner w Turcji? Odpowiedz Link