wonnan.30 28.03.06, 17:50 Zobaczcie na forum Auto Moto - szalejąca izyda , nic nie można napisać bez jej udziału. Czy wy też myślicie, że to admini trollują? Wątki innych użytkowników są dość szybko usuwane, a izyda trolluje i trolluje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Tu jest tak normalnie :) 28.03.06, 17:59 mysle raczej, ze admini chcą doprowadzic do sytuacji, gdy ludzie zaczna trolli ignorowac. co prawda izydzie trafia sie coraz więcej wulgaryzmow, wiec mogliby zareagowac. Ale faktem jest, ze taka izyda to ciekawe zjawisko i zawsze znajdzie sie ktos, kto chocby dla sportu odpisze. I tak sie kreci ;) Odpowiedz Link
typson Re: Tu jest tak normalnie :) 28.03.06, 18:03 no a poza tym rada jest jedna - śmietniczek.nt :D Odpowiedz Link
pizza987 Re: Tu jest tak normalnie :) 28.03.06, 20:55 typson napisał: > no a poza tym rada jest jedna - śmietniczek.nt :D No, wczoraj mnie wzięło na śmietniczkowanie kolejnego klona izydy. Ręka aż mi zdrętwiała, a efektów niewiele widać..... Odpowiedz Link
mejson.e Re: Tu jest tak normalnie :) 28.03.06, 21:31 wonnan.30 napisała: "Zobaczcie na forum Auto Moto - szalejąca izyda , nic nie można napisać bez jej udziału. Czy wy też myślicie, że to admini trollują? Wątki innych użytkowników są dość szybko usuwane, a izyda trolluje i trolluje." Koleżanka (?) nawrócona? Próbuje udawać niewiniątko, a sama ma sporo na sumieniu. Omijam Twoje wątki na AM ale tu będę się przyglądał... Pozdrawiam, Mejson -- Linux is like a wigwam: NO WINDOWS, NO GATES AND APACHE INSIDE... Odpowiedz Link
wonnan.30 Re: Tu jest tak normalnie :) 29.03.06, 05:32 Koleżanka? Widać bardzo znasz moje wątki, skoro tak piszesz. Co mam niby na sumieniu? Wyzywanie derducha?:) Odpowiedz Link
mejson.e Sumienie 29.03.06, 08:51 wonnan.30 napisała: "Koleżanka? Widać bardzo znasz moje wątki, skoro tak piszesz." Płeć ustawiona na żeńską a pisze jako facet - stąd mój znak zapytania w nawiasie. A wątków nie znam, napisałem, że omijam. "Co mam niby na sumieniu? Wyzywanie derducha?:)" Radziłbym przypomnieć sobie woman.30... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
wonnan.30 Re: Sumienie 29.03.06, 16:04 Woman.30 to nie ja. Od początku podpisywałem się wonnan.30. Nie wiem o co Ci chodzi mejson, bo to nie było podszywanie:) Odpowiedz Link
lexus400 Żądamy dowodów niewinności!!!!!:)) 29.03.06, 16:39 wonnan.30 napisała: > Woman.30 to nie ja. Od początku podpisywałem się wonnan.30. Nie wiem o co Ci > chodzi mejson, bo to nie było podszywanie:) .....a jak udowodnisz,że Ty to Ty a nie on albo ona, albo ona to nie Ty a on to Ty a Ty to nie ona ??????:)) Czy to ważne? Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Żądamy dowodów niewinności!!!!!:)) 30.03.06, 18:28 Samo niedługo wyjdzie, ja też mam obiekcje co do tej osoby. Dlatego dopóki nie będę z cała pewnoscia wiedzieć, że to nie ona. Oficjalnie wycofuje sie z tego forum i usuwam ze swoich ulubionych. Poziom jaki reprezentuje ta pani jest ....... Odpowiedz Link
lexus400 Re: Żądamy dowodów niewinności!!!!!:)) 30.03.06, 19:22 inna-bajka napisała: Oficjalnie > wycofuje sie z tego forum i usuwam ze swoich ulubionych. > Poziom jaki reprezentuje ta pani jest ....... Nie rób nam tego bajeczko:(( tak fajnie z Tobą, daj szansę kobiecie/facetowi Odpowiedz Link
cracovian Re: Żądamy dowodów niewinności!!!!!:)) 30.03.06, 19:23 Moze to kobieta z fiutkiem, tzw. shemale? Odpowiedz Link
