franek-b
16.05.07, 23:20
troche nie z wlasnej potrzeby, raczej w wyniku sily wyzszej musialem sie przesiasc z mojej hondy do czegos innego...
Znalazlem cos ciekawego w Krkwie, wiec nie pozostalo mi nic innego jak udac sie z kandydatem na moje auto do Lexusa:-) tam fachowo auto zostalo przebadane pod wzgledem (w sumie nie wiem do konca czego... w kazdym razie Lexus wpial sie laptopem do auta, klikal klikal i wyklikal, ze jest wszystko OK, przy okazji fachowo gaszac goscia, ktory sprzedawal auto a byl wyjatkowo przemadrzaly..) i robiac jeszcze pare magicznych rzeczy dzieki czemu mam na pamiatke ladna kolorowa kartke:-)
Lexsusie ZAZDROSZCZE Tobie super miejsca gdzie mieszkasz i masz warsztat! Jak Ty mozesz sie tam stresowac??? Piekna okolica, super miejscowka! (btw jak bedziesz w Wawie to zapraszam do siebie:-)
A wracajac do tematu, sprawdzilem jeszcze papiery auta, stanie w korkach Krkowa i od wczoraj, godziny 19 jestem wlascicielem audi a4 1.9 tdi avant model B6. Po 17 latach jazdy roznymi benzyniakami mam pierwszego ropniaka - coz takie czasy:-) jezdzi swietnie, zwlaszcza przyjemnie na autostradzie jak sie wrzuci 6 bieg. A jaki mialem stres gdy tankowalem! za wszelka cene staralem sie nie nalac benzyny do baku:-)
Dzisiaj zdazylem polamac mocowanie jednej wycieraczki (przy okazji proby wymiany piora), oraz poddalem sie chcac wymienic zarowke swiatel pozycyjnych - q...va czy naprawde na wymiane zarowki trzeba jezdzic do serwisu???