typson 11.04.06, 23:53 pozwolę sobie wkleic, pełen podziwu dla poczucia humoru i ilosci wolnego czasu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=40006423&a=40107054 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camillie Re: Post z klasą 12.04.06, 08:03 umarłam Niemożliwe, aby człowiek był tak ograniczony. To prowokacja. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Post z klasą 12.04.06, 08:15 Chylę moje coraz wyższe czoło przed kolegą d_arkiem_d. Może zaprosimy go na nasze forum?? Będzie może jeszcze weselej. I kto wie, może nawet czat ożyje?? Odpowiedz Link
camillie Re: Post z klasą 12.04.06, 13:23 czy fakt posiadania wyższego czoła niż poprzednio powoduje konieczność głębszego chylenia?? :)) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Post z klasą 12.04.06, 14:10 camillie napisała: > czy fakt posiadania wyższego czoła niż poprzednio powoduje konieczność głębszeg > o > chylenia?? :)) O ja naiwny!! Powinienem domyślić się że wreszcie ktoś mi złośliwie przyłoży. I to mile brzmiąca kobieta. No raczej muszę się mniej schylać bo z wiekiem kręgosłup ulega destrukcji. A łysinka i tak zaczyna mi się dopiero w okolicach czubka głowy ;-) Odpowiedz Link
camillie Re: Post z klasą 12.04.06, 14:41 żadna złośliwość, czysta ciekawość, pamiętaj :))) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Post z klasą 12.04.06, 14:42 Wiem precież ;-), tylko muszę sie chwilami dowartościować ;-P Odpowiedz Link
camillie Re: Post z klasą 12.04.06, 14:54 ok, zajrzałam na wizytówkę.... wiem już, dlaczego z tym schylaniem sie może być trudno.... Odpowiedz Link
typson Re: Post z klasą 12.04.06, 16:17 nie kieruj sie fotkami na wizytówkach. Przynajmniej ja staram sie nie kierować Twoja fotką ;) Odpowiedz Link
camillie Re: Post z klasą 12.04.06, 17:46 Nie chodzi o fotkę... tylko o wpis o rozmiarze... wzroście znaczy się :))) A co do mojej fotki.... jakieś uwagi? nieostra? :) Odpowiedz Link
typson Re: Post z klasą 12.04.06, 20:33 wydajesz sie być nieco puszysta na tym zdjęciu ;) Odpowiedz Link
camillie Re: Post z klasą 12.04.06, 20:43 zwykły dmuchawiec facetowi zaraz musi sie skojarzyć z puszystą frywolną, najlepiej latawicą.... :) Tu chodzi o ulotność, kruchość, zmienność, niestałość też być może!! Ech, wymienię fotę.. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Post z klasą 12.04.06, 20:47 camillie napisała: > zwykły dmuchawiec facetowi zaraz musi sie skojarzyć z puszystą frywolną, > najlepiej latawicą.... :) > Tu chodzi o ulotność, kruchość, zmienność, niestałość też być może!! > > Ech, wymienię fotę.. A ja bym tylko dodał ciemne okulary, czy inne google. Żeby nie można było Ciebie tak łatwo zidentyfikować ;-) Odpowiedz Link
camillie Re: Post z klasą 12.04.06, 21:01 > A ja bym tylko dodał ciemne okulary, czy inne google. Żeby nie można było Ciebi > e tak łatwo zidentyfikować ;-) Co to, to nie... jakoś z mundurkami szkolnymi mi się to kojarzy.... to wymóg taki forumowy, te foty z goglami, czy co? :)) jak dołoże gogle np., to nikt nie odróżni mnie od typsona lub od Ciebie, o nie! Odpowiedz Link
typson Re: Post z klasą 12.04.06, 23:13 mi sie z nasieniem czy ogólniej z życiem kojarzy. No i troche tez z pomarańczowymi dłońmi, bo kiedys duzo wyrywalem i dmuchałem Odpowiedz Link
plawski Re: Post z klasą 13.04.06, 09:03 typson napisał: > mi sie z nasieniem czy ogólniej z życiem kojarzy. No i troche tez z > pomarańczowymi dłońmi, bo kiedys duzo wyrywalem i dmuchałem Nasieniem? Kiedyś duzo wyrywałeś i dmuchałeś? Ach, gdzie te czasy :D Odpowiedz Link
typson Re: Post z klasą 13.04.06, 14:51 ej tam, kojarzy Ci sie wszystko. O dmuchawcach rozmawiamy! Dmuchawce, latawce, wiatr Odpowiedz Link
plawski Re: Post z klasą 13.04.06, 14:53 typson napisał: > ej tam, kojarzy Ci sie wszystko. O dmuchawcach rozmawiamy! Dmuchawce, latawce, > wiatr Bo mi się, doktorze, wszystko z dupą kojarzy :D Odpowiedz Link
typson Re: Post z klasą 13.04.06, 16:50 najwyrazniej jestes ewolucyjnie uwarunkowany na przekazywanie swego materialu genetycznego metodą "mimo wszystko" Odpowiedz Link
plawski Re: Post z klasą 13.04.06, 17:08 typson napisał: > najwyrazniej jestes ewolucyjnie uwarunkowany na przekazywanie swego materialu > genetycznego metodą "mimo wszystko" Dziekuję za diagnozę :P Odpowiedz Link
typson Re: Post z klasą 13.04.06, 17:28 a prosze. Zawsze jakby co to wal do mnie jak w dym Odpowiedz Link
plawski Re: Post z klasą 13.04.06, 17:37 typson napisał: > a prosze. Zawsze jakby co to wal do mnie jak w dym Nie omieszkam :D Odpowiedz Link
tomek854 Re: Post z klasą 12.04.06, 23:25 Hmmm. a to tu nie chodzi o to, ze takiego mleczyka to kazdy ma ochote dmuchnac? ;-) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Post z klasą 12.04.06, 20:41 camillie napisała: > ok, zajrzałam na wizytówkę.... wiem już, dlaczego z tym schylaniem sie może być > trudno.... no przecież pisałem że mi kręgosłup siada, klęka czyli..... Odpowiedz Link
camillie Re: Post z klasą 12.04.06, 20:59 > no przecież pisałem że mi kręgosłup siada, klęka czyli..... ...kładzie się? :))) Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Post z klasą 12.04.06, 09:09 Że tez niektórym się jeszcze chce odpisywac w takich watkach? No, ale dzieki temu pojawia się cos naprawde wartego przeczytania:) pzdr Q Odpowiedz Link
lexus400 Re: Post z klasą 12.04.06, 13:20 Dobry jest bije wszystkie dowcipy o blondynkach na łeb:)) Odpowiedz Link
maniac44 Re: Post z klasą 12.04.06, 23:11 camilie hmm...na zdjęciu wyglądasz że łatwo Cie rozebrać Odpowiedz Link
camillie Re: Post z klasą 13.04.06, 09:41 sama się prosiłamo uwagi o focie, no to się doigrałam..... Jesteście niemożliwi panowie, różnorodność Waszych skojarzeń budzi mój szczery podziw... Jakże są różne od moich ;) Dziękuję za uwagi, tym razem, przed zmianą fotki, g r u n t o w n i e przemyślę, co fotografowałam, co mną wtedy kierowało, co chciałabym umieścić i spróbuję chociaż minimalnie przewidzieć Wasze przyszłe poglądy :)))))) Lektura Waszych uroczych postów, to coś dobrego na miły początek dnia :) Odpowiedz Link