mejson.e Pamięć 30.03.06, 21:38 inna-bajka napisała: "Samo niedługo wyjdzie, ja też mam obiekcje co do tej osoby. Dlatego dopóki nie będę z cała pewnoscia wiedzieć, że to nie ona. Oficjalnie wycofuje sie z tego forum i usuwam ze swoich ulubionych. Poziom jaki reprezentuje ta pani jest ......." Widzę, że nie tylko ja jestem pamiętliwy. ;-) A co do szczegółów to nie pani tylko pan. Sam się do tego przyznał, zresztą pisze w męskiej osobie. Nie podoba mi się bajko taka zamiana - wonnan.30 za inna-bajka! Nie zachowuj się niepoważnie - jeśli masz zastrzeżenia to głosuj za skreśleniem. Nie chcę być pierwszy... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Pamięć 30.03.06, 21:44 Pół wieczoru we wtorek tłumaczyłam to Typsonowi, ale widocznie on ma bardziej przyjazne serduszko. Jesli istotnie nie jest to ta osoba, o ktorej myślę to do wonnan nie mam nic, bo szczerze powiem nie znam go, na ogólnym moto nie pisze od roku. Tamte pyskówki i widmo zaniżenia poziomu tutejszych dyskusji mnie odstrasza. Wolę poczekać ;-) Odpowiedz Link
mejson.e Poczekać 30.03.06, 21:50 inna-bajka napisała: "Wolę poczekać ;-)" To poczekaj z nami! Nie ma co się obawiac tutaj pyskówek i zaniżania poziomu. Autor ewentualnego wysypiska zniknie szybko razem ze śmieciami, jakie stworzył. Tu admini działają szybciej niż na Auto-Moto. Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
inna-bajka [...] 30.03.06, 21:51 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
mejson.e Re: Poczekać 30.03.06, 21:53 inna-bajka napisała: "Klakier ;-P" Testujesz adminów? Lepiej uważaj ;-) Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Poczekać 30.03.06, 21:58 mejson.e napisał: > inna-bajka napisała: > > "Klakier ;-P" > > Testujesz adminów? > > Lepiej uważaj ;-) > > Pozdrawiam, > Mejson .........zwarci i bojowi czuwamy na stanowiskach:)) Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Poczekać 30.03.06, 22:00 Noc jest od spania, a nie od pilnowania. Dobranoc panom, ide spać Odpowiedz Link
typson hehehe 30.03.06, 21:58 adminownia działa. Bajko, prosić nie zamierzam. Odwołuje się do Twojego zdrowego rozsądku. Kazdy z nas miał wpadki na tym i innych forach (myślę tu nie tylko o sobie i o innych ale i o Tobie). czilałt! Odpowiedz Link
inna-bajka Re: hehehe 30.03.06, 21:59 Wielkim nietaktem jest posądzać kobietę o zdrowy rozsądek ;-PPPPPPPPP Odpowiedz Link
typson Re: hehehe 30.03.06, 22:00 okej, to apeluje do Twojego miejsca na rozsądek wypełnionego dzikimi rządzami i kudłatymi myślami :D Odpowiedz Link
mejson.e Dobranoc! 30.03.06, 22:07 Ale się Urząd ruszył! Szacunek dla Stróżów Prawa (Jazdy)! A dobrej nocy życzę nie tylko bajce. Miłych snów, ja też zaraz w kimono. Jutro wyleguję się do 5:15 a wieczorem trasa w lubelsko-pokarpackie! "Bosszzze" jak mówi typson... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
typson Re: Dobranoc! 30.03.06, 22:24 pracuje nad tack-listą ;) śpij dobrze, niech Ci sie przyśnią te elementy co są o pewnej porze na wiadomym kanale ;) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Dobranoc! 30.03.06, 22:49 mejson.e napisał: > Jutro wyleguję się do 5:15 a wieczorem trasa w lubelsko-pokarpackie! > > "Bosszzze" jak mówi typson... > > Pozdrawiam, > Mejson > -- > Automobil > Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Uważaj na miejscowe podtopienia. Wczoraj przejechałem trasę W-wa-Lublin-Chełm-W-wa i chwilami nie wyglądało to ciekawie. Szczególnie w Dorohuczy gdzie remontują most (czytaj budują od nowa) i przejeżdża się przeprawą tymczasową poniżej poziomu drogi. Wieprz podnosił się w szybkim tempie (na moje oko ok. 0,5m. w 2 godziny) i zastanawiałem się co będzie dalej. Odpowiedz Link