Dodaj do ulubionych

Moto - stereotypy

17.12.05, 18:48
Baba za kierownicą ;-) Norma ;-)
Ale po dwudniowym szkoleniu, które dziś się zakończyło.
Usłyszałam, że powinnam się nad sobą zastanowić
(czyt. skonsultować z psychologiem),
bo takie zainteresowanie samochodami u KOBIETY jest nienormalne ;-)
Obserwuj wątek
    • bassooner Re: Moto - stereotypy 17.12.05, 21:32
      Dlatego jesteś tutaj z nami Bajeczko...i bardzo dobrze!!!
      • guru454 Re: Moto - stereotypy 18.12.05, 15:58
        Dla mnie to normalne,że są kobiety zarażone motoryzacją.Niemniej dziwne jest
        to,że ty jesteś zarażona wagą ciężką, czyli tym co ma więcej niż kilka ton.
        • inna-bajka Re: Moto - stereotypy 18.12.05, 16:04
          Proponuje poczytać ostatnie Marie Clair, na moją proźbę znajomy napisał tam
          artykuł o babeczkach, które pomykają po Europie. To dopiero wariatki ;-)
          • tomek854 Re: Moto - stereotypy 18.12.05, 16:59
            Ze mna na kursie jest dziewczyna ktora tez robi C.

Mojej kolezance tez sie moj pomysl spodobal i chce isc w moje slady.

A ostatnio jechalem przegubowcem prowadonym przez kobiete. Mielismy z nia ubaw, bo ja siedzialem na pierwszym siedzeniu po prawej, a za nia siedzialy jakies babcie z tych, co to nigdy prawa jazdy nie mialy ale najlepiej wiedza jak sie powinno jezdzic i komentowaly, ze ci kierowcy to jezdza jak buraki, i ze to dlatego ze to sa jacys przyglupi faceci i ze kobiety prowadzily by autobus duzo lepiej, tylko sie ich nie dopuszcza. Ona tam prawie sikala z tego co widzialem w lusterku, ja tez, wiec sie do mnie usmiechnela i puscila oko ;-)
            • tomek854 Re: Moto - stereotypy 18.12.05, 17:01
              Aha, zapomnialem jeszcze. Ta moja kolezanka jezdzi truckiem dieslem przedluzonym, ktory wydebila od ojca z firmy i bardzo go sobie chwali ;-)
              • inna-bajka Re: Moto - stereotypy 18.12.05, 17:25
                No Młody, Twó optymizm jest powalajacy, jakbym siebie za młodu czytała ;-)
            • guru454 Re: Moto - stereotypy 19.12.05, 16:26
              Skoro kobiety prowadzą tramwaje i czasem samochody dostawcze, to dlaczego nie
              miałyby prowadzić autobusów?
              Obecnie autobusy miejskie są wyposażane w skrzynie automatyczne i prowadzi się
              je jak Melexa.
              Gdyby ktos nie kumał, to Melex był polskim samochodem elektrycznym.Był, bo już
              zakończono produkcję.
              • inna-bajka Re: Moto - stereotypy 19.12.05, 21:03
                No wiesz, z tym Melexem to poszedłeś po bandzie.
                Nie wiem jak reszta, ale ja sie czuje urazona do zywego mieska ;-)
                • mrzagi01 Re: Moto - stereotypy 20.12.05, 08:28
                  inna-bajka napisała:

> No wiesz, z tym Melexem to poszedłeś po bandzie.
                  > Nie wiem jak reszta, ale ja sie czuje urazona do zywego mieska ;-)
                  to ja, żeby cię udobruchać przytocze ekstremalnie hadkorowy przykład damskiego
                  truckerstwa ;)))
                  www.automobil.za.pl/galerie/show.php?dir=Europa_Truck_Trial&tot=27&img=14
                  otóż na załączonym obrazku widzimy trialowego mesia 8x8 powożonego przez jedną
                  taką fajną babeczke (byłem widziałem- IMPONUJĄCE!) i tutaj żadnych analogii z
                  melexem być nie może :)
                  • tomek854 Re: Moto - stereotypy 20.12.05, 15:33
                    Dlaczego takich fajnych rzeczy nie ma na kursie na prawko :(
                    • tomek854 Re: Moto - stereotypy 20.12.05, 15:34
                      W testach to każą pisać kiedy się blokadę mostu zarzuca a to, a tamto, a jazda w terenie.

A tak to tylko placyk :(
                      • mrzagi01 Re: Moto - stereotypy 21.12.05, 11:46
                        tomek854 napisał:

> W testach to każą pisać kiedy się blokadę mostu zarzuca a to, a tamto, a
                        jazda
                        > w terenie.
                        >
                        > A tak to tylko placyk :(
                        no wiesz, ten cały truck trial, to właściwie taki bardziej zakręcony egzamin na
                        prawko (też chodzi o to żeby sie przecisnąć między słupkami). natenczas dla
                        bajeru i klimatu możesz sobie do jazdy zakładać kask ;) swoją drogą to sobie
                        myśle że było by bardzo rajcujące robić C na Tatrze 813 :)))
                        >
                        • tomek854 Re: Moto - stereotypy 22.12.05, 16:09
                          nie, jeżeli musiałbyś się nią zmiescić w ten łuk, co ja muszę :-)
                • simr1979 Re: Moto - stereotypy 22.12.05, 11:50
                  inna-bajka napisała:

> No wiesz, z tym Melexem to poszedłeś po bandzie.

A wiesz, że te naprawdę D U Ż E TERENOWE ciężarówki, to elektryczne są
                  one...?? :D
                  • tomek854 Re: Moto - stereotypy 22.12.05, 16:08
                    Tak jak spalinowe lokomotywy ;-)
              • dgr Re: Moto - stereotypy 20.12.05, 12:32
                > Gdyby ktos nie kumał, to Melex był polskim samochodem elektrycznym.Był, bo
                już
                > zakończono produkcję.

O przepraszam :-) Melex dalej istnieje i jest produkowany - www.melex.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka